[İzmir MT] 21 Mart "Yolcu Yolunda Gerek" Toplantısı -Teras-

Moderatör (forrap)
1.kafile olarak (pazar filesi değil fuar kafilesi :p) İstanbul a cuma gecesi yola çıkacağız.Gitmeden önce bi o gül yüzlerinizi görelim dedik :p O sebeptendir ki toplantının adı Yolcu yolunda gerek.

Uzun lafın kısası Cuma günü Teras'tayız işte..

Tarih: Başlıkta yazıyo,tekrar yazdırmayın.
Mekan: Konun içinde yazıyo,tekrar yazdırmayın.
Saat: Her toplantı topicinde aynıdır,tekrar yazdırmayın.
(19:30 ve sonrası.. )

abi terasa bende geleyimmi nolur nolur hem manzara seyrederim terastan :p fuarda görüşmek dileğiyle :rendeer:

Moderatör (forrap)
emin_arikoglu,teras tahmin ettiğin gibi manzaralı değil :) Baya kapalı bi cafe..Hatta o sebeptendir ki kafe olduğu kadar kafes de :p Baya kapalı..

kolpa
,maşrapayla,bidonla olduktan sonra sorun yok :p Su dökmekten kastın başka bişeyse olmaz abi..:p

VaScO1925
,ağlamayın yoksa gidemeyiz :salut:Cengiz abi zaten çok buruk şu sıralar,kalbim ege de kaldı şarkısını dinleyip duruyor :pale:

abi bence şunu yapın cok memnun kaLacaksınız eminim :)
izmirde teras cafede buLuşup yoLa çıkacaksanız ve istanbuLda taxim civarı bi yerde yemek yemek isterseniz bir teras cafede taximde tüneL civarında var tam teras ama bu :) direk manzaraLı efsane bi yer :) ( normaLde asLında gt içi kadar bi mekan ama ansikLopedik öLcüLErde bir menü Listesi onunuze geLdiğinde bu kadar yemeği bu adamLAr nerde pişiriyo diye sormadan edemiceksiniz :)
en onemLi nokta iste fiyatLarI şok edicek derecede ucuz :) öqrenciLiği istanbulDa geçmiş ve bu mekanda akşam yemekLErini yememiş nadir orenci buLursun :D
tavsiyem
izmir TERAS tan - istanbuL TERAS a :))) ehhehe hem şairene bi yanıda oLmuş oLur diğer yandan damda gezen motorcuLAr kLubu neden oLmasIn ki:p

cuma görüşmek üzere. kalyo nun öneri de fena değil değerlendirilebilir

Gaziantep İl Temsilcisi
İzmir MT ve tuncer fuarda görüşmek üzere kısmetse :cat::cat:

Arkadaslar istanbul da gorüsürüz... ben bu aksam 9 da ucuyorum...

thanks to forrap:mrgreen: anladın sen onu...

kazasız belasız gelin, ben ordan bi Davut'u ziyaret etmeyi dusunuyorum... haberiniz ola... gorusmek uzere...

1.kafile olarak (pazar filesi değil fuar kafilesi :p) İstanbul a cuma gecesi yola çıkacağız.Gitmeden önce bi o gül yüzlerinizi görelim dedik :p O sebeptendir ki toplantının adı Yolcu yolunda gerek.

Uzun lafın kısası Cuma günü Teras'tayız işte..

Tarih: Başlıkta yazıyo,tekrar yazdırmayın.
Mekan: Konun içinde yazıyo,tekrar yazdırmayın.
Saat: Her toplantı topicinde aynıdır,tekrar yazdırmayın.
(19:30 ve sonrası.. )

Abi ben yeniyim de.. Aradım aradım Teras Cafe nin yerini bulamadım. Senin msj nı da ii ce okudum ama yer yazmıyordu.. Nerdeydi bu Teraz Cafe ya :queen::queen::queen::queen:...

cuma görüşmek üzere. kalyo nun öneri de fena değil değerlendirilebilir

Seni özledim :wiinkk::wiinkk::wiinkk:.

Ha aman yanlış anlaşımlmasın, arkadaşlık çerçevesi içerisinde. :p:p

Son düzenleme:
istanbula gidenlere hayırlı yolculuk toplantıya katılanlara hayırlı sohbetler dilerim ...:rendeer:

kim nereye gidiyor bakıyım :p gelenler bize yolluk getirecekmi koca izmiri temsil etmeye gidiyoruz :queen:

Arkadaslar istanbul da gorüsürüz... ben bu aksam 9 da ucuyorum...

thanks to forrap:mrgreen: anladın sen onu...

kazasız belasız gelin, ben ordan bi Davut'u ziyaret etmeyi dusunuyorum... haberiniz ola... gorusmek uzere...

hani bana thanks aşkolsun:)

Sandman görüşelim yakın zamanda:cat:

katılım listesi
01-kumita 45 ( daima bizimle ve öyle kalacak :cat:)
02-forrap
03-alp-tunay ( gelebilir su dökmeye :queen:
04-apv41 ( sanki başka şansı var gelmemek gibi :silent:)
05-melih ( o kim ya bbg mi burası )
06-ankara :p

ben senin adını altın harflerle kalbime yazdım burada ismini eskitmem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar