Herkes KASKının Fotoğrafını Yüklesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş bildiğimiz üzere motorcunun en büyük ve en daim korumalarından biridir kask ve motorumuzun üstünde bizi yalnız bırakmayan her daim koruyan kasklarımızın fotograflarını yükleyelim...:):wiinkk:

İŞTE BENİM KASK:);

Son düzenleme:
çok sevdiğim ve saygı duyduğum Mehmet abimin bana taaa Akdenizde biyerlerden gönderdiği kask'ım.

motorum yok lakin motora dair tek somut aksesuarım var o da bu :)

Çan çin con kaskım iyi olmasada beni idare ediyor.Tır'cı abilerime ısmarladım İtalyadan Mont,kask,eldiven getirecekler orada daha ucuz diyor bakalım gelsin burada paylasırım:)

e04031537.jpg

Son düzenleme:
ya benim kaskım yok bitane çançinçon var oda yaramıyo bişeye. parabulabilsem alıcam

ya zaten eylülde kursa yazılıcam ehliyet alır almaz feyizoğlu na gidicem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede elegance kısa zamanda kaliteli bişey al kask çok önemli:wiinkk:

farkındayım haklısınız ama dediğim gibi bi 100tl bulsam ls2 nin 2009 kasklarından almayı düşünüyorum nasıl ls2 nin kaskları iyimi onlar biliyomusunuz;?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
kardeşim çenesi olmayanlar trafikte kasktan sayılmıyor bence değiştirmelisin kaskını

Kasktan sayılmayanlar nazi kaskı denilen tipler. Jet kasklar tabi ki kasktan sayılıyor fakat gerek rüzgar ve ses alma gerekse koruma bakımından jet/açık kaskların dezavantajlı oldukları kesin.

Kapalı/full face bir kask alacağım ancak bu açık kaskı da kısa yolculuklarda, özellikle yazın takarım sanırım. Değiştirmekten ziyade ekleme yapacağım yani :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimki hem kislik hemide yazlik , çok kullanisli çok memnunum üstelik tipide f16 tarzi çok severim uçak kasklarini bu nedenle kaskima asigim onsuz hayatta motora binmem . Görenler pilot'mu oldun sorarlar çok hosuma gidiyo ... birde bu modellerden daha yapilmiyor simdi bu sadece bana özel oldu kimsede yok ... askim kaskim.. :cat::cherry:

line3.jpg

Benimki hem kislik hemide yazlik , çok kullanisli çok memnunum üstelik tipide f16 tarzi çok severim uçak kasklarini bu nedenle kaskima asigim onsuz hayatta motora binmem . Görenler pilot'mu oldun sorarlar çok hosuma gidiyo ... birde bu modellerden daha yapilmiyor simdi bu sadece bana özel oldu kimsede yok ... askim kaskim.. :cat::cherry:

Harikaymış bayıldım buna :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar