- Konu Yazar
Evet bu muhteşem Buzar gününde, bir önceki günün sıcaklığı ile yapılan Elmadağ Gezisi planı sabahın dondurucu ayazının suratımıza bir şamar gibi inmesi sonucu ufak bir şehir turu akabinde İncek'te gıda takviyesine dönüştü.
Saat 10.30'da Prometheus'un (yani benim) CapoLord'unun önce arabadan akü takviyesi yapılması ardından da el birliği ile karla kaplı olan bahçe duvarı ve kaldırım kombinasyonundan indirilmesi sonucu gezimiz başlamış oldu.
İlkin geziye olanca artistliği (ben "yün eldiven" diyeyim gerisini siz tahmin edin) ile gelen _alp_'in hayata döndürülme operasyonu için Gazi Osman Paşa'daki evlerine gittik. _alp_ arkadaşımız "Evsace"den giyindikten sonra İncek'e doğru yola çıktık. Önce Eskişehir yolu, sonra Konya Yolu derken bir baktık İncek'teyiz. Görüş mesafesinin 15-20 metreye kadar düştüğü yerlerde "İncek vaaar" diye içimizden hayıflansak da, erkekliğe ve özellikle ben enduroculuğa "şey" sürmedim :cherry:
Yol üzerinde ne yazık ki çok az fotoğrafımız var, çünkü öylesine donduk ki fotoğraf çekmeye üşendik. Sıcaktan yüzümüzün güldüğü dakikalarda ise fotoğraf çektik
Kurulma aşamasındaki arkadaşlarımız _alp_ ve atabay.
Mekanın sahibi havasındaki _alp_
Uzaklara, çok uzaklara dalan atabay.
Fotoğraf çekilirken espiri yapma gafletinde bulunan Prometheus ve yandaşı _alp_
"Hadi o olmadı bu olsun bari" derken yine çenesini tutamayanlar
Dışarının hali:
Ooh, çaylar önümüzde soba yanımızda, bundan iyisi Victoria's Secret'ta manken
Mekan o kadar güzeldi ki, yok yoktu. İşte "eldivencik ısıtma"
Dışarının hali versiyon 2.0
Eveet gitme vakti, suratlar düşüyor tabi soğuğu görünce :queen:
Son olarak bir mühendislik harikası: CAPOLORD :queen:
Bu soğuk kış gününde içimdeki kardanadamı ortaya çıkarmamda yardımcı olan _alp_ ve atabay'a çok teşekkür eder, fotoğrafların bu kadarla bitmediğini devamını da onların yükleyeceğini bildirir, erkeklerin ellerini sıkar, kızlarınsa yanaklarından öperim :mrgreen:
Saygılar efem
Saat 10.30'da Prometheus'un (yani benim) CapoLord'unun önce arabadan akü takviyesi yapılması ardından da el birliği ile karla kaplı olan bahçe duvarı ve kaldırım kombinasyonundan indirilmesi sonucu gezimiz başlamış oldu.
İlkin geziye olanca artistliği (ben "yün eldiven" diyeyim gerisini siz tahmin edin) ile gelen _alp_'in hayata döndürülme operasyonu için Gazi Osman Paşa'daki evlerine gittik. _alp_ arkadaşımız "Evsace"den giyindikten sonra İncek'e doğru yola çıktık. Önce Eskişehir yolu, sonra Konya Yolu derken bir baktık İncek'teyiz. Görüş mesafesinin 15-20 metreye kadar düştüğü yerlerde "İncek vaaar" diye içimizden hayıflansak da, erkekliğe ve özellikle ben enduroculuğa "şey" sürmedim :cherry:
Yol üzerinde ne yazık ki çok az fotoğrafımız var, çünkü öylesine donduk ki fotoğraf çekmeye üşendik. Sıcaktan yüzümüzün güldüğü dakikalarda ise fotoğraf çektik
Kurulma aşamasındaki arkadaşlarımız _alp_ ve atabay.
Mekanın sahibi havasındaki _alp_
Uzaklara, çok uzaklara dalan atabay.
Fotoğraf çekilirken espiri yapma gafletinde bulunan Prometheus ve yandaşı _alp_
"Hadi o olmadı bu olsun bari" derken yine çenesini tutamayanlar
Dışarının hali:
Ooh, çaylar önümüzde soba yanımızda, bundan iyisi Victoria's Secret'ta manken
Mekan o kadar güzeldi ki, yok yoktu. İşte "eldivencik ısıtma"
Dışarının hali versiyon 2.0
Eveet gitme vakti, suratlar düşüyor tabi soğuğu görünce :queen:
Son olarak bir mühendislik harikası: CAPOLORD :queen:
Bu soğuk kış gününde içimdeki kardanadamı ortaya çıkarmamda yardımcı olan _alp_ ve atabay'a çok teşekkür eder, fotoğrafların bu kadarla bitmediğini devamını da onların yükleyeceğini bildirir, erkeklerin ellerini sıkar, kızlarınsa yanaklarından öperim :mrgreen:
Saygılar efem