Arama sonuçlarınız

1. A

motor 50km geçmiyor

motorum 125lik scooter iki kişi düzde 50 km yi zor görüyor motor 150 kmde bu normalmi?
  2. A

indian motorlar

indian marka motorlar hala üretiliyormü veya satan varmı
  3. A

scooter motorlar hakkında yardım

bende ramzey 125 var motor soğukken veya 1 gün binmeden marşa bastığımda çalışıyor fakat biraz aragaz vermem gerekiyor ve motorun istop etmeyipte rolantide sayması icin 2 veya 3 dk gaz vermam gerekiyor bu normalmi bide giderken duraçak kadar yavaşlayıp gaz verdiğimde motor hareket ederken...
  4. A

otamatik jikle nasıl çalışıyor

otomtik jiklenin normalinden farkı ne benim motorum ramzey t-d benimkindede otomatik jikle mi var??
  5. A

motorlar hakkında el kitabı

motor prçaları motorun çalışma pirensibi gibi konuları elealan bi kitap varmı?
  6. A

sabahları cok zar clıştırıyorum

başlıktada dedigim gibi sabahları çok zor çlışıyor veya motora 2 gün binmiyim gene çok zor çlışıyor bide uzun far yanıyor fakat kısa yanmıyor bunları nasıl çözerim lütfen yardım edin ---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ---------- yardım edecek...
  7. A

cok zor çalıştı..

motorun jiklesi bozuktu onu değiştirdik akşam eve geldim motor saat gibi çalışıyo hiç sorun yok tu bu saabah çalıştırmayı denedim çalışmadı marşa basıyorum gaz veriyorum tık yok 2 dk falan marşa bsıp gaz verdim ilk bogulur gibi çalışmaya bşladı sonra duzeldi bu normalmi
  8. A

arıza....

motor rolantide saymıyor rolantiyi arttırıyorum sorun düzeliyo fakat biraz gaz verince motor cok hızlı çalışıyo ve tekeri döndürüyo ve rolantiye dönmüyo yolda giderken durunca istop ediyo ama normalde sorun yok niye böğle yapıyo lütfen yardım edin:pale:
  9. A

ramzey 125 td

s.aabiler ramzey 125 td bu motor hakkında bilgisi olan var mı giidişi çekişi falan nasıl en fazla kaç km yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ---------- bilen kimse yokmu ??
  10. A

abilerim yardım edin

s.a abilerim ben aranıza yeni katıldım ve 16 yaşındayım ve bi kaç sorum var ilk olara ben yeni ramzey motor aldım motorun benzin pompası bozukmuş onu değiştirdiler ama motor zor çalışıyor ilk çalıştırdığımda gaz vermessem istop ediyo biraz gezdikten sonra düzeliyo ikincisi motor ayaklıktayken...
  11. A

aranıza yeni katıldım

s.a abilerim ben aranıza yeni katıldım ve bi kaç sorum var ilk olara ben yeni ramzey motor aldım motorun benzin pompası bozukmuş onu değiştirdiler ama motor zor çalışıyor ilk çalıştırdığımda gaz vermessem istop ediyo biraz gezdikten sonra düzeliyo ikincisi motor ayaklıktayken çalıştırıyorum...