Arama sonuçlarınız

1. hondaRED

HondaRED konu açmış lan koşun lan koşun!

Bundan sonra olay bumudur gençler? Budur! :)
  2. hondaRED

TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

Arkadaşlar bundan 1-2 hafta önce olan bir olayı anlatacağım izninizle :) Arkadaşım ve ben kararlaştırdık Tem otoyolunun en boş olduğu saatler olan gece 3:30 4:00 suları çıkıp hız egomuzu tatmin edeceğiz.(abilerimiz kızmasın full koruma :P) Onun R1'i vardı dedim hani birkere yardırayım aldık...
  3. hondaRED

Belki bunu yapanlara ders olur da yapmaz...

Geçen gün arabam ile iniyorum yavaş yavaş hafif yokuş sola döneceğim tek şerit yok bir gidiş bir geliş.:) Neyse sola dönecektim sinyalimide verdim yol bomboş aynadan baktım arka serbest direksiyonu hafif kırdım yanımdan "vııııııııııııııınnnnnnnnnn....." diye bir varlık geçti en az 100-150 ile...
  4. hondaRED

Kaza yaptım :)

Arkadaşlar geçen gün saati tam olarak hatırlamıyorum. Kuzenim ile Tem'den yapıştırmış gidiyorduk. Okmeydanı sapağından girdik ve Mecidiyeköy'e çıkacaktık. O dönemeçli yolda trafik vardı. Ben Hyosung'u kullanıyordum allahtan o gün :queen: Trafik vardı arabaların arasından gidiyorduk ve birden bir...
  5. hondaRED

Arkadaşlar UVEX marka kask almak isteyen?

Merhaba arkadaşlar bende Uvex marka kask var 1. kalite. Shoei'den kalitelidir diyebilirim. Hiç kullanmadım bu kaskımı. Almanya'dan geldi değeri 1000 euro değerinde sıfır tabi :) Burada art of cart yarışlarında yarıştığım için üzerine onların benim kaskım için özel olarak tasarladığı baskı...
  6. hondaRED

Derbi Gpr 125 r ile gezi.

Arkadaşlar merhabalar. Bende Derbi Gpr 125 R var ve arkadaşımdada Cbr 125 var.Biz İzmir'e bir gezi düzenlemek istiyoruz. Bu iki motor oraya giderler mi? Rahat bir yolculuk olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum
  7. hondaRED

Arkadaşlar bana bir tavsiye!!!

Arkadaşlar bana 10.000-15.000 Tl arasında scooter dışında motor tavsiye edermisiniz. Alıcağım motor aklımda Honda Cb 600 F Hornet ama belki değiştirebileniniz çıkar. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)
  8. hondaRED

Lütfen banada motorrrr :(

merhabalar arkadaşlar ben 18 yaşın altındayım bana istanbulda olup yardımcı olabilecek bir abi varmı benim sorunum para :pale: benim için bankadan 1000tllik kredi çekecek fakat ben ödeyeceğim sadece o çekecek diyceksiniz nasıl güvencez onuda düşündüm ben stajerlik yapıyorum maaş kartımı size...
  9. hondaRED

İzmirdekiler yardımmm

Arkadaşlar izmirde bana gerektiğinde motor kiralıycak olan birisi varmı motor hiç fark etmez ister 1000lik ister 100lük ayağımı kessin yerden ehliyetim vardır zaten forumda eskiyim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  10. hondaRED

HONDA CG 125'e takılabilecek kalın lastik!!!

HONDA CG 125'e takılabilecek kalın lastik varmı acaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?
  11. hondaRED

Acil Motor Alcam Asus Laptop'ım Satılık...!

Arkadaşlar acil Asus F3SR200DV model laptop'ım satılıktır.1350 lira ufak pazarlıkta bulunulur.Ben sıfırını 1856 tl'ye aldım. Özellikleri; *İntel Centrino Duo Çift Çekirdek işlemcili Santa Rosa işlemci özelliği *2.00 GHZ İşlemci Hızı *2 GB DDR2 Ram *128 MB Ati HD2400 Radeon(R) Paylaşımsız ekran...
  12. hondaRED

Yeni Motorum Keeway ARN 125 olacak.Olsun mu?

arkadaşlar yeni motorum allah izin verirse ikinci el keeway arn 125 adamla anlaşmak üzereyim inşallah.siz ne dersiniz almalımıyım sizce herkes çok iyi bi motor oldugunu söylüyor İŞTE MOTOR;
  13. hondaRED

Herkes KASKının Fotoğrafını Yüklesin...

Arkadaş bildiğimiz üzere motorcunun en büyük ve en daim korumalarından biridir kask ve motorumuzun üstünde bizi yalnız bırakmayan her daim koruyan kasklarımızın fotograflarını yükleyelim...:):wiinkk: İŞTE BENİM KASK:);
  14. hondaRED

Acil Satılık 6 Adet Kartıng Aracı...

ARKADAŞLAR MERAKLISINA SATILIK ACİL 6 ADET GO KARTİNG ARACIM VAR İLETİŞİM İÇİN [email protected]
  15. hondaRED

Üstün Özellikli Temiz Laptop'ıma Takas Motor Arıyorum...

bilgisayarım Asus'un en üstün özelliklerine sahip laptop'ıdır.Özellikleri; MARKA Asus KATEGORİ Asus İşlemci Santarosa Intel Centrino 2Duo 2.0 Processor T7250 (2.0 GHz / 800 MHz FSB / 2MB) Yonga Seti Mobile Intel® 965PM ICH8M Ekran Tipi 15.4" TFT WXGA (PARLAK) Bellek 2048MB DDR2 (2...
  16. hondaRED

Mondial 150 Zat yada Kanuni Storm 150 ile uzun yol yapılır mı ?

Arkadaşlar merak ettiğim şu Mondial 150 Zat,Kanuni Storm 150 yada Asya 150 t1-19A ile baya uzun bi yol yapılır mı? Yapan arkadaşlar varsa anlatabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler...:)
  17. hondaRED

Herk 150 SL

selam arkadaşlar yeni motor alıyorum ve herk hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim bu motoru beğendm ve almak üzereyim yorumlarını bekliyorum birde bu motorun türkiye distribütörü kim? şimdiden bana yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum...
  18. hondaRED

Mondial 150 ZAT

arkadaşlar ikinci el bu motordan buldum kullananlar varsa yada bir bilgisi olan beni aydınlatabilirmi acabaa:silent::pale:
  19. hondaRED

Honda CBR 1000'mi Yamaha R1'mi

konu açıkmış özürr

Yeni mesajlar