22 Saat - 550 KM - 3 Motosiklet

27 Temmuz saat 17 civarı tutan kaşıntım beni (Caponord) R3N'i (er6n) aramaya yöneltti.

- Abi hadi akşam Sorgun'a gidelim
- Orası neresi
- Yau kamp yapıcaz, Ankara'nın bir köyü.
- Yok ben gelmem
- Gelmezsen olacakları biliyorsun
- Tamam geliyorum :p

Ardından scorp'un (er6n) da katılmasıyla beraber saat 21.00'de 3 motor düşlediğimizden daha uzun olacak bir yolculuğa çıkıyorduk.

Ankara - Yeşilöz - Sorgun ve tekrar Ankara olarak yaptığımız plan biraz değişip; Ankara - Yeşilöz - Sorgun - Güdül - Beypazarı - Mudurnu - Abant - Bolu ve en son otobandan Ankara olarak değişti. :queen: 28 Temmuz saat 19.00'da eve geldiğimizde 550 KM civarında yol yapmıştık :p

myscreenshot14ls1.jpg

detaylar ve fotoğraflar AZZ Sonraa :p

Aman ne guzel yol yaptık beeee...
Neyse resimli anlatıma başlıyım =)

10.jpg

11.jpg

Er-6 n ler hazır Capo nerde acaba ?

12.jpg

Heh Pro da geldi Capo suyle.
Yol oncesi son konusmaları yapıyo...
13.jpg

Buda merakla beklenen Capo =)

14.jpg

2 er6 n ci yan yana =)
15.jpg

16.jpg

Tabi cadırları gece kurduk R3n sabah hangisi kendinin cadırı anlayamadı garip garip bakıyo =)

17.jpg

Pronun dolmus er6 ları kapamasa cok guzel olucakmis ama neyse =)
(bu arada camp yernin bekci pronun motor icin -Su koca olana kac kişi biniyo dedi =)

18.jpg

Buda kamp alanımızın göleti.
19.jpg

21.jpg

pro birak o cacugu, tamam aynı cadırda yattınız ama etik degil foto da yapma bari =)

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

Su manzarayı kacırmak istemedim dogrusu..
26.jpg

Pro rakım KAC ?
27.jpg

Benim...
28.jpg

r3n dusen kaskına uzulurken...
29.jpg

-Pro ; Agbi bi kamyon istemistik yolda kalan CAPO icin...
Aha du kapatıyom geldi.
30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

38.jpg

Son düzenleme:
(bu arada camp yernin bekci pronun motor icin -Su koca olana kac kişi biniyo dedi =)

Ulen koptum yaaa :mrgreen:

Ne kadar yorulduğumuzu anlatan güzel bir fotoğraf olmuş bu da :mrgreen:

32.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorulmak mıııı :p ben eve geldiğim gibi müşterime gittim nabeeeer :mrgreen:

scorp foto aralarına return isteruk :)

çok daha fazla fotoğraf çekilebilirdi elbette , abant yolu güzeldi , sorgun yolu güzeldi , abanttan boluya olan yol mıcırı saymazsak güzeldi :)

son dakika da atılan gollerimizden biri daha olarak istatiklere geçsin :cherry:

Arkadaşlar sizi tebrik ederim çok güzel bi gezi yapmışsınız motorlar harika güle güle kullanın paylaşımınız için çok teşekkürler....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Habersiz gittiniz demek. Hmmmm..... :silent:

250 cc altıyla muhatap olmuyoruz :p
gökayla benim önceden bi planımız vardı o yüzden ben sadece ati ve gökayı aradım,
ilgili konuda fırcalarınızı prometheusa kayabilirsiniz ama bazı yerlerde yol yoktu ve tuncerim :mrgreen: ondan yani :rendeer:

ER-6n ne kadar yakışıklı bir motosikletmiş, daha önce hiç dikkatimi çekmemişti, egzozu da değişikmiş. Not alayım bir kenara.

Kesmez öyle kafa dengi motorcuları kısa yol:cherry:Böyle olucak tabi sonuç.Ellerinize sağlık.

Ruhumu yansıtan motor türüne kavuştum valla sonunda, gezdiklerim gezeceklerimin teminatıdır :p

güzel gezi olmuş.kafama takılan nokta şu.yaklaşık 1 ay aönce aynı güzergah üstünden bizde yola çıktık.evet yaklaşık 550 km doğru.ama biz bunu gün içinde yapmıştık.akşam tekrar ankara ya dönmüştük.biz aynı yolda sadece 6-7 saat motor üstündeydik.22 saat biraz abartılı geldi bana(ne birazı çook abartılı).bi yanlışınız olmalı.:bounce:

Son düzenleme:
güzel gezi olmuş.kafama takılan nokta şu.yaklaşık 1 ay aönce aynı güzergah üstünden bizde yola çıktık.evet yaklaşık 550 km doğru.ama biz bunu gün içinde yapmıştık.akşam tekrar ankara ya dönmüştük.22 saat biraz abartılı geldi bana.bi yanlışınız olmalı.:bounce:

Sorgun'da kamp yaptık 1 gece :bounce: Esas amacımız kamptı zaten, Abant bir delilik sonucu çıktı ortaya :)

Valla kıskanmadım desem yalan olur.Güzel gezi olmuş:)
Paylaşım için tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar