Arama sonuçlarınız

1. Sertouch

Üyelik İptali ve sitenin duyarsızlığı...

arkadaşlar açmış olduğum kaza topiki ve protesto amaçlı topikime sitenin yöneticileri ve site üyelerinin duyarsızlığından dolayı 06-06-2005 tarihinden beri aktif bulunan üyeliğimi kendim bloke ediyorum umarım site bu topiki yayınlama başarısını gösterir... hadi eyvallah
  2. Sertouch

Acil afişler bastıralım...

arkadaşlar işyerinde 5 kişi motosiklet kullanıcısıyız. bir arkadaşımız antalyadan fz6 motor aldı ve kendisi artçı olarak istanbula geldi. Antalya'dan çamlıcaya kadar yağmur çamurda geldi ve bir sorun çıkmadı. çamlıca gişelerinden ogs de 50 kmh la geçerken arkadan gelen otomobil hiç frensiz direk...
  3. Sertouch

yeni motor aldım izlenimler ve servisss

selam arkadaşlar sonunda jinlun 125t 12 scooter ımı aldım amaaaa... motor alırken anlaşmış olduğum çantamı zorla aldım... brandamı alamadım ve büyük hevesle hasanpaşadan getirirken motorumu tam feribotun içinde motor arıza verdi... yeni sıfır motor ayaktan çalışıyor elden çalışmıyor...
  4. Sertouch

yardım

arkadaşlar uzun zamandır isteğim olan motor tutkumu kayıt tarihime bakabilirsiniz... sonunda motorumu yani scooter'ımı aldım jinlun 125T-12 modelini cumartesi aldım... işlemleri yapılıyor... cumartesi almayı düşünüyorum ama ehliyetim yok... bunu sizce nasıl ve nerden getirebilirim... he bu...
  5. Sertouch

motor aksesuarları

arkadaşlar cumartesi kısmet ise bir scooter alacağım ve bildiğiniz iyi güzel ama çok pahalı olmayan aksesuarcı tavsiye edermisiniz mont kask eldiven ve branda alacağım birde sokağa parkedeceğim için sağlam kilit ne tavsiye edersiniz

Yeni mesajlar