Arkadaşlar bana bir tavsiye!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bana 10.000-15.000 Tl arasında scooter dışında motor tavsiye edermisiniz. Alıcağım motor aklımda Honda Cb 600 F Hornet ama belki değiştirebileniniz çıkar. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Gayet güzel bi seçim niye değiştirelim :) alternatif olsun dersen suzuki gsr 600 , yamaha fazer , kawasaki z750 , honda cbr 600 f , suzuki gsx 650 f

Acikcasi eski bir naked tutkunu olarak tavsiyem

Kawasaki Z750

big_kawasaki_z750_2010_01.jpg

Honda CBF 600 S

Honda_CBF_600S_2008_01.jpg

Ducati Monster Chrome 900cc

dikkat bu motor su anda istanbulda satilik , imkanin var ise git hemen al:)

Ducati-MonsterCromo-1999-1.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emiz-21-000-de-full-servis-bak-30405574/detay

Birde turkiyede pek tanimazlar ve sempati ile yaklasmazlar ama cidden super surus yetenegi olan bir makinadir. Butun japonlari cebinden cikaracak kadar iyi bir safkan ingiliz

Triumph Speed triple

triumph_speed_triple_2006_8_lgw.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acikcasi eski bir naked tutkunu olarak tavsiyem

Kawasaki Z750

big_kawasaki_z750_2010_01.jpg

Honda CBF 600 S

Honda_CBF_600S_2008_01.jpg

Ducati Monster Chrome 900cc

dikkat bu motor su anda istanbulda satilik , imkanin var ise git hemen al:)

Ducati-MonsterCromo-1999-1.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emiz-21-000-de-full-servis-bak-30405574/detay

Birde turkiyede pek tanimazlar ve sempati ile yaklasmazlar ama cidden super surus yetenegi olan bir makinadir. Butun japonlari cebinden cikaracak kadar iyi bir safkan ingiliz

Triumph Speed triple

triumph_speed_triple_2006_8_lgw.jpg

Dostum tavsiyelerin mükemmel. Ama ben açıkcası Honda,Suzuki ve Yamaha dışına yanaşmıyorum. Neden dersen tabular yüzünden değil şimdi Ducati ve Triumph çok kaliteli motorlar evet hatta Agusta'da var ama benim servis sıkıntısı yedek parça sıkıntısı çekmemem lazım. Beni bişeyden en çok beklemek soğutur ve motordan soğumakta büyük bir çöküntü olur hayatımda. Bu yüzden bu üç marka içinde düşünüyorum. Ama yinede çok teşekkür ederim. Ayrıca Ducati'ye bayıldım o nedir ya :)

Racingten sonra CBF 600-GSX 650 F seceneklerim bunlar...

Haa; Dersen ki , 4 ten sonra 2 silindir de olur; Kesinlikle Şiddetle ve şiddetle Kawasaki ER6 tavsiye ederim...

Sadece bir bilgi Ducati korlasta istanbulda sadece 4 tane servisi var. Kawasakiden bile daha hizli parca destegi verdikleri kesin. Ama hal boyle olunca Honda dan baska japona bakma derim. Suzuki motor olarak cok kalitelidir. Ama honda arabalarinda oldugu gibi tum teknolojiyi motorunda da veriyor, Tek plastik aksamlari avrupali rakiplerine gore daha kotu

Dostum tavsiyelerin mükemmel. Ama ben açıkcası Honda,Suzuki ve Yamaha dışına yanaşmıyorum. Neden dersen tabular yüzünden değil şimdi Ducati ve Triumph çok kaliteli motorlar evet hatta Agusta'da var ama benim servis sıkıntısı yedek parça sıkıntısı çekmemem lazım. Beni bişeyden en çok beklemek soğutur ve motordan soğumakta büyük bir çöküntü olur hayatımda. Bu yüzden bu üç marka içinde düşünüyorum. Ama yinede çok teşekkür ederim. Ayrıca Ducati'ye bayıldım o nedir ya :)

o zmn yamaha yı da aklından ve tercihlerinden cıkar !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar