[MT Muğla] 17-18 Mart / En Güçlü Kale Marmaris

bu hafta harika bir gezi ile yine birlikteyiz mt sakinleri.Cumartesi akşamı tam kadro buluşup harika bir gece geçirdik.Pazar ise tadından yenmeyecek güzelliklerin arasında dolaştık
Sıcak bir aile ortamı olan Muğla Mt buluşmasını iftiharla sunar.
NOT:ARKADAŞLAR 3 SAYFA BOYUNCA RESİMLER DEVAM EDİYOR BAKMADAN GEÇMEYİN:cat:

gece resimleri diğer arkadaşlarımızda.onlarda ekleyecektir.vatanoğlu abimiz harika bir gece organizasyonu için çok teşekkürler.hodjamızda sağolsun marmarisin en güzel yerinde en güzel odalara sahip otel ayarlamış.

sabah kahvaltısına bir at çiftliğine gittik.sağolsun BBRR abimiz önceden haber vemiş yerlerrimiz ayarlanmış.harika bir kahvaltı yaptık

bu haftaki katılımcılarımız.
mes ve ayçe hanım dl650 bodrumdan misafirleri araba ile
illegalrider cbr 125
emre abi jeep ile
lordskeldan kymco ck125
ben RR,xeyna ve hodja arabayla
nmurataydın RR
mehmetomurcalı ve eşi yamaha dragstar
vatanoğlu ve eşi hyosung GV250
hodjamızın misafirleri cihan bey ve arkadaşı Kymco 150
BBRR ve eşi hyosung RX125,
bora,beatrice cbf 250
tuncer usta pionner ile

yine en son kahvaltıdan 3er ekmek yiyen emre abi ile ben ayrıldık.(bknz.marmaris ve civarı gezisi)

murat abiye çok yakıştı at.

illegal ilede tanıştık.atların sırasını beliyoruz

mes abi korumasız ata binmem diyince:queen:

muğla mt at çiftliğinde

xeynada nickini haketti at üzerinde hiç yabancılık çekmedi

bende atları bulunca hoşbir sohbete daldım

mehmet amcada cüneyt arkın gibi çıktı

emre abi ise tarkan gibiydi.atıl kurt:cherry:

illegal cbr den sonra atı daha rahat buldu.ikiside birbirinden memnundu

daha sonra gaz açımı ile ilk olarak kızkumuna yol aldık.hikauyesini de beatrice anlattı

oradanda doğr bayır yolu üzerindeki şelaleye aktık.selim dinlenmeye aldı kendini.

bir dinlenme esnası.mehmet amca tecrübelerini paylaşıyor.konu şarap nasıl yapılır

muğla mt nin yakışıklıları.:bounce:

dönüşte bizde canlı müzik dinledik molada harikaydı.

buda okalüptüs ağaçlarının muhteşem görüntüsüne karşı biz.

Son düzenleme:

mes

dsci0001ix8.jpg
bunlar da bodrum tayfasından:queen:

dsci0009ut0.jpg

dsci0010fu9.jpg

dsci0012nu9.jpg

dsci0015jn3.jpg

dsci0016vu0.jpg

lordskeldan

dsci0017yw7.jpg

Mehmet abimiz
dsci0021zz0.jpg

yeni Muğla mt üyemiz Melahat (Meloş)
dsci0022hk5.jpg

bi yeni üye daha...Ahmet kardeşimiz

dsci0024vk5.jpg

dsci0025pu6.jpg

Beatrice ve kısrağı
dsci0026fw9.jpg

Ayçe bu sefer artçılıktan sürücülüğe geçti :queen:
dsci0029pp2.jpg

Son düzenleme:
selam Mes umarım dönüş yolculuğunuz rahat geçmiştir...geldiğiniz için teşekkürler...:rendeer:

mes

dsci0031ka7.jpg

cruiser virüsü Ahmet'e de bulaştı .Hayırlı olsun :queen:

dsci0032vk4.jpg

ve artçısı hazır.:queen: Meloş:queen:

dsci0034hl1.jpg

Bodrum tayfası Kızkumu'nda

Problemsiz haneye duhul olduk:queen: Candan ilgine teşekkür ederiz Murat kardeşim:rendeer: :queen:

dsci0035dq1.jpg

Muğla mt Kız kumu'nda:queen:
dsci0036xl6.jpg

dsci0038yb1.jpg

Muğla Mt nin motorpisikletleri
dsci0039br9.jpg

dsci0040be5.jpg

Mehmet abimiz sonunda köprünün başını tuttu :queen: :queen: :queen: :rendeer:

bizden ayrılmayın ...Devamı var

ahnlv1.jpg

:queen: :queen: :queen:

vatanolujk1.jpg

:queen: :queen:

aycefs2.jpg

mehmetamcaxu1.jpg

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Burcuuuuuu resimleri yüklesene ..aldın ben yükleyecem diye bişi yok ortada ..11 motor 1 jeep 2 araba başladık emre kahvaltıdan sonra ayrıldı ..bodrum ortaca ve köyceğizden gelen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ..

önceeee... herkese ama herkese içten teşekkürler. muhteşem bir hafta sonu yaşadık yine.
veee geçelim resimlere, epey var sanırım. bakalım nasıl altından kalkacağız:)

c.tesi akşamı, biraz gecikmeli ama hızlı bir girişle, vatanoğlunun ayarladığı restauranta assolist misali girişimizi yaptık,ve başladım paparazziliğe. aman efendim kimler varmış kimler.

yeni dostlar...

eskimeyen dostlar

ardından geceyi geç sayılabilecek bir saatte noktalayıp, uyuduk, sabahın ilk ışıklarında şahin'i bizi beklerken lobide yakaladım.

hemen toparlanıp, mehmet abilerin evinin önünde buluştuk. kim geldi, kim gelmedi, kim gecikti diye didişirken...

nihayet yola çıkabilidik, muhteşem manzaraların arasından

arada durup, sağ baştan kafa sayarak,

BBRR'nin bizim için organize ettiği muhteşem günün ilk durağı olan at çiftliğine ulaştık, önümüzü kesen bir tırtıl sürüsünden, grup sürüşüyle ilgili bilgi aldık,

ve yüzyıllardır insanlar arasında süregelen, boğaz savaşına giriştik.

yeni dostlarımız ahmet ve meloş'un bıdıkları, badem,

ardından yaşadıklarımız ise, tadına doyulmaz bir keyifti.
bora'nın oğlu mert açılışı yaptı

bu arada mes ve nmurataydın bizi de eyerleyin diye tutturdu.

burası muamma, aslında kameraya bakmıyorlar, atlarda sıra bana gelse diye bekliyor herkes

tommiks :)

vatanoğlu'nu ikna etmekte zorlandık ama sonra inmek istemedi,

ve şahin'imiz, atıyla bütünleşti

hodja'mız

sevgili beatrice'im benim, çok yakıştın. korktuğun kadar yokmuş dimi?

benim becerim mi, yoksa at mı çok asil durdu anlayamadım.

ayçe baktı artçılıkla olmuyor, bari sürücü olayım, tek beygirde dedi

bu maceranın ardından, kızkumu'na gittik, efsanevi bir yer, ama ne olursa olsun, ilginç bir yer o kesin. denizi ortadan ikiye bölen bir yürüme yolu

ardından şelale'de aldık soluğu, niagara beklemeyin ama burası da bir doğa harikası

ve son olarak yolumuz, eskiden üzüm bağlarının bulunduğu, bayır'a düştü, turizm burayı da biraz bozmuş ama yine de doğal olarak çok güzel görünen bir yer

böylece bir günü daha bitirdik, grup grup vedalaşarak, günü yaşamaktan dolayı mutlu, ayrılmaktan dolayı hüzünlü evlerimizin yolunu tuttuk.
herkese tekrar teşekkürler.
eylemlerimiz devam edecek.
ışık ve sevgiyle kalın.

Son düzenleme:

mes

77552619ja7.jpg

arkadaşlar allah sizi inandırsın,çok keyifli harika bir haftasonu yaşadık.Vatanoğlu ve murat'ın esprilerine gülmekten hala çenelerimiz ağrıyor.Hepinize tek,tek teşekkürler ediyoruz.Hepiniz harika insanlarsınız ve sizi çok seviyoruz.:rendeer: :queen: Ayçe ve mes.

Son düzenleme:
abi bendeki beygirlerin hepsi dişi.:queen:
xeyna harika olmuş resimler.fırsat bulursan eklemeye devam:rendeer:
burcu resimleri ekle yaww akşam resimleri sende kaldı.:salut:

bu arada katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
özellikle barış abimize organizasyon için,hodjamıza konaklma için,ve vatanoğlu abimize de akşamki güzel ortam için çok teşekkürler

Son düzenleme:
valla fotolar harika yok mu devamı??
ben züürtüm valla alamadık bi fotomakinası :salut:
bende yavaş yavaş regali ayağa kaldırcam
valla geziden sonra hertarafım ağrıyordu
özellikle de oturan yerlerim :wiinkk:

mes

Vatanoğlu kardeşim biz belediye bandosuna haber verdik Marmaris tayfasını Bodrum girişinde karşılayacağız.Aman yavaş ve dikkatli gelin Ytağan -Milas arsında ki geçişe dikkat.:queen:

Merhaba sevgili dostlar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. En önemlisi sizin gibi arkadaşlarla tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca sizlerle tanıştırdığı için Ayçe ve Mesut çiftine çok teşekkürler. Gelecek gezileri sabırsızlıkla bekliyoruz, badem banada bir motor alın diye tutturdu. Biz bir süre daha konvoyun artçısı olarak katılacağız, kimbilir sizlerle dolaşa dolaşa motor aşkı bizede bulaşır ve konvoyun arasına katılırız (meloş ve badem galiba inanmadılar gülüyorlar). Sizleri en kısa zamanda bodrumda görmek isteriz.

Hepinizi öperiz (badem yalamayı tercih ediyor)

meloş – ahmet - badem

xeyna duygunun foto sende heralde onuda yüklersen kaydedeceiz.duygu,ben motorcu değilmiyim diye ağlamaklı bir şarkı söyleyip duruyor:salut: :pr:

arkadaşlar benim mondial 125 kt im var bunu 150 lik yapsam fark edermi saygılar

Merhaba sevgili dostlar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. En önemlisi sizin gibi arkadaşlarla tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca sizlerle tanıştırdığı için Ayçe ve Mesut çiftine çok teşekkürler. Gelecek gezileri sabırsızlıkla bekliyoruz, badem banada bir motor alın diye tutturdu. Biz bir süre daha konvoyun artçısı olarak katılacağız, kimbilir sizlerle dolaşa dolaşa motor aşkı bizede bulaşır ve konvoyun arasına katılırız (meloş ve badem galiba inanmadılar gülüyorlar). Sizleri en kısa zamanda bodrumda görmek isteriz.

Hepinizi öperiz (badem yalamayı tercih ediyor)

meloş – ahmet - badem

bizde sizi tanımaktan mutlu olduk ahmet, meloş'u öpüyor, bademi yalıyorum :queen:

xeyna duygunun foto sende heralde onuda yüklersen kaydedeceiz.duygu,ben motorcu değilmiyim diye ağlamaklı bir şarkı söyleyip duruyor:salut: :pr:

vatanoğlu, banu'ya söyle, 1 saat sabretsin, son kalan resimleri yükleyeceğim ama acaip işim var. fırsat bulamadım. olmazsa ben ona özel bir çekim ayarlarım. şarkısını da neşeli bir tona dönüştürsün :)

birde titreşim sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim /balıkesir

arkadaşlar sesimi duyan yok mu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar