motor aksesuarları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar cumartesi kısmet ise bir scooter alacağım ve bildiğiniz iyi güzel ama çok pahalı olmayan aksesuarcı tavsiye edermisiniz mont kask eldiven ve branda alacağım birde sokağa parkedeceğim için sağlam kilit ne tavsiye edersiniz

hayırlı olsun sımdıden...sana yakınmı bılmem ama ıkıtellıde ıstoc carsıda bır honda magaza var.ben kısın kask eldıven falan almıstım.kaskda lazer shoeı arrow var.erdal dıye bır arkadas var.cok yardımcı oldu sagolsun.cok aksesuar vardı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol ama gerçekten çok ters daha merkezi olsa iyi olurdu pek anlamıyorum motor aksesuarlarından ama ya kadıköyden köksallar gruptan alacağım yada okmeydanında feyizoglu diye bir firma var ordan alacağım siteye girdim gayet uygun ve güzel modeller var ve yorumda yapmışlar bakalım

Reklam gibi olmasın ama, Feyizoğlu'nu tavsiye ederim, hem fiyatları uygun, hem elemanların bilgi ve ilgileri üst düzeyde :cat:

hayırlı olsun sımdıden...sana yakınmı bılmem ama ıkıtellıde ıstoc carsıda bır honda magaza var.ben kısın kask eldıven falan almıstım.kaskda lazer shoeı arrow var.erdal dıye bır arkadas var.cok yardımcı oldu sagolsun.cok aksesuar vardı.

kask arrow var demek :silent:

süper ya, ben de onu ariodum :cat:

ben de illa ki feyizoglu derim. hayatımda gördüğüm en ilgili, alakalı firma. bu adamlar için müşteri memnuniyeti, kesinlikle kardan önce geliyor. bu fiyatlara da yansıyor tabi. fiyatları da oldukça uygun ve çok çeşit var. web sitelerinden de güvenle alışveriş yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar