Arama sonuçlarınız

1. Narchotich

bi egzoz alıcam yardım

Motorum 2012 apache fakat 2 zamanlı hastalığım var diyorumki eğer iki zamanlı motor sesi çıkaran egzoz var ise bana önerirmisiniz bu sayede 2 zamanlı hastalığımma biraz olsada şifa bulmuş olurum :)
  2. Narchotich

apache son hızınız nedir

arkadaslar motoru 9'unda aldım ve 500'e kadar 6 bin deviri geçmedim 500-800 arası 8bin deviri 800'den sonra yokladım 2,3 kere 9bin 9,5bine geldim ve son hızım 2 kişi az eğimli yokuşta 130 9500rpm'de sizin hızlarınız nedir ? motor daha 910km'de. Rodajı sizce iyi yapmışmıyım iki kere uzun yol...
  3. Narchotich

0 motorda yağ yok

Aldığım 2012 tvs apachenin yağ keçesini açtım hiç yoktu ama elime biraz akışkanlık geliyordu motoru yatırarak baktım 1 damla ve 1 parmak uzunluğunda yağ geldi ne yapmalıyım ?
  4. Narchotich

TVS Apache 2012 aldım

Sizce iyi ettimmi arkdaslar motorun bazı problemleri 2012'de düzeltilmiş diye duydum aldım 4150tl pesin
  5. Narchotich

RKS Titanic 200 almak istiyorum yardım

Merhaba arkadaslar bu motoru 1 haftaya almayı düşünüyorum bi kaç sorum olucak bu motor tam olarak has çinmi yoksa varmı bi cacıklık, birde kronik sorunu varmı. beni uzun km'lere kadar götürebilirmi. Hor kullanan biride değilim.
  6. Narchotich

SIFIR KUBA KH150-12D (cobra) ALINIR...!!

Arkadasımda var motorun içine etti o kadar hor kullanan bi insan görmedim ama motor hala gidio ve banamısın demio, gözümle şahit oldum 1 yıldır motora etmediğini bırakmadı sıfırını satan varsa 2700-2800'e alıcam iyi forumlar...
  7. Narchotich

Kuba Fastwind 200r alıcam yardım ?

Evet arkadaslar kuba fastwind almaya karar verdim 3500tl titreşim hız rahatlık malzeme ve yakıt hakkında bilgisi olan varmı ? AYRICA LÜTFEN O PARAYA CB,CBF YADA YBR TAVSİYE ETMEYİN FASTWİND'İ TAKTIM KAFAYA
  8. Narchotich

adamın biri bizii öldürüyordu yardım

Beyler tekirdağ da kumbağ yazlık bölgesine 5-6 motor gittik 10-12 kişimi neyiz gelirken 60'ile geniş yolda sağdan sağdan giderken birtane connent 34 fgr 72 olması lazım hepimizi silme geçti arkadasında plakaya dokundurdu sonra ani fren yaptı arkadan girdim şerefsize Allahtan banada motorada bişi...
  9. Narchotich

Başka ilden motor almak yardım ödeme için :S

Ödeme nasıl olacak karsı taraf kargolayacak ama işlemler nasıl olacak bi yardımcı olursanız iyi olur arkadaslar ya :(
  10. Narchotich

Kuba Cobra

Selamun Aleyküm, hayırlı Ramazanlar arkadaslar, Kuba'nın 2011 ve 2012'de ürettiği yanlış değilse japonyadan ithal motorlu gaziantepte montajlı cobra modelini 2.el almıştım yalnız kullanan cocuk motoru o kadar hor kullanmışki o kadar kaza yapmışki motor pert ama köpek gibide gidiyor, şimdi bir...

Yeni mesajlar