[İzmir MT] 21 Mart "Yolcu Yolunda Gerek" Toplantısı -Teras-

Ben bisikletimle gelsem olurmuki acaba?
gelirimde dönerken o saatte offf işkence olur be!! (Ahanda bu motor sporcuları bu hale getiriyor):pr:

vay be sesimizi çıkarmasak kimse hatırlamıyacak bizi cumaya gürüşürüz ne oluyor bakıyım kim bensiz nereye gidiyor .:pr:

Cuma görüşmek üzere o zaman fakat su dökme işini yapmıyalım zaten sular yok bornovada 3 gün gelmicekmiş boşa israf yapmıyalım::yanliss:

kısmetse bizde geliriz ya tıka basanın krokisi varda buranın yokmu bornova ters bize

Sen küçük parkı veya büyük parkı bul bornovada kime sorsan gösterirler Terası merak etme:cat:

Son düzenleme:
Giden tüm arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum.....bol bol resim bekliyorum tabi imkanınız olur da çekebilirseniz.

Super Moderator
Yolcular yola çıkınca "[MT İzmir] Özlü Sözler Başlığı" yapalım konunu adını:p, döktüren döktürene...:mrgreen:

Özledik artık; kimseyi satmadan, satılmadan hepiniz bir kamyona doluşup ani bir kararla yarım saat sonra yola çıksanıza sevinelim..:)

biz kimseyi satmayız izmirde bu şekilde bir tavır olmaz ama yumurta kırmadanda omlet yapılmaz elbet kırılan olacaktır :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şimdiden iyi yolculuklar fuarda görüşmek üzere :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar