Arama sonuçlarınız

1. a.payza

Kamera muhakkak takın arkadaşlar...

Ne zaman aceleyle kask kameramı takmayı unutsam başıma bir iş geliyor... Bu gün işe giderken eyüp istikametinden karaköye doğru ışıklarda bekliyorum en sağdaydım bize yeşil yandığında acele de etmedim ki Allahtan etmemişim sağ tarafımızdaki bağlantı yolundan bir minibüs kırmızıda geçti kendince...
  2. a.payza

Debriyaj balata değişimi sonrası oluşan sorun (1 haftadır motosiklet yerinde yatıyor)

Selamnün aleyküm Motosiklete binmeyi ve yardım elini uzatmayı seven dostlar Umarım bana da yardımcı olursunuz Benim motosikletim TVS Apache RTR 150 (2013 model olan yeni kasalardan) ben tamirci değilim hobi olarak motosikletimle uğraşmayı seviyorum ve youtube'da usta motorcuların videolarından...
  3. a.payza

Sabah sabah Polis aracından trafikte taciz ve tehtid

Sabah sabah Polis aracından trafikte taciz ve tehtid Herkese Günaydın, Sabah sabah moralimi bozdular sağ şeritte giderken üstelik viraj döndüğümüz esnada arkamda beliren gri ford connect sürekli çakar lamba yapıp dat daat korna çalıyor Bende sivil polis aracına yol vereyim diye sol şeride...
  4. a.payza

motosiklet arka stop lambası takılı kalıyor?

Herkese selamlar, TVS Apache .RTR 150 2013 kasa motosikletim var Yarın muayene tekrarı için Maslak TUVTURK'e gideceğim (Plaka vidalı diye değiştirmemi istediler halbuki yazıların okunmasına engel değildi...) İşten saat 19:00 gibi çıktığımdan o saatten sonra servise akşam trafiğinde yetişmem...
  5. a.payza

Az daha ağacın altında kalıyordum

Dün akşam işyerinden her ne kadar yağmur bastırmadan daha erken çıkmak istesemde malesef çıkamadım 18:15 falandı çıktığımda 3 dk. içerisinde bulutlanmış hava daha da karardı insanlar koşuşturuyor biryerlere yetişmeye çalışıyordu derken işyerine yürüme mesafesinde caddeye yakın yere bıraktığım...
  6. a.payza

Anlas Winter Grip 2 VS Mitas Sava MC18 ?

Arkadaşlar TVS Apache RTR 150 Motosikletim için uygun fiyatlı fiyat/performans olarak güven veren bir lastik taktırmak istiyorum Anlas Winter Grip 2 modeli ile Mitas Sava MC18 modeli arasında kararsız kaldım Anlas için kaliteli olduğuna dair yorumlar var ama yazın uygun olmayabilir çok yumuşak...
  7. a.payza

TVS Apache ve Akü Modelleri

12n9-3b akü YTX9A-BS akü Yukarıda yazdığım türde akü kodları ile farklı markaların aküleri mevcut ekseriyeti çin menşeili bu akülerden hangisini tercih etmeliyim Yuasa ve Bosch gibi markalarda 12n9-3b olarak geçiyor Diğer VLM/ORBUS/AİRİS gibi markalarda da YTX9A-BS olarak geçiyor Bunların hepsi...
  8. a.payza

TVS Apache RTR 150 (Ön kafa nasıl açılır?)

Bu aşağıda link verdiğim videoda eski kasa için anlatıyor Yeni kasada ön kafayı nasıl açabilirim yardımcı olabilecek var mı? kilometre kablosu gevşemiş sanırım diğer benzin vs. süraat göstergesi herşey çalışıyor ama kilometre 2 gündür ilerlemiyor yeni farkettim onu kontrol edeceğim Bir de...
  9. a.payza

Motosikletiminden gelen ıslık/fan/matkap benzeri garip ses

Selamlar arkadaşlar Apache RTR 150 HyperEdge (2013 Kasa) kullanıcısıyım benim bilgisi olan ustalarıma danışmak istediğim konu şu Motosikletimin performansında bir sıkıntı yok, Yağ filtresi yeni, hava filtresi tertemiz, yağı yeni değişti, zincir bakımı iyi ama motosikletle yolda giderken üst...
  10. a.payza

Kaza (Arkadan Çarpma)

Önümde süratle seyreden Beyaz Renk Renault Megane Fluence Marka otomobil sürücüsü önü boş olduğu ve kırmızı ışık henüz yanmadığı halde sarı ışık yanar yanmaz aniden fren yaparak durdu Her nekadar takip mesafesi vs. bıraksamda onun kadar kısa mesafede duramadım ve onun bu gereksiz yere yapmış...
  11. a.payza

Park halindeki motora...

