Araba mı Motorsiklet mi? Bike-Car

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bikecar-thumb.jpg

bikecar2-thumb.jpg

İtalyan şirket kendince bir hibrid model oluşturmuş ve pazarda ilginç ürünler arasında yer almayı gayette iyi başarmış. Bir yanında araba olarak dizayn edilmiş bölüm ve iki kişilik minik bir araba diğer yanda da yüksek bir motorsiklet. Bu hibrid modele ne isim verilir bilinmiyor ancak pekte yaratıcı olduğu söylenmeyecek bir şekilde bike-car ismi verilmiş.

Alıntı : zamazing​

Arabadan vazgeçemeyenlere ama motoruda cok sevenlere duyrulur. Nasıl kullanılcaksa artık hehe :D

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim gibi 30'undan sonra motosiklete geçenler için mükemmel.:cat:

Her hafta 1-2 kez açılıyor bu başlık..:farao:

Osbourne kardeşim daha önce bu haber verilmişse kusura bakma ama sen karıştırdın galiba arabamı yoksa motormu yazıo başlıkta fakat karşılaştırma yok burda sanırım içeriğe bakmadan yazdın cevabı ..

Saygılar ..

Osbourne kardeşim daha önce bu haber verilmişse kusura bakma ama sen karıştırdın galiba arabamı yoksa motormu yazıo başlıkta fakat karşılaştırma yok burda sanırım içeriğe bakmadan yazdın cevabı ..

Saygılar ..

Kardeşin olduğumu sanmıyorum..
Aynı sidecar aynı argümanlarla pekçok kez verilmişti sitede, mesele bu..

Sevgiler..

Saygılar ..

hayır bu resim yani bu şekilde 50 kere tartışıldı belki sen kaçırmış olabilirsin ama..gerçekten....çok geldi masaya bu konu..bu resim....belki başka renk olsa kurtaracak ama hep aynı kırmızı..:)

Kardeşin olduğumu sanmıyorum..
Aynı sidecar aynı argümanlarla pekçok kez verilmişti sitede, mesele bu..

Sevgiler..

Kardeş kelimesine bu kadar takacağını bilseydim kullanmazdım .. Neyse o zaman arama yaptırdım ama bulamadım yada gözümden kaçtı. Görmüyenler varsa da bu sayede görmüş oldu . İstemeyen görmezden gelebilir..

Saygılar ..

Kardeş kelimesine bu kadar takacağını bilseydim kullanmazdım .. Neyse o zaman arama yaptırdım ama bulamadım yada gözümden kaçtı. Görmüyenler varsa da bu sayede görmüş oldu . İstemeyen görmezden gelebilir..

Saygılar ..

Sağol kardeş ben görmemiştim teşekkürler..:cat:

kardeş, bu motorsikletli arabada :) kask takmak mecburi mi? :)

ha birde ehliyet nasıl olacakmış??

evet bu başlık birçok defa açılmıştı.ama olsun ben tekrar görmekten zevk duyuyorum.teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar