Samsun - Bafra Kısa Gezi

19 Ekim Pazar günü Samsun'dan Bafra'ya kısa bir gezi planı düzenlemek istiyorum. Samsun'dan bu geziye katılmak isteyenler 09:00'da Baruthane teleferik önüne gelerek gezimize katılabilirler.

Gezi Programı:

-09:00 Baruthane teleferik önünde toplanış.
-09:30 Engiz'e hareket.
-10:45 Engiz'de öğle yemeği. (Ya da Bafra'da barajda balık yemeği)
-13:45 Bafra'ya hareket.
-14:45 Bafra'da şehir içi gezi.
-15:45 Samsun'a dönüş.

Geziye katırlmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.
MSN: [email protected]

KURALLAR
-Kasksız grup gezisine katılım mümkün değildir.
-Mevcut olanların koruma kıyafetlerini giymeleri rica olunur.
-Motor ehliyetsiz katılım yasaktır.
-Yakıt depolarının yolda durulup doldurulamayacağı ve yakıtın yola çıkmadan evvel alınması gerektiği bilinmelidir.
-Hız sınırı aşılmayacak ve emniyeti tehlikeye düşürecek hareketler yapılmayacaktır.

Son düzenleme:
kardeş şu karadenız mt lerının en cok neyıne gıcık oluom , grup war motor war ama hic su ıslerı forumdan takıp edıym dıen 1 allaın kulu yq nasıl ıstır bu annamoyorum:pr:

Bence bu konuyu duyurular bölümüne açmalıydın.ve burayada gelince resimleri eklemeliydin.... (bnm dusuncem)

Herkes başka yere takılıyor. Samsun'da fazla MT yok. Motoru olan herkesin muhakkak bir işi var. Vakit bulduklarında başka yerde yazıyorlar. Ben de oralarda yazıyorum ancak MT ci arkadaşlarımızın da haberi olması açısından burada bilgi verme ihtiyacı hissettim. Bizler belirli bir grup olarak gezebiliyoruz zaten. İstedim ki Samsun'daki diğer motor severler de bizimle beraber bu kısa geziye katılsınlar. Bu en az 100cc motorları da kapsayan mini bir tur gibi. Bu geziye katılan herkes birbiriyle tanışma fırsatı bulacak ve görüşlerini paylaşabilecek. Siz de bu gezide forumların takip edilmemesi konusunu bizlerle paylaşabilirsiniz mesela... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar