Arama sonuçlarınız

1. M

İzmirden chopper 250cc

Satılık Siyah Ramzey qm 250. Geçen yaz mayısta sıfır aldım. Taksitlerini ödüyorum halen. İş hayatından vakit kalmadığından satıyorum. Belki ilerde adam gibi birşey alırım. 9150km dedir. Çift silindir. Kaza devrilme vs. olmamıştır. Tek kişi kullandım. Artçı otostopçu sevmem. Bu yüzden arka...
  2. M

İzmirden 250cc chopper

Satılık Siyah Ramzey qm 250. Geçen yaz mayısta sıfır aldım. Taksitlerini ödüyorum halen. İş hayatından vakit kalmadığından satıyorum. Belki ilerde adam gibi birşey alırım. 9150km dedir. Çift silindir. Kaza devrilme vs. olmamıştır. Tek kişi kullandım. Artçı otostopçu sevmem. Bu yüzden arka...
  3. M

Motosiklet tamir ustaları hakkında

Ufak tefek işler için motosiklet tamircilerine gittim. Yedek parça ve tamir atölyeleri olan işletmeler bunlar. Bana mı denk geldi bilmiyorum. Adamların ellerine motor hakkında bilgi ve yapmasını istediğim şeylerin listesini veriyorum. Parasını sormuyorum bile. Bırakıyorum motoru bitince ara...
  4. M

Kampana tamiri

Arka frenim çok sert ve az tutuyor. Şöyle açıp bir bakmak istiyorum. Kampananın kapağını sökmek için tekeri çıkarmak gerekir mi? Bilen söken var mı?
  5. M

Bekleyen motosiklet

Motorumu 2 gün kullanmayınca çalışmıyor. 250cc chopper çift silindir. Dakikalarca marş basıyorum, jikle çekiyorum olmuyor. Hatta vurdurmayı da denedim. Son çare bujileri söküp silindirleri havalandırıyorum. Tekrar bujileri takıyorum o zaman çalışıyor. 10 dakika boyunca vuruntulu pat pat egzos...
  6. M

Satılık 250cc chopper parçaları

Aşağıdaki parçaları satıyorum. Modifiye yapacağımdan dolayı artık kullanmayacağım. Motorum 5 aylık ramzey qm 250 dir. Fiyatları bilmiyorum. Alıcı olursa öğrenip yarısı fiyatına vereceğim. 1-Ön koruma demiri ( 2 ay kullanıldı çıkardım ) 2-Arka koltuk ( hiç kullanılmadı hemen çıkardım ) 3-Arka...
  7. M

Tüp taktıracağım

İnternette gördüm. Birkaç forum takan ve memnun olanları okudum. Yasak ama tüp çantada cihazıda gizlersek sorun olmaz heralde. 250cc 4t motorum var hergüm 100km yapıyorum. Benzin parası iyice canımı sıkıyor.
  8. M

Sübap sesi

Merhaba, Sıfır aldığım motorum 12bin'e geldi. Son 500km dir normalde duymadığım sübap kapanma sesini yüksekçe duymaya başladım. Aslında güzel bir ses. Motorda performans değişimi yok,, güzel gidiyor. Çıkı çıkı çıkı sesi devirle artıp azalıyor. Motor üst kapağından geliyor. Ramzey qm 250...
  9. M

2'li karbüratör yerine...

Sıralı 2 silindir motorumda birbirine yapışık 2 karbüratör var. Karbüratörler ikiz yani 2 ayrı karbüratörü tek gövdede toplamışlar. Resim bu Motorumda yüksek devirdeki aşırı titreşimin sebebi olarak karbüratörün silindirlere eşit yakıt göndermediğinden şüpheleniyorum. Motor yeni sıfır aldım. 3...
  10. M

Uzun gidon satan yerler

Merhaba.. Uzun gidon arıyorum. Sipariş verebileceğim site biliyor musunuz? Ayrıca ön fren hortumu debriyaj teli gidona göre uzatılabilir değil mi? İzmirdeyim.
  11. M

Yeni motor jikle

Motorum 3 aylık. ramzey 250cc İlk ay marşa basınca çalışıyordu. Bir gün bastım bastım. Çalışmadı. Aküyü fazla zorlamadan orada bıraktım motoru. Minibüse bindim. Servisi aradım. Jikle ile dene dedi. Denedim çalıştı. O günden sonra bir daha jikle çekmeden çalışmadı. Ağustos sıcakları dahil...
  12. M

Elektrik tesisatı

Arkadaşlar bazı kabloların bağlandığı siyah kutular var. Koltuk altındaki sinyaller için olanını biliyorum. Koltuk altında bir tane daha var. Ayrıca deponun altında petekli bir tane ve silindirik bir tane daha var. Bilgisi olanlar bunların adlarını ve ne işe yaradıklarını söyleyebilir mi? 250cc...
  13. M

Karbüratör hortumları

2 silindir dolayısıyla 2 karbüratörü var motorumun. her karbüratörün altından birer hortum yere sallanıyor. Bu hortumların ucundan pis birşeyler akıyor yere. Nedir bu? Benim tahminim karbüratöre geri kaçan egzosun atımı için. Bilen var mı?
  14. M

Rüzgar

Yandan esen sert rüzgarda sanki motor halının üzerinde gidiyor ve halıyı rüzgar yönünde çekiyorlarmış gibi bir durum yaşıyorum. Motor yalpa yapıyor tırsıyorum. Daha da yavaşlıyorum. Süratim çok değil 60km/h. Motorum 250cc 174kg. ramzey qm250. Yeni aldım. Aynı anda yanımdan cup yada scoter...
  15. M

İzmir'den satılık parçalar ramzey qm 250 için

Parçaların fiyatlarını bilmiyorum ama herhalde bir deri çanta ile takas olur diye düşünüyorum. Yeni bir deri çantaya ( heybe ) hepsini veririm. Tek de satılıktır. Modifiye için 2 aylık qm 250 nin soyduğum parçalarıdır. 0507.377.60.50 onur. http://img831.imageshack.us/img831/1417/0108101107.jpg...
  16. M

Sen neymişin buji !

2600 km de motorum ilk zamanlar gazsız tek marşta çalışırdı. Zamanla jikle istemeye başladı. Bugün jikle de çare olmadı. Akü bitiyordu marş basmaktan. Bujileri söktüm baktım. Simsiyah. Kolonya ve kurum kazımadan sonra yeni gibi oldu. Taktım. Tek marşta jiklesiz çalıştı. Sanki torku arttı gibi...
  17. M

Egzos tıkanır mı?

1-Arkadaşlar bir egzosun ömrü ne kadardır. 2-Çürüme olmasa da değişmek gerekli mi? 3-Bakımı var mıdır?
  18. M

Ramzey QM250 modifiye

Amaç: Motora daha kısa amortisör takarak arka tarafın alçaltılması ve selenin daha geriye alınması. Böylece ayaklar öne doğru daha da uzatılacak. Olabilirse sırtımı yaslamak için destek takılması. Gidon geriye doğru yatırılacak yetişmezse değişecek. Kısacası ayağımı uzatıp sırtımı yaslayıp...
  19. M

Ramzey QM250 modifiye

Amaç: Motora daha kısa amortisör takarak arka tarafın alçaltılması ve selenin daha geriye alınması. Böylece ayaklar öne doğru daha da uzatılacak. Olabilirse sırtımı yaslamak için destek takılması. Gidon geriye doğru yatırılacak yetişmezse değişecek. Kısacası ayağımı uzatıp sırtımı yaslayıp...
  20. M

6.vites

5. vites dişlisinin çapını büyütmek yada 6. vites eklemek mümkün müdür? Benim motor 6. vitesi istiyor çoğu zaman. Uzun yol yapıyorum. Fikri olan var mı?

Yeni mesajlar