22 Saat - 550 KM - 3 Motosiklet

Çevre illerde oturup da vakti olan varsa Nallıhan ve Mudurnu üzerinden geçerek mutlaka Beypazarı-Bolu rotasını yapsın. Motosiklet sürüşü açısından keyifli ve eğlenceli bir yol. Ayrıca benzin istasyonları da makul aralıklarla karşınıza çıkıyor.

valla güzel gezi olmuş.... pro motorun hayırlı olsun bu arada.. ben kaçırdım sanırım hayırlı olsun topiğini.... f650 hayelleri yaparken (öyle hatırlıyorum sanki) Capo biraz ağır olmamış mı.... tekrar hayırlı olsun...

1 basamak atladık işte :) Sağol bu arada, daha iyileri senin olsun. :cat:

vallahı cok tatlı guzel bır gezı olmus,cok canım cektı vallahı ne yalan soyleyeyım :pr:

tamamdır pro ruhunu buldu,kımse tutmasın artık ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam ruhunu buldun da evrenle gökaydan ne istedin?... Adamlara eziyet çektirme ..... Dağ taş götürüyon.... Çıksın onlar otobana.... Stabilizede ne işleri var?....

St bence bunun altında kalmaz.... Yapar bişeyler.... Hele betaonla mangalbay duysun tamamdır.....

Şakülü boşverin.... Ona yenge zaten izin vermez di......:queen:

Moderatör (forrap)
Valla süper olmuş beyler,yüreğinize sağlık..
Fotolar için teşekkürler...

Tamam ruhunu buldun da evrenle gökaydan ne istedin?... Adamlara eziyet çektirme ..... Dağ taş götürüyon.... Çıksın onlar otobana.... Stabilizede ne işleri var?....

St bence bunun altında kalmaz.... Yapar bişeyler.... Hele betaonla mangalbay duysun tamamdır.....

Agbi birak cıkmasın otobana, Orda daha tehlikeli oluyo nede olsa 1000cc =)

okuduğum kadarıyla bir çırpıda planlanan bir gezi olmuş ama gayet şenlikli bir seyahate çıkmışsınız. ben de geçen günlerde dolaşırken, hatunun hadi sinopa gidelim sözünün üstüne bir anda kendimizi sinopta bulduk. ne sinop mt lilere haber verbildim ne de hazırlık yapabildim. aynısı dün gece 1 gibi dışarıda dolanırken bir an çoruma gidesim tuttu, kendimi zorla alıkoydum da eve varabildim.

okuduğum kadarıyla bir çırpıda planlanan bir gezi olmuş ama gayet şenlikli bir seyahate çıkmışsınız. ben de geçen günlerde dolaşırken, hatunun hadi sinopa gidelim sözünün üstüne bir anda kendimizi sinopta bulduk. ne sinop mt lilere haber verbildim ne de hazırlık yapabildim. aynısı dün gece 1 gibi dışarıda dolanırken bir an çoruma gidesim tuttu, kendimi zorla alıkoydum da eve varabildim.

Bolu MT'ye haber verdik ama onlar da Akçakoca'ya gidiyorlarmış :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çevre illerde oturup da vakti olan varsa Nallıhan ve Mudurnu üzerinden geçerek mutlaka Beypazarı-Bolu rotasını yapsın. Motosiklet sürüşü açısından keyifli ve eğlenceli bir yol. Ayrıca benzin istasyonları da makul aralıklarla karşınıza çıkıyor.

beypazarı - nallıhan arası tek ağaç olmaması açısından enteresan bir yol

mangalbayın motoru yok tahonun motor tamirde sanırım , shaku tatilde , tuncer yengeden izin alamaz , çağlayan abi gelirdi sanırım ona haber vermedik :pale: adam 5 te aradı sekizde çıkıyoruz dedi abi :) benim karar vermemde 7 yi buldu , 9:30 gibi yoldaydık :cherry:

abi bide gökaya otoban deme bak alınmış ne de olsa kötü anıları olabilir :bounce: ehehe

Valla süper olmuş beyler,yüreğinize sağlık..
Fotolar için teşekkürler...

biz teşekkür ederiz arkadaşlar ne demek , yine gezeriz :cherry:

güzel gezi olmuş darısı 5000km :queen:

ahaha , süper fikir , ama son dakika planı iki gün yetmez :) bi gün öncesinden plan ve 10-15 gün de gidilebilir :queen:

Aslında padır küldür karar verilip yola çıkılması ve sonunda gezen herkesin memnun dönmesi birkaç şeye işaret ediyor.

1. Bu adamların işi gücü yok :cherry:
2. Çok iyi dostlar. Hiçbir aksiliğin tartışmaya yol açmasına izin vermiyorlar :)
3. Onlar için önemli olan yol yapmak.
4. Konfor düşkünü değiller, hiç yer bulamasalar taşta bile yatarlar :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslında padır küldür karar verilip yola çıkılması ve sonunda gezen herkesin memnun dönmesi birkaç şeye işaret ediyor.

1. Bu adamların işi gücü yok :cherry:
2. Çok iyi dostlar. Hiçbir aksiliğin tartışmaya yol açmasına izin vermiyorlar :)
3. Onlar için önemli olan yol yapmak.
4. Konfor düşkünü değiller, hiç yer bulamasalar taşta bile yatarlar :cherry:

canım benim! , çok dokunaklı gerçekten :p

mangalbayın motoru yok tahonun motor tamirde sanırım , shaku tatilde , tuncer yengeden izin alamaz , çağlayan abi gelirdi sanırım ona haber vermedik :pale: adam 5 te aradı sekizde çıkıyoruz dedi abi :) benim karar vermemde 7 yi buldu , 9:30 gibi yoldaydık :cherry:
Hmmmmmmmmmm....
Göstermiş olduğum bu tepki çok kısaymış.

fotolara bakarak çok güzel vakit geçirdiğiniz ve km olarakta bayağı yol yaptığınız belli.. tekerinize taş dokunmasın...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hmmmmmmmmmm....
Göstermiş olduğum bu tepki çok kısaymış.

önceki mesajımı düzenlemek istiyorum , sanırım tuncer ve diğer bir iki arkadaşta gelirdi ama haber vermedik :silent::pale:

:p:mrgreen:

st seni prometheusa havale ediyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar