SAMSUN Motorcuları Gezi Planları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Samsun'lu hemşehrilerim. Hali hazırda grubu olan veya olmayan kim varsa, herkesi 17 Ağustos pazar günü toplanmaya davet ediyorum. Bu konuda davete icabet edecek arkadaşlar varsa bu başlık altında yazı yazabiliriz.

SamsunMT yok adamları yerlerinde tutamıyoruz devamlı radara giriyorlar şimdi hepsi hapiste :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ayın 8 inde samsunda idim ve samsunda (havza ve vezirköprü)de çok motosikletli arkadaş gördüm hatta burda da mt cilet var mı merak ettim demek ki yok muş:silent:

arkdasim ben ordu mt den biz ayin 20 sinden sonra sinop taraflarina dogru bi gezi plani yapioruz haberleselim istersen sende katilirsin bize samsundan nashi olur:cat:

ben ayın 8 inde samsunda idim ve samsunda (havza ve vezirköprü)de çok motosikletli arkadaş gördüm hatta burda da mt cilet var mı merak ettim demek ki yok muş:silent:

Ney vezirkoprümü.. ßenim 1 Senem geçti V.koprüde ama okadar cok motor goremedim hatta bu cuma gene gidecem bayram ve tatillerde Edirneye gelicem keşke edirnede kasansaydım bu okulu :salut: :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar