yeni motor aldım izlenimler ve servisss

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar sonunda jinlun 125t 12 scooter ımı aldım amaaaa...
motor alırken anlaşmış olduğum çantamı zorla aldım... brandamı alamadım ve büyük hevesle hasanpaşadan getirirken motorumu tam feribotun içinde motor arıza verdi... yeni sıfır motor ayaktan çalışıyor elden çalışmıyor... direksiyonda boşluk var inanamıyorum motorumu hasanpaşa mah. motorsikletcim denen hıyarın birinden aldım... neyse bana avrupa yakasında eyüp civarında motor tamircisi tavsiye edermisiniz...

Hayırlısı olsun
Aksiliklerle başlamışsın ama umarım başka arıza cıkmaz...

hayırlı olsun sıfır aldın bu arızayı verdi ya ikinci el olsaydı merak ediyorum acaba üstünde motor olurmuydu

gecmıs olsun. motoru arastırıpmı aldın yoksa balıklamamı atladın.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım şimdi motorun sıfır eğer muhakkak garantisi vardır servisine yada aldığın yere götür baktır diyeceğim sana ama genede tamirci arıyorsan eyüpte opet benzincisinin arkasında var bir tamirci edirnekapıdan eyüp e inen yolö üzerindeki benzincinin arkası

Hayırlı olsun, durmaktan aküsü tam şarj olmamış olabilir, dert etme eğer daha ciddi bişi yoksa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sıkıntım

evet eyüp e gidebilirim orası yakın servise gidemem zaten ehliyet yok umarım başka arıza çıkarmaz kuzguna yavrusu şahin görünürmüş ondan mı bilmem çok iyi gidiyor velet... aküde sorun olduğunu sanmam bence temassızlık var yada sigortada bişey ve direksiyonda biraz boşluk

kardes motoru tahmınımce 1250 ye almıssın pıyasası oyle motorun 2008 model oldugundan emınmısın bole adamlar genelde motor ellerınde kalınca fıyat kırarlar bence akude sorun var motor 2005-2006 model olabılır o motosıletcım denen yerıde bılıyorum 2 katlı bı magaza paso cın malı satıyo herıf bence bıraz para bırıktırıp temız bı japon alsaydın yamaha cygnus rs olabılırdı mesale ama artık almıssın hayırlı olsun gule gule kullan:)

Balat'ta çok iyi bir ustamız var. Eğer düşünürsen bana PM ile ulaş dostum, haberleşelim.
Bu arada hayırlı olsun!

abi ordaki insanları tanıyan varmı? ben beli dogrultunca motoru ordan almak istiyorum acaba ordan şikayetci olan bi yanlışını goren oldumu, ordaki hizmetle ilgili yorumlarınızı yazarmısınız ??? :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşım bende aynı yerden aldım 700kmde aldığımdada sorun yaşamadım her türlü gayet güzel alırkende sıkıca bir kontrol ettim birşeyi yoktu halende yok 10 numara herşeyi çalışıyor ilk bakımınada girdi sorunum yok ve burda unutmamak gereken birşey daha sonuçta 1000ytlye alıyorsun .. ve alırkende kontrol ettirmen gerekiyordu biraz binseydin anlardın herhalde neyse genede hayırlı olsun ciddi bir sorunu olmadığına inanıyorum.

abı 2.el beat alsan daha ıyı olurdu gıbıme gelıo

herşeye bir yorumun var beat ne kadar ? 2000Ytl bu 1000YTL 0

abi ordaki insanları tanıyan varmı? ben beli dogrultunca motoru ordan almak istiyorum acaba ordan şikayetci olan bi yanlışını goren oldumu, ordaki hizmetle ilgili yorumlarınızı yazarmısınız ??? :rendeer::rendeer::rendeer:

ben ordan aldım sahibi gayet iyi birisi çok güler yüzlüler ilgileniyorlar yoğunlar baya mesela dün parayı verirsen ertesi gün geldiğinde kendini tekrar tanıtman gerekir çünkü çok satıyorlar müşterileri çok var hatırlayamıyorlar küçük yerlerden alınca bilirsiniz oo hoşgeldiniz falan filan .. serviside iyi yani herşeyiyle ilgileniyorlar muhabbetleride iyi bir kusurlarını görmedim sonuçta 1000ytl ye de motor satıyorlar yani..

bir not daha geçeyim o motorlar oraya kutu halinde geliyor yarı toplu şekilde tesisat , birleştirme herşey falan orda ustalar tarafından birleştirliyor yani ufak tefek sorun olmuş oda bu arkadaşa denk gelmiş bence büyük birşey değil

Son düzenleme:
ledow gelmiş oraya onceden solemişlerdei yeni motor getiricem diye birazdaha ıkınim borc harc alicam ledow u ..

ledow gelmiş oraya onceden solemişlerdei yeni motor getiricem diye birazdaha ıkınim borc harc alicam ledow u ..

bildiğim kadarıyla 1000ytllik jinlunlardan ellerinde kalmadı zaten bencede ledow al borc harç yap kredi kartı imkanıda var veya biraz sabret ben sabredemedim şimdi chopper almaya çalışıyorum ama yeni modeller gelecek dediler onları bekliyicem sonradan pişman olmamak için bakalım hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun inşallah kardeş. motor mecerana çok kötü başlamışsın , ama hep iyiliklerle devam edersin inşallah bir iki aksiliğin hevesini kırmasına izin verme
:wiinkk:

alınmış alınmıştır güle güle kullan allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun,güle güle kullan.....
Üzme kendini olur bazen böye aksilikler:wiinkk:
Muhtemelen akü şarj olmuyor fakat arıza basitçe giderlebilecek türden:cat:
Servis halleder.

Motoru aldığın yere derdini düzgünce anlatırsan çözüm bulurlar, ayrıca garantisinin sana tanıdığı hakları neden kullanmıyorsun da başka çözümler arıyorsun. Bu anlayışla o motoru çabucak hurda haline getirirsin. Ben bir yıl önce oradan motor aldım ve sorun nedir bilmiyorum, senin sorunun motorla veya satıcı ile değil, kendinle bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar