[MT İstanbul] Şile Mangal Keyfinin Fotoğrafları

DAYANAMADIM YÜKLÜYÜ DEDİM

Son düzenleme:
tek fotocuk mu :cyclopsan

Dostum başka foto yükleyeceksen attığın fotoların boyutunu küçült.Yüklenmesini beklerken pc de kitlenme yaratabilir.Bir keresinde 4000*3000 atmıştım 15 foto baya kulağım çınlamıştı :mrgreen:

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

Bende bunlar var

saganakmı oda ne? :cherry:
sabah kadirin motorunun kayması haricinde çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.
geçmiş olsun kadircim :rendeer:

yagmura yakalanmadık. mangal yapacagımız yere gittigimizde sadece 10 dk yagdı. mekanın üstü kapalı bölümüne geçince hiç ıslanmadık :p
kahvaltı sırasında bize o mekanı tavsiye eden vedata teşekkürler :rendeer:
katılan tüm arkadaşlara güzel gurup sürüşü için, hoş muhabbetleri için, yanımmızda oldukları için teşekkürler :rendeer:
mangal başındaki yardımları için ayfer ve gürkana ayrıca teşekkürler :rendeer:
ve tabi fotocular :cherry: bütün gün flaşları yüzümüzde patlatan heranı ölümsüzleştirmeye çalışan arkadaşlar sizlerede teşekkürler (bu topikte bizlerle paylaşacagınızı umuyorum :bounce: )
helimmm onu unutursam bidaha beni artcı almaz sanırım :p canımcım sanada teşekkürler gün boyu motorunu benimle paylaştıgın için :rendeer:

çok güzel bir gündü çok eğlendik ıslanacaksınız diyenler valla hiç ıslanmadık desek yalan olmaz. herkese teşekkürler......:rendeer:

yooo foto çok ama bende bu kadar vardı bayagı bi foto var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyecanla bekliyoruz :) fotoları:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar