Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...

Etkinliğe katılabilecekmisin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu sefer biraz değişiklik yapıp Eyüp Sultan yerine Sultanahmet camine gidelim dedik, sonrasında yine civarda veya tavsiye edilen bi mekanda beraber kahvaltı yapmayı düşünüyoruz, gelmek isteyenleri bekleriz ;)

535 469 99 63

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne zaman tarih buluşma saat :) Bu arada katılım olursa bende glemek isterim. :rendeer:

o motoru fena sarmış içerde yükselen nem ve buğu naylon da hapsolup motora zarar verebilir

şimdiden ALLAH kabul etsin ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

abi bi fark yaratıp aksama yada yatsıya gitsek:queen:

sabah namazı dört rekat diye çabuk bitiyo kahvaltıdan sonra ewe gidip yatıyor anlasana :wiinkk:

o motoru fena sarmış içerde yükselen nem ve buğu naylon da hapsolup motora zarar verebilir

yok paket servis yapmıştık o yüzden :p

şimdiden ALLAH kabul etsin ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

sabah namazı dört rekat diye çabuk bitiyo kahvaltıdan sonra ewe gidip yatıyor anlasana :wiinkk:

sağol abi :) eve gidip yatamıyorum malesef kurs var :pr:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelemiyoruz ama destekliyorum. Namaz buluşması pek yapılmamış bir buluşma şekli. Allah şimdiden kabul etsin inşallah...

aslında da cok guzel olurda sabah buzlanma fılen tehlıke yaratır aslında .

geliyorum bi aksilik çıkmassa kardeşim forumu görmediler ama telden ulaştığım 3 kişi daha gelecek inşallah uykusundan feragat edip bu güzel organizasyonda bizi yalnız bırakmaz arkadaşlar. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar