Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #421
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı fuser adlı üyeden alıntı
    Pazar günki gezi olayı güzel gibi duruyor
    eğer kesinleşirse ben gelebilirim.
    Ama bence Bursa- Yenişehir- Bursa daha güzel gibi duruyor.
    Hem Çevre yolundan kaptırıp gideriz hemde yenişehiri görmüş oluruz.

    Ama henüz ehliyeti alamadık almasınlar motoru altımızdan

    Cem abi volvo noldu satıp kamyonetmi aldın yoksa
    kamyonet birlikte katılacağımız arkadaşın. motor gezilerinde artçı bir kamyonet çok işe yarıyor. mangalı filan nereye koyucaz?
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #422
    fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    ooo iyi abi ya mangal falan hem yer hem gezeriz

    haa mangal olarak senin yanan eski raptoru diyorsan başka

  3. #423
    tattwamasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı
    Gezi bahanesi ile bir araya gelip (mesela 02.07.2006 pazar günü saat 10:00 gibi Özdilekte buluşup tercihan Tatwamasi için Bursa - Yenişehir - İznik - Bursa VEYA Bursa -Yenişehir - Bursa güzergahında bir gezi yapsak) Sizin gibi az sayıda kalan cumhuriyetin ilk motorcularının sohbetinden ve hayat tecrübesinden faydalansak, biz genç motorculara el verseniz nasıl olur ???
    off ben şimdi çok heyacanlandım, kesin pazara kadar uyuyamam Becerebilir miyim, yaparım di mi, beni motive edinnn
    [COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın

  4. #424
    fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    off ben şimdi çok heyacanlandım, kesin pazara kadar uyuyamam Becerebilir miyim, yaparım di mi, beni motive edinnn


    Sevgili tattwamasi bu işler gözünü karartıp gitmedikçe olmuyor
    hem yanımızda tecrübeli arkadaşlarda var
    bence gayet güzel bir gezi olacak

  5. #425
    Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Alıntı Mangal adlı üyeden alıntı
    Sevgili Ralf,
    Seninlede kaynaşmak isterim tabii , ama insan olgun ve amca kıvamında oldumu kaynaşmak biraz zaman alıyor, bana şöyle bir iki hafta izin verirsen, kendimi toparlayıp kaynaşmaya hazır olurum yaşlılık işte

    Pazar günü için yaptığınız gezi programına da romatizma ve lumbaga gibi sebeplerden dolayı katılabileceğimi sanmıyorum öyle uzuuuuuunnn yollar bizim gibi 3. dereceden SİT alanı ilan edilmiş mahlukatlar için yorucu olabilir
    Efendim sizinle henüz tanışmamış olsakta, size kanımın kaynadığını söyleyebilirim, bana peygamber mesleğiyle meşgul olan (marangoz veya çoban diil dokumacı) değerli bi abimizi hatırlattınız.

    Kültürümüzde büyüklere saygı esas olduğu için, eşiniz hanım efendiyle beraber çift kabin, 4X4, 3000 cc olan Ergün beyin aracında huzur içinde seyahatimize katılabilirsiniz.


    Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    off ben şimdi çok heyacanlandım, kesin pazara kadar uyuyamam Becerebilir miyim, yaparım di mi, beni motive edinnn
    Yürü be Tattwamasi kim tutar seni, kilometreler ne ki, yersin sen onları

    Alıntı fuser adlı üyeden alıntı
    ooo iyi abi ya mangal falan hem yer hem gezeriz haa mangal olarak senin yanan eski raptoru diyorsan başka
    Siz genede yiyeceğinizi yanınızda getirin Cem' in iştahı malum aç kalmayalım yollarda Haa bi de ne olur olmaz raptorlar için yangın söndürücü bulundurmakta fayda var.

    Ve grup gezisi kuralları ile ilgili Donald Duck amcanın yazısını tekrar buradan yayınlıyorum:

    **** Once birinci en onemli kural, grup suruslerinde grup suruculeri birbirini sollamaz, gecmez...ozel durumlar disinda, ki onlardan bahsedecegim.

    Yerinizden memnun degilseniz bir sonraki moladan sonra baska bir yere gececeksiniz.

    Uc tip grup surus yontemi vardir,

    Birincisi, YANYANA pozisyonu dur. Bu durumda suruculer yanyana tek seridi paylasir, ki bu tehlikeli bir yontemdir...Sadece resmi gecitlerde yurume hizina yakin hizlarda, yada yine 35km/h i gecmeyen eskort, resmi gecitlerde VIP ye yol acmak, govde gosterisi icin filan kullanilir. Aslinda dikkat ederseniz burada polis suruculer cogu kez iki seride birden yayilir, ve ondekiler "V" seklinde surup tehlikeyi asgariye indirir. Ozel egitimli polis ekiplerinin, ozel amaclar icin egitildigi bir yontemdir.

    YANYANA POZISYONU BASKA HICBIR NEDENLE KULLANILMAZ.

    Ikincisi TEK HAT pozisyonu...suruculer arka arkaya tek hatta siralanir...aralarindaki mesafe 5 saniye yada daha fazladir. Sportif, canli suruslerde; acik, trafigi dusuk ozellikle virajli yollarda, tercih edilir.

    Bu tur bolgeler yerini normal trafige biraktiginda ise

    Ucuncu..ZIKZAK pozisyonu na gecilir. (Fermuar da deniyor) Esas grup surus teknigimiz budur. Bu pozisyonda en ondeki surucu, #1 Lider, sol dis seridi (otomobil lastik izini) onun arkasindaki sag ic seridi (otomobil lastik izini) ucuncu #1 lider ve #2 nin ardinda sol da bir arkadaki sagda vs. surer. Suruculer arasinda en az 2 saniye mesafe olmalidir.


    Bu soyle hesaplanir...diyelim onunuzdeki (yani sag yada sol onunuzdeki) bir agacin golgesinden yada yerdeki bir mazgal kapagindan gecti, icinizden normal bir tempoyla "bir saniye bir, iki saniye iki" deyin. Bu sure icinde o isarete geldiyseniz mesafe tamamdir. Degilse mesafeyi ayarlayin.

    Zikzak pozisyonunda giderken kirmizi isikta duruldugunda da hicbir zaman -tam yanyana- gelmeyin. aranizda en az bir tekerlek (yarim motor boyu) mesafe birakin. (tipik kazalardan biri bu tur suruslerde yanyan sohbet eden suruculerden birinin ayagi kayip yada baska bir nedenle motoru devirip obur surucuyu de devirmesidir)

    Sohbet isini daima molalara birakin...grup suruslerinin en keyifli yani cay kahve yemek ihtiyac guzel manzara vb. vb. yuz cesit bahaneyle durup cene calmak, haftanin stresini unutmak eglenmektir. Birsey soylemek istiyorsaniz, bu muhakkak onemli olmali...onemsiz ivir zivirdan bahseden suruculeri uyarin. Dinlemeyin, "sonra konusuruz" falan deyin.

    En iyi, tecrubeli ve cevreyi, yollari en iyi bilen, GPS i olan, haritasi olan, oryantasyonu kuvvetli olan lider olmalidir...tabii bu ozelliklerin hepsini barindirmasi gerekmez. Ikinci en iyi adam (ozellikle grubun tecrube-hiz-motor cinsi/turu karisiksa, yeniler, yabancilar varsa) en arkada surer. Arkayi toplar, grup bolunmez kaybolmalar, geri donup aramalar olmaksizin surus devam eder. Gerektiginde butun grubu sollayip one arkaya sahip olur. #2 de lider karakterinde biri olmali kavasaklarda bekleyerek grubun kopmadan devamli surusunu saglamalidir.

    Otomobil, kamyon gibi agir agaclari grup halinda sollamanin da kurali var...once #1 lider ( guvenli olarak sollamak mumkunse, degiyorsa sol elini kaldirip isaret verir once, sonra sinyalini yakar, sollayip yine sol onde, arkasinda en az #3 u alacak kadar mesafe acip (solladigi otomobille) sol one yerlesir. Otomobilin arkasinda olan #2 bu arada sol one, #1 in eski yerine yerlesmistir. #1 ona isaret etmeden sollamaz (ozellikle virajli yollarda) ve solladiktan sonra ilerde orijinal yerini alir, #3 yine sola yerlesir sollar vb...devam eder. Kendinizi, sollamayi guvenli gormuyorsaniz sollamazsiniz...ondekiler gitti, grubun gerisi benim yuzumden burada takildi kaldi diye bir dusunce yanlistir. Ne kendinizi nede bu durumda olan onunuzdeki bir arkadasinizi suclamayain, zorlamayin. Onemli olan keyifli ve guvenli bir surusle grubun saglikli bir sekilde planlanan rotayi tamamlamasidir. Bu isi goturu is almis amele zihniyetiyle yapiyorsaniz hic yapmayin daha iyi.


    Grubun kopmamasi ise basit bir yonteme dayanir, tam arkanizdakini aynadan takip edersiniz..goremiyorsaniz yavaslarsiniz. Siz yavaslayinca bu kurala uyan sizin onunuzdeki de yavaslayacaktir...zincirleme devam eder ve grup kopmaz, dagilmaz. Kirmizi isiga yakalanma, trafigin sikismasi, virajli yollarda sollayamamam gibi nedenlerle grup kopacaktir...ondekiler her zaman bunu goze alarak surer, hizi dusurur, bekler ve grubun toplanmasini saglar. Grup surusu grup ruhuyla yapildigi zaman son derece keyiflidir. Bazi suruculer kendi baslarina dunyada suruse cikmaz, grup gezilerinden gezilere motor kullanir.


    "Lider, yani #1, #2, #3 nasil calisir, biraz daha detaya gireyim...


    Bir kavsaga/yol ayrimina gelindiginde eger buyuk bir grupla suruluyorsa #1 el isareti ile #2 yi o kavsakta birakir. Taa grubun sonundaki artci o kavsaga gelinceye kadar oradan ayrilmaz, butun gruba yol gosterir.


    Sonra grubun en arkasinda yer alir. Artci ise yavas yavas, sollaya sollaya grubun en onune #2 nin yerine gecer. Kavsakta bekleyen eski #2 yeni artci olmustur. Birden fazla kavsak donulecek ve grubun kopup kaybolma tehlikesi varsa, #3 u ve hatta #4 u de baska baska kavsaklarda biraka biraka ilerler. Boylece butunluk ve emniyet garantilenmis olur, lider her zaman artcinin kim oldugunu bilir. Ayni sistemi grup halinda bisiklet gezilerinde de kullanabilirsiniz.


    Ikinci son derece onemli grup surus kurali ise: "Kendi surusunu yap" tir...bu su demek oluyor;


    Gruba ayak uydurmak zorunlulugu diye birsey yoktur...evet asagi yukari hepsi ayni yetenek ve motor turune sahip bir grupla gezi yapmak bu iste nirvanaya ulasmak gibidir ama cogunlukla mumkun olmaz, olamaz...


    Kendi yeteneginize (yada ustaliginiza) 10 deyin...8 inin ustundekini kullandiginzi hissediyorsaniz isaret edin arkadaki gecsin, daha geride yer almaya baslayin..taa ki konforlu hissedinceye kadar kendinizi. Hic bir zaman 9/10 ve hatta 10/10 kullanmayin. Kritik bir anda olagan ustu reflex ve tecrube birikimi gerekecektir, bunu kullanacak haliniz kalmaz.


    Ondeki surucu(ler) daha tecrubeli, motorlari-lastikleri daha iyi durumda olabilir...daha antremanli olabilir, motorlari o gunku suruse daha uygun olabilir, kendilerini sizden daha iyi hissediyor olabilirler, daha cok risk alacak kadar aptal yada tecrubeli olabilirler vs...kisaca muhtelif nedenlerle sizden daha hizli, kivrak, becerikli olabilirler...

    SIZ ONLARA UYMAYIN...

    GRUP SURUSU YARIS DEGILDIR...SIDIK YARISI HIC DEGILDIR...

    TRAFIGE ACIK YOLLARDA YARISMAK, DIDISMEK OLUMDUR..sizin yada baskasinin, yakinlarinizin, sevenlerinizin, size emek verenlerin, sizin emek verdiklerinizin...

    Ondekinin tekerleginin denk gelmedigi metal izgara size denk gelir, sizin motor onunkinden mesela 73kg daha agirdir ve onun viraj alma cizgisi ile sizinki tamamen farklidir, vb...onun dusmedigi virajda siz dusersiniz.

    Varilacak yere 1-2 dakika gec varmak, oradaki geyik muhabbetinin basini kacirmaktan baska bir zarar getirmez...oysa dusmek, hele ciddi bir kaza tum grubun butun gununu-haftasini mahfedecegi gibi, sizin icin de moral ve fiziksel olarak degerlendiremeyecegim buyuklukte bir yikima yol acar.

    Grupta duseni kimse sevmez, soyleyeyim. Oysa sanilanin aksine, geride kalan, biraz daha yavas suren, tecrubesizligini bastan ilan eden surucu daima ilgi ve hosgoru toplar.

    ALTIN OGUT
    *****************************
    Unutmayin, motosikletler kendi basina ne kaza yapar, ne yaris kazanir, ne de gule oynaya turing gezileri yapar...kendi baslarina ayakta bile duramazlar...
    Onu kullanan sizsiniz, ne gruptaki bir baska arkadas, ne yolcunuz, ne yuk, ne frenlerin durumu, ne lastiklerin asinmis olmasi, hicbiri...sizsiniz...herseyinden, gazindan, freninden, viraja giris acisindan, hizindan, yatma acisindan, o sirada yagmur yagiyor olmasindan, koca bir su birikintisiyle karsilasmanizdan, virajda yolcunuzun yanlis tarafa yatmasindan her seyden siz sorumlusunuz.
    *****************************

  6. #426
    freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2006
    Motosikleti
    yok
    metin abi sen nerdesin ve gelmiyo musun?
    bizi senin tecrübelerinden mahrum bırakma lütfen.
    cem abide kamyonetle gelcekmiş belki scooter la gelir ama kamyonet mutlaka olsun.
    ayrıca sevgili fuser cem abinin mangal yapan motoru bende hatırlatayım dedim
    cem abi beni kazıklamıştı ya hani.işte o raptor bende.
    güzelarda sen katılmıyo musun bize?

  7. #427
    gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Nisan 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    Bu geziyi hemen somutlaştıralım. öncelikle katılacaklar isimlerini ve motorlarını, motorları yoksa artçı olmak isteyip istemediklerini bildirsin.
    liste oluşturmakla başlayalım. (sahi muhtemelen artçımız çift kabin kamyonet olacak. hem güvenlik, hem de arıza durumunda çok akılcı bir çözüm)

    02/07/2006 Pazar Bursa-Yenişehir-İznik-Gemlik-Bursa gezisine katılacağını bildirenler
    Levent ERŞAHAN (Ralf) ------------------------------- Hyosung GT250
    Ergün YAŞAROĞLU + Cem ŞEFLEK (seflek)-------------- Kamyonet
    Ender ANACUR (f-ender) + (kız arkadaşı artçı)-----------Hyosung GV250
    İlkay CEYLAN (freeman) + (nişanlısı artçı) -------- ------Regal Raptor 250
    Emre ÇALI (fuser)------------------------------- ------Regal Raptor 250
    Özge ÇETİNKAYA (tattwamasi)-------------------------Yamaha YBR125
    Arda GÜMÜŞ(gumusarda) + (eşim Selin)--------- ------ Kawasaki EN 500
    Gelecekler bildirsin, buraya ilave edelim.

    ..
    işte sana haber babyface!
    bizde varız arkadaşlar... allah izin verirse beraber olacağız.. saygılar

  8. #428
    tattwamasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    ya bu ehliyet işi takıldı benim aklıma neden mi? az önce bi arkadaşım motorla giderken 45 dk. içinde 5 defa durdurulduğunu söyledi de ondan..ee nolcak böyle bi durumda? Ben neden ehliyeti daha önce almadım
    [COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın

  9. #429
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    ehliyetsiz arkadaşlar,
    ehliyet ve güzergahımızdaki uygulamaları araştırıyorum.
    sağlıklı bilgi edinince buradan yazacağım.
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

  10. #430
    f-ender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2005
    Şehir
    bursa-denizli
    Motosikleti
    hyosung gv 250--haojin as150
    abi çevre yolu olurmu ya motor gezisi diyoruz çevre yolu kullanmayalım mümkünse forumun gerideki sayfalarını okuyupta bişeyler daha yazıcam fakat pazar günü olacak organizasyon için çevre yolu kullanılmasına karşıyım.race kullanıcıları kullanın çevre yolunu bizi doğa paklar bu arada belli olmaz yanlızda gelebilirim ne olacağım hiç belli değil ama pazar gününü bunun için ayırdım illaki oradayım önemli bişey çıkmazsa

  11. #431
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Eşim söyledi,dün özdilek önünde bir mondial scooter mt125 açık yeşil renkte kaza yapmış.Bilgisi olan varmı?
    -----
    Saat 16:00 sularında 30-35 yaşlarında yerde bir yaralı varmış.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  12. #432
    fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    Alıntı f-ender adlı üyeden alıntı
    abi çevre yolu olurmu ya motor gezisi diyoruz çevre yolu kullanmayalım mümkünse forumun gerideki sayfalarını okuyupta bişeyler daha yazıcam fakat pazar günü olacak organizasyon için çevre yolu kullanılmasına karşıyım.race kullanıcıları kullanın çevre yolunu bizi doğa paklar bu arada belli olmaz yanlızda gelebilirim ne olacağım hiç belli değil ama pazar gününü bunun için ayırdım illaki oradayım önemli bişey çıkmazsa

    Ender mrb şu çevre yolu için bence şöyle düşünmek lazım
    santral garajdan sonraki o korkunç trafik karmaşa ve keşmekeş içinde
    stress içinde gitmektense (bilmiyorum daha önce gördünmü ama) geniş hoş manzaralı ve sakin trafikte yola sahip olan çevre yolundan geziye başlamak daha doğru olacaktır. Amaç hız değil tabi sadece konforlu ve güzel bir sürüş
    Zaten yenişehir yolu ve gemlik yolunda ana trafiğe çıkıyoruz.
    Birde benim gibi daha önce kalabalık grup gezisine çıkmayan arkadaşlar için
    çevre yolu grup sürüşüne uyum açısından daha faydalı olacaktır.

  13. #433
    f-ender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2005
    Şehir
    bursa-denizli
    Motosikleti
    hyosung gv 250--haojin as150
    1 hafta içinde 5 kere yalova gemlik kocaeli gezince insan bilio evet kimse gelmediği içinde yanlız gidiyorum heryere yakında arka koltuğuda sökecem zaten ei madem çevre yolu diosanız öle olsun ben küçüüüm susayım en iisi

  14. #434
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    emre'ye katılıyorum. grup sürüşüne ısınana kadar başlangıcı çevre yolundan yapmakta fayda var. aramızda az km yapmış arkadaşlar için bilhassa iyi olur derim.
    trafik denetimine gelince; güzergahımızda pazar günü planlı bir denetim yokmuş.

    arkadaşlar, sabah 09:00 gibi buluşup, Kazancı'da kahvaltı yapalım derim.
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

  15. #435
    gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Nisan 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    emre'ye katılıyorum. grup sürüşüne ısınana kadar başlangıcı çevre yolundan yapmakta fayda var. aramızda az km yapmış arkadaşlar için bilhassa iyi olur derim.
    trafik denetimine gelince; güzergahımızda pazar günü planlı bir denetim yokmuş.

    arkadaşlar, sabah 09:00 gibi buluşup, Kazancı'da kahvaltı yapalım derim.

    arkadaşlar, herkese merhaba.. beni bağışlayın, ama kazancı nire.. malum bursa lı değilim.. bilmiyorum,hor görmeyin.

    bu arada perşembe akşamüstü güzelyalıya gittim eşimle.. ( hala motor konusunda tereddütleri var;ısınacak..) hancı diye bir yer var siz bilirsiniz.. orayı keşfettik. amerikayı yeniden keşfetsek bu kadar memnun olurdum herhalde. çok beğendik. yolda da dönüşte gece 00:00 olmasına karşın çevirme falan yoktu.80 i geçmedim. hafiften rüzgar yiye yiye geldik yuvamıza. 45 dk.sürdü. ben keyfin alasını aldım almasına ama hanım biraz üşüdü yine..sıkı giyinmeyi ben bir türlü öğretemedim o na.. siz görüştüğümüz zaman anlatır mısınız? rüzgarı fazlaca yersek n'oluruz..!

    bir de hesap yaptım; motoru aldığımdan beri yaklaşık 2000 km. yol yapmışım..

    olmazsa güzelyalıya kumpi yemeye de gidebiliriz.. arkadaş süper kumpir yapıyor.. denize girmeye erdek uygun olabilirdi mesela.. bu hafta sonu plan yapılmamış olaydı. avşaya gitmeyi düşünüyorduk. ama haftalar çuvala girmediği için,sizinle tanışmak çok daha keyifli olacak.

    cem abi sen yeri söyle,saati ver; çok büyük bi aksilik olmazsa inşallah oradayız.. yer mekan hiç mühim diil..

  16. #436
    tattwamasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Merhabalar,
    Yarınki geziye katılamayacağımı üzülerek bildirmek zorundayım
    Kaç gündür pazar gününü düşünerek heyecan içindeydim, ve gerçekleştirmek üzere olduğum bir ilk için kendimi hazırlamaktaydım, fakat beklenmedik bi durum sözkonusu oldu, ve ben o duruma uymak durumundayım:( Bu güzergahı benim de gelmem dolayısıyla seçmiş olduğunuz ve benim de gelemememden dolayı gerçekten çok özür dilerim hepinizden. Moralim bozuldu. Sizlere keyifli sürüşler, iyi eğlenceler dilerim...
    [COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın

  17. #437
    gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Nisan 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    Merhabalar,
    Yarınki geziye katılamayacağımı üzülerek bildirmek zorundayım
    Kaç gündür pazar gününü düşünerek heyecan içindeydim, ve gerçekleştirmek üzere olduğum bir ilk için kendimi hazırlamaktaydım, fakat beklenmedik bi durum sözkonusu oldu, ve ben o duruma uymak durumundayım:( Bu güzergahı benim de gelmem dolayısıyla seçmiş olduğunuz ve benim de gelemememden dolayı gerçekten çok özür dilerim hepinizden. Moralim bozuldu. Sizlere keyifli sürüşler, iyi eğlenceler dilerim...
    üzülme,sıkma canını.. bi dahakine gelirsin sende. zaten bende motorun anahtarını kaybettim. bulamazsam benimkide yatacak. umarım bulurum yaa.. hele şu gün gezmemek gibi bişey düşünemiyorum.

  18. #438
    freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2006
    Motosikleti
    yok
    yavaş yavaş herkes yan çizmeye başladı galiba
    bu arada sevgili insancıklar bu aralar çeşmeden su içmeyin
    bir dost tavsiyesidir.
    lakin ben içtim ve günümü gördüm yediğim içtiğim herşeyi geri çıkartıyorum

  19. #439
    McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    Herkese selamlar!.. Bundan boyle ikamet Gemlik. Temmuzun 16sından sonra Gemlik - Bursa yolunda olacağım her gun. Bu gece 00.15 te Bodrum'a gideceğimden dolayı geziye katılamıyorum, herkese iyi eğlenceler, keyifli bir gezi dilerim..
    -McA-

  20. #440
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    ANLAŞILDI ARKADAŞLAR!

    ZATEN 7 ARAÇLIK GRUPTA BİRİNİN BEYAZ RUSYADAN 100 YILDIR GÖREMEDİĞİ BİŞEYLERİ GELDİ, BİRİNİN ANAHTARI KAYBOLDU, DİĞERİ BAĞIRSAK ENFEKSİYONU GEÇİRİYOR, BİR DİĞERİNİN DE TMSF'NİN ŞİRKETİNE YANLIŞLIKLA ELKOYDUĞUNU İZAHA ÇALIŞMAKTAN VAKTİ KALMADI.

    ZATEN BENİM DE CANIM TEKNEYLE GEZMEK VE BALIK TUTMAK İSTİYORDU.

    YARINKİ MOTOR GEZİSİNE KATILAMAYACAĞIMI BİLDİRİR, TÜM ARKADAŞLARA MUTLU HAFTA SONU TATİLLERİ DİLERİM. SAYGILAR...

    NOT: SABAH 09:00'DAN İTİBAREN KUMYAKA'DA OLACAĞIM. TEKNE VE BALIKTAN HOŞLANAN ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR.
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler