TVS Apache 2012 aldım

Sizce iyi ettimmi arkdaslar motorun bazı problemleri 2012'de düzeltilmiş diye duydum aldım 4150tl pesin

çokmu titriyorya agk kadar titrermi ? :S ben düşük devirde sürdüm 10km felan daha şimdi aldım

o kadar titremez herhalde çok az deniliyor titreşime hayırlı olsun bu arada

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Titreşimi dışında güzel motor aşırı değil ama titriyor yani

Sizce iyi ettimmi arkdaslar motorun bazı problemleri 2012'de düzeltilmiş diye duydum aldım 4150tl pesin

abi ben de tekirdağdayım çorluda.
Daha 17 yaşındayım ehliyeti yeni aldım tam ybr hakkında karar kıldım bu başlığı gördüm.
İlerleyen durumlarda haberdar eder misin durumdan ?
Eğer güzelse ybr ye dokunmayayım.)

hayırlı olsun titreşimi kafaya takma çünkü yok :) benzinini koy bakımını yap sorun yaşamazsın memnun kalırsın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

hayırlı olsun kardeşim süper makina almışssın kazasız belasız sürüşler dilerim

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun.....sarı renktir umarım :D

abi ben de tekirdağdayım çorluda.
Daha 17 yaşındayım ehliyeti yeni aldım tam ybr hakkında karar kıldım bu başlığı gördüm.
İlerleyen durumlarda haberdar eder misin durumdan ?
Eğer güzelse ybr ye dokunmayayım.)
Kardes ben hayraboludan aldım siyah ve kırmızı renk kalmıştı siyahı aldım, Konfor rahatlık diyorsan ybr, apachenin konforu yokmu var ama ybr kadar değil, Ama diyorsanki performans güç ve görüntü apache kesinlikle, ybr'de bunlar daha az tabi senin için hangisi uygunsa al ikiside kaliteli motorlar yamaha tabi daha kaliteli ama sonucta cin malı değil. Ben pişman değilim iyikide almışım her insanın istekleri ve arzuları farklıdır sen nasıl istersen öyle al ama motor gerçekten çok hoş ;)

Kardes ben hayraboludan aldım siyah ve kırmızı renk kalmıştı siyahı aldım, Konfor rahatlık diyorsan ybr, apachenin konforu yokmu var ama ybr kadar değil, Ama diyorsanki performans güç ve görüntü apache kesinlikle, ybr'de bunlar daha az tabi senin için hangisi uygunsa al ikiside kaliteli motorlar yamaha tabi daha kaliteli ama sonucta cin malı değil. Ben pişman değilim iyikide almışım her insanın istekleri ve arzuları farklıdır sen nasıl istersen öyle al ama motor gerçekten çok hoş ;)

plaka masrafları dahil ne kadar tuttu acaba ? 4 bin tl kadar bütçe var biraz aşsa sorun olmaz
sizce bu fiyata aksesuarlı 2.el apache mi alsam yoksa sıfır mı ..
km önemli mi bu apache de bakımını düzenli yaptığın sürece ? titreşimi sorun etmez beni:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar