Birşey mi gecti ?

görevlilerin yanından birşey geçtiği yokta yan yoldan bir ss'nin inlete inlete geçtiği şüphesiz :mrgreen:
dün otoyolda bir audi geçti yanımızdan 110km civarı gidiyorduk arabanın uğultusunu duydum sonra kayboldu önümüz düzlüktü ama birdaha göremedim:queen:

bu video anlaşmalı gibi bir şey adamlar motorun çıldıran sesini 5 km den duyar be olacak şey mi bu

motosiklet sürücüsü devriyenin önünden geçmiyor. Devriyenin arkasında bir yol daha var sanırım motosiklet sürücüsü ordan geçiyor.

bu video anlaşmalı gibi bir şey adamlar motorun çıldıran sesini 5 km den duyar be olacak şey mi bu

Hehe :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

Başka fikri olan var mı ?

ben birkaç defa izledim çözemedim olayı daha uzakdan çekim yapsalarmış olacakmış galiba berbat bir video bana göre

arkadaşlar bu durumun hemen hemen aynısı bizzat yaşadım.. isviçreden türkiyeye arabayla gelirken italya otobanında bi porche'la "kapışmaya başladık" biz birbirimizle didişirken yanımızdan aynen bu şekilde bi SES geçti :)) snr porche taki adamla birbirimize baktık ve direk ayağımızı gazdan geçtik :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar