Orman yolunca kaza yaptık :(

Katılım
13 May 2006
Mesajlar
431
Orman Yolunda Kaza Yaptık :(

Bugün arkadaşımla pinkiğe gitmeye kalktık bulunduğumuz köye 20-25 km arkadaşımın yeni 150 utsi ile şelaye gidiyoruz yolda yağmur başladı giderken hiç bişey yok sadece biraz yağmur ciseliyodu ayıptır sölemesi tam ızgaraya başlıcaz :D sağanak yağmur başladı ateşi bile yakamadık stablize yolda geliyoruz ben kulanıyorum yolda su birikintisi oluşmu yaklaşık 20-25 cm bende kaptırdım biran önce dönmek için 40-50 ile giderken birintiye girdik tekerin nereye bastığını görmüyorum birden ön teker taşa takıldı ve güm yere 20-25 cm suyun içine düştük üst baş komple su kaskın içi bile su doldu neyse motoru kaldırdık çıkartıcaz motor çalışmıyo o bataklıkta+sağanak yağmurda buji piposunu söküp kuruladık zorla çalıştırdık motoru yola devam ettik bacağım hala ağırıyo 2 yıldır motordan düşmüyodum :) en kötü kazamız böyle olsun kazasız sürüşler tekeriniz düz bassın :)
 
Son düzenleme:
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
geçmiş olsun...motorcu olduğumdan yağmurdan oldum olası nefret ederim...
 
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
1,978
bende bugün fuara 15 dk kala kaza geçirdim.kötü bir an oldu...hatırlamak bile istemediğim için hiç konusunu ile açmıyorum pek
 
Katılım
29 Tem 2007
Mesajlar
3,386
geçmiş olsun onur. bu yeni motora nazarlık olur inşallah :) yani kendi motorunla inşallah düşmezsin demek istedim. :) ut'yi nası devirdiniz ya kocaman o ::):):)
 
Katılım
17 Mar 2006
Mesajlar
98
Yağmurdan nefret etmek işi çözmüyo arkadaslar. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi bi şey olur o zaman. Yağışlı hava motor kullanmak için ideal olmuyor tabi ama şartlara göre durumumuzu ayarlamak daha akıllıca olur.Acele etmektense biraz beklemek veya düşmektense yavas yavas gidip ıslanmak daha iyi olurdu. Geçmişler olsun.
 
Katılım
13 May 2006
Mesajlar
431
geçmiş olsun onur. bu yeni motora nazarlık olur inşallah :) yani kendi motorunla inşallah düşmezsin demek istedim. :) ut'yi nası devirdiniz ya kocaman o ::):):)


bende anlamadım ki su birintisine daldık artık en sonlardayız tam yırttık diyodum hiç anlamadan ağızım burnum su içinde kaldı :(
 
Katılım
31 Eki 2005
Mesajlar
1,618
geçmiş olsun...motorcu olduğumdan yağmurdan oldum olası nefret ederim...


Geçmiş olsun. Birşey olmaması sevindirici.. Düşülecek tabii. Ama usulunce..

Ben de Metehandros gibi yağmurdan nefret ediyorum, ama yazın susuz kalmamamız için biraz yağmur şart..
 
Katılım
26 Mar 2006
Mesajlar
4,133
Geçmiş olsun arkadaşlar allah daha kötü kazalardan koruzun.

Yağmuru çok ama çok severim ne varki motor üzerinde hiçmi hiç iyi değil nezaman hava bulutlu benim motora binesim gelmez hava iyide olsa bagajda yağmurluk muhakkak olacak arkadaş.
 
Katılım
7 Eyl 2007
Mesajlar
2,130
gecmıs olsun kardes herkesın en kotu kazası bole olsun...playboy_77 kardes sanada gecmıs olsun umarım bısıyın yoktur...
 
Katılım
20 Eyl 2007
Mesajlar
1,129
geçmiş olsun zaman geçtikçe unutursun vede bakmışın geçmişe
sana ileride çok komik gelir bu durum :)
 

asm

Katılım
3 Şub 2007
Mesajlar
2,665
Bununla geçmiş olsun.

"Dibi görünmeyen suya basılmaz" hesabı ne durumda olduğu bilinmeyen yolda temkinli olmalı
 
Katılım
17 Şub 2008
Mesajlar
2,907
geçmiş olsun dostum enkötü kazanız böyle olsun beterlerindin saklasın
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst