- Konu Yazar
Sizce iyi ettimmi arkdaslar motorun bazı problemleri 2012'de düzeltilmiş diye duydum aldım 4150tl pesin
çokmu titriyorya agk kadar titrermi ? :S
Sizce iyi ettimmi arkdaslar motorun bazı problemleri 2012'de düzeltilmiş diye duydum aldım 4150tl pesin
Kardes ben hayraboludan aldım siyah ve kırmızı renk kalmıştı siyahı aldım, Konfor rahatlık diyorsan ybr, apachenin konforu yokmu var ama ybr kadar değil, Ama diyorsanki performans güç ve görüntü apache kesinlikle, ybr'de bunlar daha az tabi senin için hangisi uygunsa al ikiside kaliteli motorlar yamaha tabi daha kaliteli ama sonucta cin malı değil. Ben pişman değilim iyikide almışım her insanın istekleri ve arzuları farklıdır sen nasıl istersen öyle al ama motor gerçekten çok hoşabi ben de tekirdağdayım çorluda.
Daha 17 yaşındayım ehliyeti yeni aldım tam ybr hakkında karar kıldım bu başlığı gördüm.
İlerleyen durumlarda haberdar eder misin durumdan ?
Eğer güzelse ybr ye dokunmayayım.)
Kardes ben hayraboludan aldım siyah ve kırmızı renk kalmıştı siyahı aldım, Konfor rahatlık diyorsan ybr, apachenin konforu yokmu var ama ybr kadar değil, Ama diyorsanki performans güç ve görüntü apache kesinlikle, ybr'de bunlar daha az tabi senin için hangisi uygunsa al ikiside kaliteli motorlar yamaha tabi daha kaliteli ama sonucta cin malı değil. Ben pişman değilim iyikide almışım her insanın istekleri ve arzuları farklıdır sen nasıl istersen öyle al ama motor gerçekten çok hoş![]()