Kemaliye Taş Yol'da Sadece Sürmedim, Kamp Yaptım :)

Orta Asya'ya doğru ilerlerken memleketin en güzel yerlerine uğraya uğraya gittim. Mümkün olan en güzel yerlerde de eşsiz bir uyku deneyimim oldu. Bu yol uzun yol sevenler için pek meşhur ama benim gitme amacım geceyi geçirecek -gerçekten ıssız- bir yer olmasıydı. Yolunuz düşerse geceyi orada geçirmeyi deneyin. Dağ keçilerinden başka kimse olmayabilir. :)

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
3 kez geçtim o yoldan bir türlü kamp zamanına denk getiremedim. Aynı o çeşmenin orası. Kimbilir belki 4. de olur inşallah
pmbrd2Kgj

@inzell Abi senle kamp yapamadık dönmem gerekiyordu eve ama @tatligezgin ve @oneroadoneworld ile aynı yerde kamp yapma imkanım oldu baya zevkli zaman geçirmiştik. Her şey iyi güzel fakat orası baya ıssız.

Çeşmenin orası baya kuytu bir yer çadır kurmak için baya güzel fakat çadır kuracaksanız iç taraflara doğru kurmaya çalışın. Zira gece yukarıdan düşen taş seslerini duyunca baya ürküyorsunuz. Yukarıdan yuvarlanan taş parçaları aşağı doğru hızlandıkça vadide sert kayaya sıkılan kurşun gibi ses çıkarıyor :queen: Gece 2-3 sefer oldu ben baya ürktüm. Sanırım yukarılarda dağ keçileri yaramazlık yapıyor. :mrgreen:

@inzell ile sürünce Tracer900'da 3,5lt/100km gibi bir rekor yakıt tüketimim olmuştu. Onuda unutmuyorum. Bir daha göremedim o değerleri :)

@inzell Abi senle kamp yapamadık dönmem gerekiyordu eve ama @tatligezgin ve @oneroadoneworld ile aynı yerde kamp yapma imkanım oldu baya zevkli zaman geçirmiştik. Her şey iyi güzel fakat orası baya ıssız.

Çeşmenin orası baya kuytu bir yer çadır kurmak için baya güzel fakat çadır kuracaksanız iç taraflara doğru kurmaya çalışın. Zira gece yukarıdan düşen taş seslerini duyunca baya ürküyorsunuz. Yukarıdan yuvarlanan taş parçaları aşağı doğru hızlandıkça vadide sert kayaya sıkılan kurşun gibi ses çıkarıyor :queen: Gece 2-3 sefer oldu ben baya ürktüm. Sanırım yukarılarda dağ keçileri yaramazlık yapıyor. :mrgreen:

@inzell ile sürünce Tracer900'da 3,5lt/100km gibi bir rekor yakıt tüketimim olmuştu. Onuda unutmuyorum. Bir daha göremedim o değerleri :)

Haha Tracer 900 için efsane değer. :) Ben de çok tereddüt ettim çadırı kurmadan önce ama baktığım zaman iri bir taş yoktu sanki. :p Gelmez herhalde diyerek uyumuştum, bir de çok uzakta düşen taşlar bile dibinde düşüyormuş gibi ses yapıyor. :) Umarım birlikte de kamp yaparız. Sen olmasan arar dururdum taş yol boyunca nereye cadır kursam acaba diye. :))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar