Arama sonuçlarınız

1. hellfever

Birşey mi gecti ?

Arkadaşlar merhaba , Bu videoya internette rastladım ,süper komik izlemenizi tavsiye ederim.. Gülmekten koptum yahu :mrgreen: http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-bisiy-mi-gecti/1520971
  2. hellfever

Araba mı Motorsiklet mi? Bike-Car

İtalyan şirket kendince bir hibrid model oluşturmuş ve pazarda ilginç ürünler arasında yer almayı gayette iyi başarmış. Bir yanında araba olarak dizayn edilmiş bölüm ve iki kişilik minik bir araba diğer yanda da yüksek bir motorsiklet. Bu hibrid modele ne isim verilir bilinmiyor ancak pekte...
  3. hellfever

Merhaba..!

Merhaba değerli arkadaşlar Aslında bunu çok önceden yapmam gerekiyordu belkide yaptım hatırlamıyorum ama uzun zamandır sanal alemden uzak kaldığım için hatırlamıyorum :mrgreen: Adım Önder 22 yaşındayım mesleğim bilgisayar teknisyenliği İstanbulda ikamet ediyorum Ve motor konusunda mondial...
  4. hellfever

Hangi motor ?

Merhaba arkadaslar Ben bu yaz bir motor almayı düşünüyorum bütcem maksimum 1500 tl olucak vitesli ve sıfır bir motor almayı düşünüyorum size danısmak istedim Sizce hangi marka hangi modeli olabilir ? Şimdiden verdiğniiz bilgiler için Teşekkürler...

Yeni mesajlar