Arama sonuçlarınız

1. E

Yaz geliyor motosikleti olmayan bir göz atsın :)

Herkeze merhaba ; linkteki motosiklet benim motosikletim bu arada konuyu doğru yeremi açtım bılmıyorum baktım heryere ama biyer bulamayınca buraya yazdım :) yeni bir motosiklete geçmek istediğim için satıyorum ilgilenen arkadaş olursa mesaj atabilir iyi günler...
  2. E

Motosiklet Değişimi Yardım Edecekler Buyrun

Herkeze İyi akşamlar ; Motosikletim daha 1500km de hiç bir sorunum yok Sym Fiddle II 125 fakat nedense phantom 180 beni cezbetti. Sizce değerli arkadaşlar fiddlimi satıp phantom 180 alsam nasıl olur görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden..
  3. E

Motosiklet Tercihi

Herkeze merabalar ; Adım efe yaklaşık 5 aydır sym fiddle 125 kullanıyorum. mondial X-Treme MAX 150 cross motosikletini gordum ve aşırı derecede hosuma gitti. Sizce nasıl bi motosıklet. Ayriyetten oyle dağlara bayırlara cıkma nıyetım yok ormanlık alanlarda nadiren kullanırım genelde...
  4. E

İlk düşüşüm :)

Herkeze iyi akşamlar .. Motosikletimde daha yeni 1000 km ye geldim yaklaşık 800 km civarındayken güzel güneşli bir havada gidiyordum. Arkamda artçıda var. Bu arada motosiklet Sym Fiddle 125 2012 model. Neyse yolumuza devam edıyorduk artçımla. ilerde u donusu vardı en fazla 20 km...
  5. E

Sym Fiddle 125 benzin

Herkeze İyi akşamlar ; Sym fiddle 125 aldıgım gunden beri 235 km yol gittim ve motoru alırken yanı evime getirirken 10 liralık benzin doldurmuslardı, 10 liralık benzın 2, litre civarı edıyor , daha sonra ben 2 kere depoyu fulledım 20 ve 25 lirayla yaklasık 4,5 litre doldurdum...
  6. E

Motosiklet Konusunda Tavsiyelerınızı bekliyorum

Herkeze İyi akşamlar öncelikle; Merhaba suan Sym fiddle 125 kullanıcısıyım yaklasık olarak 1 1,5 sene daha motorumu kullanıp daha sonra chooper tarzı motora gecmek istiyorum. Bütçe olarak 7 bin zorlasam 8 bine anca cıkarım. İstedıgım tarz modeller hyosung GV250,Regal Raptor DD...
  7. E

Özel Yemek Dersi Almak isteyen ???

Merhabalar , iyi günler Yemek yapma tutkusu olanlar , farklı kulturun mutfaklarını öğrenmek isteyenler 50 yıllık ahçı ustası Recep Bey size herşeyi öğretmeye hazırdır.. Kurs şeklınde olacak bu eğitim 1 ay sürecek ve haftada 2 gün istek üzerine 3 gunde olabilir, O gun ki...
  8. E

Yakıt tüketimi

Herkeze iyi günler ; sym fiddle 125 2012 model scooter almıstım suan 140 km de ve motoru aldıgımda 10 liralık benzın doldurmuslardı, daha sonra o benzın bıtınce bende 20 liralık yuklettim suan tam hatırlamıyorum 130 ila 140 km arasında bır yol yaptım. rodaj süresinde zaten motor...
  9. E

Ehliyet Çıkma süreci

Herkeze İyi günler.. Merhabalar benım hiç ehliyetım yok sımdı a2 motor ehlıyet kursuna yazıldım 16 martta yazılı sınav var yazılı sınavdan kac hafta veya ay sonra ehliyetım elime geçmiş olur .. Bu sürece yasanlar anlatırsa sevinirim . Herkeze çok teşekkurler şimididen...
  10. E

Büyüklerimin Bilgisine İhtiyacım var

İyi akşamlar herkezee.. Merhabalar, 4,5 gun once sym fiddle 125 aldım. Fakat ehliyetım yok ama kursa yazıldım 16 marttada sınavım var. Bu süreç içinde motorun uyumasını istemıyorum sizde güvenlik eşyalarımla trafıge cıkmadan semt içinde kullansam polislerle sıkıntı...
  11. E

Sym fiddle 125

İyi günler herkeze.. Bügün daytonaya giderek kendıme Sym Fiddle 125 aldım . Rengide kırmızı, üsütne bindim gayet hoşuma gitti 2 3 güne motoru teslim alacağım. Motorcu abilerimin ablalarımın kardeşlerimin yanına katılmıs olucam sonunda :) Sym fiddle kullanıcıları beni...

Yeni mesajlar