yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar uzun zamandır isteğim olan motor tutkumu kayıt tarihime bakabilirsiniz... sonunda motorumu yani scooter'ımı aldım jinlun 125T-12 modelini cumartesi aldım... işlemleri yapılıyor... cumartesi almayı düşünüyorum ama ehliyetim yok... bunu sizce nasıl ve nerden getirebilirim...

he bu arada ben avrupa yakasında oturuyorum...

Son düzenleme:
sonucta almıssın dımı!!
enınde sonunda bınıceksın motora ha ılk almaya gıderken kullandın yada getırttıkten sora kullanmısın fark eden bısı yok!!
senı klasık scoter modelı sanırım senı aramıza beklerız aynı tarz motorlar var bızde marka farklı olsada!! form mondial 125 zn

2005 te sıteye uye olmussun ehlıyetsız ne kadar sakıncalı oldugunu bılmen gerekıyor... bu zamana kadar ılk once ehlıyetını alıp motoruda sımdı almıs olsaydın zorluk cekmıcektın ve boylede bı topic acmamıs olucaktın.... hiç birşey için geç değil motoru aldıgın yerden sonra sana en yakın bır ehlıyet kursuna üye olursun...

Motorunda hayırlı olsun, trafiğe çıkmaman temmenisi ile...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2005 te sıteye uye olmussun ehlıyetsız ne kadar sakıncalı oldugunu bılmen gerekıyor... bu zamana kadar ılk once ehlıyetını alıp motoruda sımdı almıs olsaydın zorluk cekmıcektın ve boylede bı topic acmamıs olucaktın.... hiç birşey için geç değil motoru aldıgın yerden sonra sana en yakın bır ehlıyet kursuna üye olursun...

Motorunda hayırlı olsun, trafiğe çıkmaman temmenisi ile...

zaten ehliyete yazıldım mayıs 10 direksiyon sınavım var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar