Arama sonuçlarınız

1. emrenergiz

ilk kazamı yaptım, allah korudu

Bu sabah işe giderken (c.tesileri neden çalıştığımı hala çözebilmiş değilim) Tuzlada e-5 çıkısındaki virajda (bilen bilir) sağa çıkışta, virajı alırken solumdan bi araba yaklaştı, biraz panikleyip sağa kaçtım, akabinde sola kıvrılıyo yol, hızımı ayarlayamadım, yanımda araba olduğu için içe...
  2. emrenergiz

teşekkür ederim kurye arkadaş

Bugun saat 12 civarı, 1. kopruden anadoludan avrupaya gecmek için e5 ten kopruye dondum, tem baglantısında tam da yolların birlestiği yerde benzinim bitti, ibreye guvenmeyip, km den takip ediyordum ama ne olduysa bitti işte, altunizadede alırım diyodum vs. Neyse ortada kaldım allahtan trafik...
  3. emrenergiz

disk kilidine guvenmeyim, ben kırdım

Herkese iyi gunler, iki gun once, on tekere disk kilidi takmış olduğum motorumu, kilit takılı olarak(unutarak) sehbadan indirdim, sonuc: bi anda tık diye bi ses geldi o anda hatırladım kilidi, kaliperi kırdım sandım, bi baktım kilit iki parça yatıyo, motorun hiçbiryerinde birşey yok. Ucuz...
  4. emrenergiz

Eh nihayet aldım motorumu:D

Herkese merhaba, uzunca bi suredir ne alayım , alsam mı almasammı diye dolanırken, bir hafta içinde karar verip, kymco agility city aldım:) O kadar dolandım vitesli olsun falan olsun filan olsun diye, sonra bi resim gordum hersey değişti, gecen cuma gunu gordum, bu hafta basında aradım...
  5. emrenergiz

İki kişilik motosiklet tavsiyesi?

Herkese merhabalar! Ehliyet inşallah yaz sonuna hazır bu hafta sonu fark sınavım var:) Mezun olmaya az kaldı, e işe de başladık hayırlısı ile, şimdilerde hevesim iyice tutkuya donustu surekli bi motosiklet.net e bi sahibinden com a bakıp duruyorum, ve siz tecrubeli arkadaslarımdan tavsiye...
  6. emrenergiz

yasasin motosiklet kullanmayı öğreniyorum

evvvet nihayet surucu kursunun motosikleti ile calısmalara basladım 5 temmuzda yazılı sonra direksiyon:) motosiklete ilk defa bindim ve ilk farkettiğim şeyleri benim gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlara anlatmak istedim: Başlamadan soyliyim, ne kadar iyi olursanız olun herseye, ucan kusa bile...

Yeni mesajlar