Bu da bebeğim ve benim videom :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden kask takmadın?

:queen: :queen: :queen: ali bu ne aliiii olmuş muu alii pro yakman lazım dı aliii :):):))))))

kamerayı da görmemezlikten gelioon cok profesyonel birısısın ama motor konusunda değil aliiii :) kot gömlek iskarpin ayakkabı tam takım olmus :queen::queen::queen::queen::queen:

Auahahaha bu ne ya.İzlerken ben utandim senin yerine.napmak istedigini cozemedim

Şu yorumları duyacağıma ölseydim daha iyiydi.
Apaçi dediğiniz adam polis memuru.
Kask takmadın demişsin zaten gece saat 3 gibi can sıkıntısından çektik bu videoyu bi amacı yok yani
Vlkn o kot gömlek iskarpin değil yanlış söyledin. Kot Gömlek ve movistar ayakkabısı :)

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Memur bey, video koymuşsun yorum beklemişsin insanlarda izlediklerinde ne gördülerse onu söylemişler. Saygılar amirim.

Ercüment sorun yok kardeşim tepki göstermedim şaka yaptım orada. Tabi ki insanlar kendi görüşlerini bildirmekte özgürdürler ve biz MT ailesiyiz birbirimizi kırmayız yardımcı olup kollarız :)
Zippo's eyvallah :)

F54

gömleğin önü açık rüzgar çarpmasın sonra:queen:

gömleğin önü açık rüzgar çarpmasın sonra:queen:

Hahahaha :D Yok ortak ya arkadaş yeni kamera almış dedi onu deneyelim gece 3 te evden dışarı çıkıp video çektik o halimle gezmekten gelmedim. Gezerken montumu giyip kaskımı takıyorum. Zaten böyle bi motora da amele gibi binilmez şekil olmak gerek :D

Motorunu park ettikten sonra o sigaranı yaksaydın daha karızmatık olurdun.

oglum_bak_git.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar