Arama sonuçlarınız

1. mehmetyıldız

ASYA 150 SCOOTER Eksozdan Aşırı Duman Atıyor

Merhaba Arkadaşlar. Ustalar. Ekzostan çıkan duman neyin alamatidir. Beyaz Duman ve çok fazla. Yağ mı yakıyor, yoksa sübap ayarı mı yapılmalı. MOTOR Asya 150 6A.
  2. mehmetyıldız

Asya 150 6A ateşleme sorunu

Herkese Merhaba. Ben dün gece bir konu açmıştım. ASYA Scooter 150 6a hakkında. Kesinlikle buji ateşleme yapmıyor diye... --Benim motor 100 ile giderken çakmış ve silindir piston değişiminden sonra bir türlü ateşleme gelmemişti.--- Cevap veren arkadaşıma teşekkürler öncelikle. 1-) CDİ den geriye...
  3. mehmetyıldız

Ateşleme Sorunu Yardım...

Selam Arkadaşlar. Benim bir derdim var. ASYA 150 6A scooter ım var. 2 hafta önce yağsızlıktan motor çaktı. Motordan biraz anladığım için motoru kendim tamir etmek istedim. Neyse, parçaları aldım değiştirdim ve... Buji bir türlü çamıyor. 2 hafta boyunca Uşaktan Statör, bobin ve cdi getir götür...
  4. mehmetyıldız

ASYA 150 cc Scooter T6- Yakıt Tasarrufu

Merhaba Arkadaşlar. 1 yıldır ASYA 150 cc T6 kullanıyorum. 96 Km de 20 TL Yaktı(2011 Mayıs). Motor 80 Km/h yi geçmiyor. Buna bi Çözüm varmı Sizce. Karbüratörü falan değiştirsem. Sitede okumuştum, yanlış hatırlamıyosam bu modeller Honda nın bi modelinde taklidi miymiş neymiş... Acaba o modelde...