Evvelki gün hava hafif yağmurluydu. Ben de diğer 3 motosiklet sürücüsünün yaptığı gibi motosiklet yağmur altında duracağına Tadilatta olan bir vakıf binasının demir iskele direklerinden birine çanta demirinden bağladım motoru (Şuanda devam eden herhangi bir inşaat vs. yok zaten) Vel hasıl-ı...
  12. a.payza

Zabıta ve Park Cezası !

Arkadaşlar dün motorun yanına gittiğimde bir de baktım ki benden 15 dk. önce zabıta park cezası kesmiş Galata kulesini bilenler bilir orası hergün motosiklet otoparkı gibi ve gelişi güzel değil sadece belli bir yerde tek sıra halinde Şimdi ben hergün motor kullanmıyorum haftalar sonra tam dedim...
  13. a.payza

Motosiklet sürerken rüzgardan korunmak için ayrıca ıslandığında çabuk kuruyan kıyafet

http://www.aliexpress.com/item/SANTIC-Fleece-Thermal-Cycling-Long-Sleeve-winter-outdoor-sport-Jersey-Jacket-Coat-Windproof-Free-Shipping/32251284877.html Arkadaşlar bu tarz bir kıyafeti içlik olarak düşünüyorum Normalde bu ürünler pro. bisiklet sürücüleri için ama bu tarz bir ürünü motosiklet...
  14. a.payza

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar emniyete gittim (Trafik tescil) plaka motosiklette sadece 1 adet bulunduğundan o nedenler ruhsat değişmesi gerekli dediler Yani benim daha önce konuyu konuştuğum trafik polis memuru beni yanlış/eksik bilgilendirmiş Ne kadar masraf olur dedim En az 200TL masrafı var diye cevap alınca...
  15. a.payza

Dua olarak google' da aratınca güzel hat yazıları gördüm ve böyle hoşuma gittiği için yazdım Gayet mantıklı, Fikri beğendim fakat plakanın arkası çamur falan olunca o asetatlı kalem yazısı ya okunmaz yada silinebilir ama kalıcı bir yazı olsun diye farklı şeyler de düşünülebilir Güzel...
  16. a.payza

Kardeş Orada MAŞAALLAH ve BAREKALLAH yazıyor ki her ikisinin de arapça olarak manası Allah muhafaza etsin/korusun şeklindedir Cenab-ı hakkın ismini alçaltmak için aşağılara koymak değil onun muhafazasına sığınmak için yazdığım birşeydi Her neyse anlaşılan bu plakayı unutmam gerekecek en iyisi...
  17. a.payza

Arkadaşlar plakam düştü ve yeni plaka çıkaracağım Sanırım önce TSOF' na gidip dilekçe vermem sonrada plakamı çıkarttırıp cemiyet mühürü bastırmam gerekmiş Ben şu aşağıdaki gibi bir plaka tasarladım ve beyaz metal üzerine 24*15 cm ebatlarında (orjinal plaka ebadı) renkli baskı yaptım Şimdi sormak...
  18. a.payza

Trafik cezası ve İtiraz (yardımcı olabilirmisiniz)

Arkadaşlar haksız yere bana kesilen park ihlali konusundaki trafik cezası ile ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum Ben aşağıda örnek bir dilekçe yazdım ama bu dilekçeyi hangi sulh ceza mahkemesine vermem gerekli? ............................................... SULH CEZA MAHKEMESİNE...
  19. a.payza

Lütfen 5-10 sn. ayırıp siz de kampanyalara imza ile destek verin

http://www.change.org/p/genel-sa%C4%9Fl%C4%B1k-sigortas%C4%B1-ad%C4%B1yla-dayat%C4%B1lan-%C3%B6%C4%9Frenci-i%C5%9Fsiz-asgari-%C3%BCcretli-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fan-farketmeksizin-milyonlarca-ki%C5%9Fiyi-ma%C4%9Fdur-eden-uygulamadan-vazge%C3%A7iniz#share...
  20. a.payza

Sivil Polisler ve Trafik Magandalığı!...

Geçenlerde avrupa otoyolunda bir araç sıkıştırınca kıvrak bir manevra ile 1-3 sn. gibi kısa bir süreliğine emniyet şeridine girmiş ve hemen en sağdaki şeride geri dönmüştüm ki hemen arkamdan farkedemeyeceğim kadar süraatli şekilde gelen birkaç sivil polis aracından en öndeki bana yanaşıp da...