Arama sonuçlarınız

1. inzell

Altai Kai - Kara Suu (İpek Gibi Güzel Altay)

Altyazısını açın ve biraz huzur depolayın. :) Görüntüler Altay seyahatimden...
  2. inzell

Türkiye’den Komşu Ülkelere Teker Döndürmenin Maliyetleri

Üç tarafı deniz ve bolca komşu ülkesi olan memleketimiz için motosiklet ile Türkiye’den dışarı çıkmanın maliyetlerini derledim. Bu maliyetler yalnızca Türkiye’den yasal olarak çıkıp, ilgili ülkelerde limitli bir sürede bulunabilmek için gerekiyor. Daha uzun süreler için rakamlar yükseliyor...
  3. inzell

Motosiklet Bakım Ürünleri Çekilişi

Motosikletiniz için dünyanın en iyi bakım ürünlerini deneme fırsatı! Instagram kullananlar şansını deneyebilir ürünlerin hepsi de şahane ve gerçekten KIYMETLİ, yıllardır aktif olarak kullanıyorum. Link: https://www.instagram.com/p/CJQoCJrsGuE/ Ürünlerle ilgili bazı videolar: (youtube'da...
  4. inzell

Shad Adventure Çanta Seti | Montaj & Özellikler

Videolar üzerinden detaylara ulaşabilirsiniz. Okumayı sevenler için daha fazla bilgi: www.motorumla.net/yeni-shad-adventure-cantalarim/
  5. inzell

73.000 km Kullandığım Zincirin Bakımını Nasıl Yapıyorum?

En son Orta Asya yolundayken rutin bir zincir bakımımı kaydettim. O zamanlar zincir 45 bin civarında kullanılmıştı. Yine aynı zincirle sorunsuzca Türkiye'ye döndüm. Genellikle bu kadar kullanılan bir zinciri değiştirip böyle uzun bir yola çıkarlar. Ben bir eşyayı canı cıkana kadar kullanır öyle...
  6. inzell

Kemaliye Taş Yol'da Sadece Sürmedim, Kamp Yaptım :)

Orta Asya'ya doğru ilerlerken memleketin en güzel yerlerine uğraya uğraya gittim. Mümkün olan en güzel yerlerde de eşsiz bir uyku deneyimim oldu. Bu yol uzun yol sevenler için pek meşhur ama benim gitme amacım geceyi geçirecek -gerçekten ıssız- bir yer olmasıydı. Yolunuz düşerse geceyi orada...
  7. inzell

Satılık 1/18 DieCast Motosiklet Modelleri

Modellere linkten ulaşabilirsiniz: https://www.motorumla.net/die-cast-motosiklet-garajim/ Satılık olanların yanında alışveriş sepeti var. Fiyatlar 65 TL - Kargo yaklaşık 5-7 TL tutar. Satılık modellerin hepside sıfır, sadece fotoğraf için kutusundan çıkarıldı. Yani hepsinin kutusu mevcut. Toplu...
  8. inzell

Altay Cumhuriyeti'nde Kamp Yaptığım Yer | Drone Çekimi [4K]

Konumu: https://www.google.com/maps/place/Altai+Republic
  9. inzell

Türkiye'den Drone Çekimlerim [4K]

#1 - Sis Dağı Yaylası | Giresun #2 - D-915 Bayburt | Çaykara Yolu #3 - Karanlık Kanyon & Taşyol, Kemaliye | Erzincan #4 - Avusor Gölü | Çamlıhemşin #5 - Kızılçukur Vadisi | Kapadokya #6 - Kırkpınar Yaylası | Ilgaz #7 - Sardala Koyu | Kocaeli #8 - Kızkalesi, Taşucu, Mersin...
  10. inzell

Lastik delinse bile yola devam edebiliyorum!

Evet, motosikletimin lastiği delinse bile yola devam edebiliyorum. Bu 5 senedir de böyle. Özellikle yurtdışı yolculuklarımda çok fazla kilometre yaptım, berbat yollarda sürdüm. Küçücük sivri bir taşın bile lastiği deldiği oldu, sadece battığı yerden söktüm ve yola devam ettim. Ne yamayla ne de...
  11. inzell

Tehlikeli Yollar Serisi | En Keyifli Motosiklet Rotaları

Tehlikeli yollar yazdığına bakmayın, hepsi de tehlikeli değil.:) dangerousroads.org sitesinin derlediği yol listesinden bazılarının videosunu çektim. Fırsat buldukça yenilerini de eklemeye çalışırım. Bu yollarda sürüş gerçekten çok keyifli! Siz de keyif aldığınız güzergahları ekleyebilirsiniz...
  12. inzell

İran'da Kamp Yapılabilecek En Güzel Yerler

4 ay ve 20.000 kilometrelik İran seyahatimden kamp yeri tavsiyeleri. İran'da merkeze yakın her yerde rahatlıkla çadır kurabilirsiniz. Her park adeta bir çadır noktası, ama hiçbiri de iyi bir kamp deneyimi için yeterli değil. Çadırlı piknik kültürünün getirdiği kolay ulaşabilir bu yerlerin dışına...
  13. inzell

Çadır Kurma | Zempire Trilogy 3P | Yaban Kampı

Neredeyse yarım sene süren Orta Asya seyahatimde kullandığım çadırımın kurulum videosunu çektim. Şu dünyada en sevdiğim işlerden biri de çadır kurup toplamak. Zerre sıkılmam! Çadırı merak edenlere açıklama kısmına bir link iliştirdim, içerisinde kısa incelemem var.
  14. inzell

Limonsuyu Yaylası Kampı | Gümüşhane

Ulaşımı Yeşil Yol projesinden dolayı çok kolay olan bir yayla. Saçma ama bir sürü alakasız yapı var, onları arkanıza alırsanız keyifli bir kamp yapabilirsiniz. Lokasyon için kamp yerleri haritama bakabilirsiniz: www.motorumla.net/kamp-arsivi/
  15. inzell

Kızılçukur Vadisi Kampı | Kapadokya (Drone)

Kapadokya'da çadır kurulabilecek, oldukça sakin ve şahane manzaralı bir nokta. Lokasyon için kamp yerleri haritama bakabilirsiniz: www.motorumla.net/kamp-arsivi/
  16. inzell

Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Kamp :)

Efsane yollarımızdan sevgili D-915! En tehlikeli yollar arasında gösterilse de normal zamanlarda orta zorlukta bir yol. Yalnız şu sıralar gerçekten zorlayıcı! ... Buraya gelmeden 2-3 hafta önce üzücü bir olay yaşanmış. Yol açma çalışmalarını görüntüleyen bir haberci kayarak aşağı düşmüş. Arama...
  17. inzell

Kırkpınar Yaylası Kampı | Ilgaz

Kamp yapmak için nefis yerlerden biri daha! Yaylaya ulaşım oldukça kolay. Ben mayıs ayının başında gittim. Sanıyorum Nisan ayı gibi yollar açılıyordur. Yukarıda bolca çeşme var ve tatlı bir yaban hayatı. Lütfen orada misafir olduğunuzu unutmayın. Hayvanların misafirperverliği karşısında...
  18. inzell

Acelle Yaylası Kampı (Sakarya)

İstanbul'a oldukça yakın, sevimli bir yayla. Yakınlardaki Pürenli kadar heyecanlandırmasa da ulaşımı oldukça kolay. Neredeyse her tarzda motosiklet ile gidilebilir. Hafta sonları yayla evlerinin sahipleri gelebiliyor, biraz da piknikçi tayfa. Maalesef silah sesleri ile ortamın büyüsünü...
  19. inzell

Shad SW45 Waterproof Çanta (Yeni)

Shad'ın geçtiğimiz günlerde raflara koyduğu yeni çanta serisi SW, yumuşak çanta severlere şahane bir alternatif oldu. Motosikletinizi geride bırakmanız gerekirse çantaları sırtınızda da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu tarz çantalarda içerisinde ne taşıyorsanız anca onun ağırlığını hissedersiniz...
  20. inzell

Bajaj Qute ile Türkiye Turu | 10.000 km - 60 Gün

2016 baharında İstanbul'dan başladığım yolculuğuma ait tüm videoları bir araya derledim. Arada eğlenceli görüntüler var. :)

Yeni mesajlar