Arama sonuçlarınız

1. C

Bafra Barajı'nda Balık Sefası (02-11-2008)

Ben susuyorum görüntüler konuşsun :) ***Sabah saatlerinde Gökhan ve Hakan geldiler.*** ***Ben ve Hakan*** ***Gökhan ve Ben*** ***Bu Tolga'nın Ufaklık*** ***Fatih'in Ufaklık*** ***Mürsel'in Chopper*** ***Hakan'ın Kara Şahini*** ***Gökhan'ın Can Dostu*** ***Benim Kara Kız***...
  2. C

Samsun'da Bir Pazar günü (Volkan-Tolga ve Ben)

Her zamanki gibi canımızın sıkıldığı bir pazar günü daha evde boş boş otururken vaktimizi en iyi şekilde değerlendirmeye karar verdik. Volkan'la Tolga Honda Karot'un karşısında oturmuş keyif yapmaktalar. İçeride bıraktığım cep telefonunu aldım elime ve... Tolga beni iki defa aramış. Hemen aradım...
  3. C

Samsun - Bafra Kısa Gezi

19 Ekim Pazar günü Samsun'dan Bafra'ya kısa bir gezi planı düzenlemek istiyorum. Samsun'dan bu geziye katılmak isteyenler 09:00'da Baruthane teleferik önüne gelerek gezimize katılabilirler. Gezi Programı: -09:00 Baruthane teleferik önünde toplanış. -09:30 Engiz'e hareket. -10:45 Engiz'de...
  4. C

Samsun Motor Club Borabay Gezisi

Amasya borabay gölüne gidiyoruz. Samsun motor club olarak gidiyoruz. Tüm samsunlu motorcular ve amasyalılar katılabilir. NOT :(Sinop gazisi iptal olmuştur.)
  5. C

Samsun - Sinop Gezisi

24 ağustos 2008 Pazar günü Samsun'dan Sinop'a gezimiz vardır. Tanışmak isteyen ve gezmek isteyen MT cilerle buradan görüşebiliriz.
  6. C

SAMSUN Motorcuları Gezi Planları

Selam Samsun'lu hemşehrilerim. Hali hazırda grubu olan veya olmayan kim varsa, herkesi 17 Ağustos pazar günü toplanmaya davet ediyorum. Bu konuda davete icabet edecek arkadaşlar varsa bu başlık altında yazı yazabiliriz.

Yeni mesajlar