Arama sonuçlarınız

1. KUVVETMİRA

illâ kurcalayacaklar.

illâ kurcalayacaklar.
  2. KUVVETMİRA

sertleşme sorunu

malûm; yıllar acımasızca geçiyor. bu süreçte motosikletin kauçuk parçalarında sertleşme ve esnekliğini kaybetme sorunları kaçınılmaz bir gerçek. işte böyle durumlar için son keşfim; keklik üzümü yağı. kauçuk parçayı bir kabın içerisine koyup üstüne 2 yemek kaşığı keklik üzümü yağı ve bir su...
  3. KUVVETMİRA

luppo reyis'e...

ürkütülmüş ceylanlar gibi kaçıştığımız, eve makarna ve bakliyat yığıp market poşetlerini çitileyerek yıkadığımız kâbus günleri... işte o karanlık günlerde; adeta isa gibi, elinde luppo'suyla göklerden gülümseyerek market sırasına inen, bize tekrar hayatı sevmeyi öğreten, "herşey bitmedi" diyen...
  4. KUVVETMİRA

eski bir şarkıdır motosiklet.net

internetle ilk tanıştığımız zamanlar problem çözümleri ararken tanıştık motosiklet.net ile. prometheus, metehan, coq, tiger, acayüp, khutuck, dude, alp tunay, aye... kaynak ortamdı. bazıları öldü, kalanlar motorunu büyüttü... kendimi yazarak ifade etmeyi de, özelden mesajlaşıp ağız burun...
  5. KUVVETMİRA

MT felsefe kürsüsü (matematik bilmeyen giremez!)

çağımızın problemleri ve modern insanın epistemolojik kopuşuna merhem olabilecek heterodoks yaklaşımları, her konuda zihinsel egzersiz yapabileceğimiz soru ve cevapları buradan dile getirip üzerine konuşalım derim. temennim; konunun "fazla" siyasallaşmadan, akıl-bilgi-kültür ekseninde...
  6. KUVVETMİRA

kuvvetmira sezon açılışı

zamanın birinde, kışın çok sert geçtiği bir iç anadolu şehrinde; kardan, soğuktan bunalıp her gün "bahar gelsin" diye rabbine yakaran bir zat yaşarmış. soğuk gecelerde "ya rabbil alemin, artık bahar gelsin, çok sevdiğim otomobilimle; çamur olur, altı yere sürter, kaportasına taş değer demeden...
  7. KUVVETMİRA

cumartesi sohbetleri-1 kadın erkek ilişkileri

merhaba arkadaşlar, kanalıma hoşgeldiniz :king: bu cumartesinki konu genel ve coğrafyamıza özgü hatlarıyla "kadın-erkek ilişkileri" sevgi, romantizm, evlilik, cinsellik, din, aile, çocuk... herkesin bildiği, hissettiği ama konuşmadığı herşey. hayatın tam orta yerindeki çetrefilli mesele...
  8. KUVVETMİRA

coğrafyamızın hastalıkları-2 ev-araba alma ve miras bırakma düşkünlüğü

meraba canım, beni pek sevmezsiniz ama, beyninizi tokatlayan bir porogramla daha birlikteyiz :) evet, ilk porogramımızda bahsettiğimiz çocuk düşkünü yurdum insanının yegane maksadı bununla da bağlantılı olarak ev-arsa-araba yaparak hanımın gözüne girmek, çocuklara bişeyler bırakmaktır. yaşamak...
  9. KUVVETMİRA

coğrafyamızın hastalıkları-1 çocuk düşkünlüğü

bence malumun ilamı ama bir o kadar da farkında olmayanı var. evet; hastalık derecesinde çocuk düşkünlüğü. modereni köylüsü, ihtiyarı genci... gençliğinin en randımanlı çağındaki delüğanlılar bile babaannem gibi, çocuğunu kucağına alıp koklamanın hayalini kuruyor! 30 yaşında adam "bundan sonra...
  10. KUVVETMİRA

perşembe sohbetleri-1 doktorlar

muhterem cemaat, pek kıymetli hazirûn; bugünkü hutbemizin mevzuu; doktorlar. malumunuz üzere basında da sıkça yer bulan kızgın hasta yakını - dayak yiyen doktor konusunu masaya yatıracağız. konu halk arasında çok tepki alsa da, ben de doktorlar içinde "tam zopalık" olanların hayli fazla...
  11. KUVVETMİRA

où est coq?

mösyö coq nerede? zat-ı alilerini pek sevmesem de neticede aynı cemaatte saf tutmuş insanlarız, o kadar seçim oldu, öncesi oldu, sonrası oldu, bizim eski tüfek boş durmaz kuru sıkı da olsa iki mesaj sallardı normalde. uzaylılar mı kaçırdı, basur mu oldu, andropoza mı girdi, bilen duyan bi haber...
  12. KUVVETMİRA

sevgililer günü

tüm "çakma batılı - laylon moderenler" aleminin sevgililer gününü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Kuvvetmira
  13. KUVVETMİRA

internet televizyona karşı

halihazırdaki survivor tartışması üzerine biraz biberleyelim dedim. survivorculardan pek ses yok; bu kadar televizyon izlemeyen, garanti olsun diye evine alentirik bile bağlatmayan fularlı cemaat karşısında alay edilmekten çekiniyorlar belki de :) bu dersimizde küçük bir internet-televizyon...
  14. KUVVETMİRA

ekşi sözlük içeriğinin kopyalanması

son zamanlarda sitemizde sıkça gerçekleşen bu hadise özgünlüğe halel getirmekle beraber sıkıcı da oluyor. gazetede bir haber okudunuz, aynı saatlerde aynı haberin başlık halindeki formunu eşki sözlük'te de okuyorsunuz, bu da yetmezmiş gibi bunun ayniyle buraya taşınması pek lüzumsuz oluyor...
  15. KUVVETMİRA

aporlör tavsiyesi

sesi biraz açınca arabanın kapılardaki aporlörden gelen sesler çatırdamaya başlıyor. 16 santim çapında 2 aporlör yok efendim 2 yollu, 3 yollu, mid takım... anladığım bir konu değil, ben istiyorum 200 tl vereyim, iyi müzik dinleyeyim. ???
  16. KUVVETMİRA

mavi gözlü dev

116 sene evvel bugün selanik'te doğdu. mübarek olsun. "][/URL] Akrep gibisin kardeşim, korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. Serçe gibisin kardeşim, serçenin telaşı içindesin. Midye gibisin kardeşim, midye gibi kapalı, rahat. Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim...
  17. KUVVETMİRA

dizi izlenen eve rahmet melekleri girmez!!!

yanıldınız a dostlar, bu sayın reis-i cumhur'un bir vecizesi değil, bizzat şahsi kanaatimdir. rahmet meleği ifadesi kafa karıştırmasın, atıf dizilerin hayatın tadını kaçırıcı özelliğine yapılmıştır. özellikle yerli diziler, özellikle de kadınların duygu aleminin ve algılarının gerçeklikle olan...
  18. KUVVETMİRA

nedir bu forumun hali?

mütemadiyen yazılan "forum çok bozdu" temalı mesajların aksine foruma bir haller oldu, bi seviyeli tartışmalar, bi güzel türkçe kullanımları, bi teknik muhabbetler, bi bişeyler... üsküdar musiki cemiyeti mi la bura!
  19. KUVVETMİRA

motorcular neden kamerayla kayıt yapıp duruyor?

çok müthiş bir iş yapıyoruz da tarihe kayıt düşülsün diye mi? hatıra olsun diye mi? kaza maza olursa delil olsun diye mi? artistik olsun diye mi? harbiden anlamadım! nereyi çekiyor bu adamlar? bu motovlogların hangi paylaşılmaya değer videoları ne sebeple paylaştığını da anlamadım. hadi...
  20. KUVVETMİRA

öz hakiki Altın Elbiseli Adam

araştırmacı motorcu kuvvetmira ve tam teçhizatlı motoru xt600 iftiharla sunar, işte hakiki altın elbiseli adam; "][/URL] https://insanveevren.wordpress.com/2011/05/10/esik-kurgani-issik-kurgani-ve-altin-elbiseli-adam-khan-uya/...

Yeni mesajlar