Arama sonuçlarınız

1. Ali Kurt

Motorumu satıyorum birlikte fiyat biçelim içeri buyrun

Honda Cbr600rr Movistar motorum var zaten satılığa çıkarmıştım motorumu 15.000 TL'den fakat dün kaza yaptım Hasar Listesi : Sol grenaj'da sıyrıklar var çok derin değil yalnız, movistar sticker'ında çizikler var. Sinyal kökten koptu, kafa grenajına bağlı (Sinyalin kenarından yarım cm'kadar...
  2. Ali Kurt

Cbr600rr teknik destek Ustalar içeri

Cbr600rr'ımla ilgili büyük bir sorunum var detaylı bir şekilde anlatıyorum lütfen bana bi bilgi verin. Bundan 2 ay önce motorumun eksantrik zincirini km'si geldi diyerek değiştirttim. Gerizekalı usta gergiyi tam kontrol etmediği için yada ayarlamadığı için 1 hafta sonra eksantirik zincir diş...
  3. Ali Kurt

satılık 600rr movistar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr600rr-movistar-95815233/detay/# Detaylı bir açıklama geçtim altında motor bana aittir ilgilenenler 0553 277 77 73 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.
  4. Ali Kurt

hysong gt250r mı yamaha yzf 125r mı

hysong gt250r kullanıcıları ve yamaha yzf 125r kullanıcıları bi eleştri yapabilirler mi ?
  5. Ali Kurt

Satılık Belderia Ares 150cc

Motoru sıfır aldım 2012 model ve sadece 1 ay bindim motorda çizik yok öyle söyleyim. Satmamın sebebi : Şuan cbr600rr movistar'ım var bu motor öyle boş boş duruyo evde memur olduğum için movistar'a ayırıyorum kalan vaktimi, bu motora binemiyorum, kardeşim akrabam falan da yok öyle binecek, motor...
  6. Ali Kurt

600rr Eksantrik Zincir gergisi

Cbr 600RR için eksantrik zincir gergisi arıyorum... Tel : 0553 277 77 73
  7. Ali Kurt

Uzun yola gideceğim fakat bi sorunum var. Ustalar içeri

Yaklaşık 250 km'lik bir yola gideceğim. Motorum honda 929 fireblade, akü devirdaym sorunu var normalde kendi kendini şarj etmesi gerekirken etmiyor. Aküyü doldurup yola çıksam acaba yolun yarısında akünün bitme durumu olur mu ? Yolda kalırmıyım. Önerilerinizi bekliyorum... Not: Akü bittiğinde...
  8. Ali Kurt

Ah be kardeşim Allah korumuş seni

http://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w&feature=related O frene o kadar basılır mı neredeyse ön tekeri kitleyecektin. Hafif dokunup arabanın solundan kurtarıp gitsen daha iyiydi ama o panik anında mantıklı düşünemiyor insan. Yine allah korumuş :) Aslında yapacağım açıklama şu. "Bu...
  9. Ali Kurt

Bu da bebeğim ve benim videom :)

http://www.youtube.com/watch?v=X_TksU53WAg&feature=youtu.be 1080 hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum :)
  10. Ali Kurt

Honda 929 FireBlade akü sorunu

Honda 929 FireBlade 2001 model. Bu motorun aküsü şarj olurmu, olursa aküye zararı olurmu ? Motor emanet olduğu için 1 haftadır falan binmiyordum. Bugün bindim çarşıda bi yere uğradım motor çalışmadı. Vurdurdum çalıştı. Aküsünden dolayı çalışmadığını biliyorum da hani yeni akü almak yerine şarj...
  11. Ali Kurt

Yedek parça fiyatlarından haberdar olan ustalar içeri gelin

2 göz subap 8 tane 4 emme, 4 egzoz otomatik dış gergi eksantirik eksantirik zinciri Sizce bu parçaların fiyatı ne tutar bana bi fiyat çıkarabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler :)
  12. Ali Kurt

Cbr600rr için acil yedek parça fiyat listesi

2 göz subap 8 tane 4 emme, 4 egzoz otomatik dış gergi eksantirik eksantirik zinciri Yedek parçalarla devamlı içli dışlı olan üstadlardan cevap bekliyorum :)
  13. Ali Kurt

Acil yardım honda cbr600rr hakkında

1 hafta önce yolda giderken motordan sesler gelerek kendi kendine istop etti. Usta çağırdım motoru hemen çektik ve ertesi gün eksantirik zincirin gergisinden dolayı motoru kitlemiş dedi usta. Subapların 2 sine zarar vermiş sanırım. 3. pistonda yamulmuş dedi. Aklıma bi soru işareti takıldı...
  14. Ali Kurt

Selamlar

İsmim Ali yaşım 22. Motor tutkum herşeyden önce gelir ve koyu honda aşığıyım. Cbr600rr movistar'ım var. Arkadaşımın önerisiyle foruma üye oldum, 1 gündür takılıyorum ve gayette güzel bir forum. Büyüklerime Saygılar, küçüklerime sevgiler. :) Motor ayrıcalıktır ;)
  15. Ali Kurt

Satılık Honda Cbr600rr Movistar

motosikletim 2006 model, orjinal 36.000 kilometrede tüm bakımları yapılmış olup masrafsızdır. yağı, yağ filtresi, zinciri yeni değişmiştir Yeni metzeller ön ve arka lastikler Akrapoviç egzoz Xenon far Yedek anahtarı mevcuttur ve motorun hiç bir yerinde hiç bir şekilde boya yoktur. Çizikler var...