Arama sonuçlarınız

1. COQ

Avrupa yakası gurmeleri

Önümüzdeki günlerde benim gazıma gelen bir gurup fransız İstanbul'u ziyaret edecekler. Sultanahmet civarında bir yer ayarladık orada kalacaklar. Tamam bizi oraya gönderiyorsun ama biz nerede ne yiyeceğiz diye sorunca ve mevzu İstanbul olunca benim kültür bitti. Şimdi sizden ricam özellikle...
  2. COQ

Andropoza Yetişmek- Mini Dizi

Rahmetli Barkın Bayoğlu ve Ertuğ Tüfekçioğlu'nun birlikte kurdukları Mihver Prodüksiyon Dijital ortam için bir mini dizi hazırlıyor. Dizinin tanıtımı Youtube'da yayınlandı. Geniş bilgi için tık tık
  3. COQ

FUAR ÖNCESİ KASK SATIN ALMA REHBERİ

Internette bulunan yüzlerce bilgi kirliliğinden ibaret paylaşımlardan ziyade,kask alırken en çok dikkat edilmesi gereken kritik hususları ve satılan markaların çok kısa ama gayet öz biçimde madde madde sıralardım. 1 ayı aşkın süredir;yabancı ve yerli forum sitelerindeki kullanıcı yorumları...
  4. COQ

Motosikletleri Fark Edin Derneği

Evet motosikletleri fark edin temalı bireysel çabalarımıza dernek desteği nihayet geldi. Motosikletleri fark edin derneği Ankara'da kuruldu. Derneğin web sitesi için ŞURADAN Destek olmak ya da üye olmak isterseniz web sitesi üzerinden başvurabiliyorsunuz. Başvuru için ŞURADAN Görüş ve...
  5. COQ

Karakola 100 metre Mesafede Hırsızlık

5GEU1I6NtcQ İstanbul’da 2 motosiklet hırsızı sabah saatlerinde gözlerine kestirdikleri KTM Duke 200 model motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Motosikletin sahibi Sosyal medyada olayın görüntülerini paylaştı. Yapılan yorumlarda motosikletin çalındığı yerin karakola 100 metre mesafede olduğu...
  6. COQ

Kenan Sofuoğlu Dünya 2.si Oldu

Dünya supersport şampiyonasında sakatlıkları nedeniyle bu sezon 4 yarışa katılamayan sporcumuz bu hafta sonu Katar'da yapılan sezonun son yarışını 3. sırada bitirmeyi başararak şampiyonayı 2. Olarak kapattı. Bu sezonun şampiyonu yamaha takımından fransız Lucas Mahias oldu. Mahias'ın yarışı ilk...
  7. COQ

Motosiklet Test Videoları

Yaklaşık 3 aydır üzerinde çalıştığım (ki bunun 1 ayında bronzlaşmakla meşguldüm) indeksleme işini nihayet bitirdim. Daha doğrusu Türkçe test videolarının indexlenmesi bitti. Yabancı olanlar üzerinde hala çalışıyorum. Araya başka bir tatil girmezse 1-2 aya biter sanıyorum. Türkçe test videoları...
  8. COQ

Suzuki Motoguzzi Piaggio Test Günleri İzmir ve Bursa

Evet bu markaları test etmek isteyen İzmir ve Bursalı arkadaşlar vay haberim olmadı nasıl kaçırdım! demesin.:) Suzuki Testleri için geniş Bilgi Tarihler; İzmir 13 Haziran Bursa 17 Haziran 2017 Suzuki V-Strom 650 modeli de testte olacakmış. Ayrıca Moto Guzzi V7 modeli de yine test edilecek...
  9. COQ

Ducati 1198 Karenaj Komple

Motosikleti sattığım için artık ihtiyacım kalmayan pistte kullandığım karenajları satıyorum. Karenajlar Çin malı değildir. 5-6 defa kullandım. Depo ve ön çamurluk dahildir. Geniş ramair ve hava kanallarına sahiptir. 848-1098 ve 1198 modellerine uygundur yani ama benim 1198'im yok benimki 1098...
  10. COQ

Motosiklet Kazalarına Sebep Olan Etkenler-Animasyonlu Anlatım Bölüm:2

Motosiklet Kazalarına Sebep Olan Etkenler video serimizin ikinci bölümü hazır. Daha önce ilk bölümünü yayınladığım video serisi toplam 7 bölümden oluşacak. Hepsi tamamlandığında bu topicleri ayrı bir başlık altında toplar tüm videolara tek sayfadan ulaşma imkanı sağlarız. Şimdilik konuları ayrı...
  11. COQ

Kenan Sofuoğlu İspanya Yarışına 2. Sıradan Başlayacak

Elindeki sakatlık nedeniyle ilk 2 yarışa katılamayan sporcumuz yarın İspanya'da yapılacak olan Wssp 3. ayağına Jacopsen'in ardından 2. sırada başlayacak. Yarış yarın 12:30'da başlayacak.:cat: Sıralama için Tıklayın Sıralama turları görüntüleri ve Kenan Sofuoğlu röportajı için TIKLAYIN...
  12. COQ

Motosiklet Kaza Nedenleri Animasyonlu Anlatım Bölüm:1

Motosiklet kazalarına bir çok sebep sayabiliriz. Fransa'da bir dernek 7 ayrı etkene yönelik bir animasyon video serisi yayınlamış. Ben de Camtasia Studio diye bir programı keşfedince mevzuyu Türkçeleştirmek istedim.:P Aşağıda izleyeceğiniz video serinin ilk videosu. Üşenmezsem (ki şu an gayet...
  13. COQ

WSBK 2017

Evet arkadaşlar yeni yarış sezonu bu hafta sonu Avustralya yarışı ile başlıyor. Öncelikle yarışları canlı izlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linke tıklayıp bir mail göndersinler. Aşağıdaki link Nasıl olabileceğini anlatan bir mail gönderilecek kendilerine. Hafif illegal olacağı için burada...
  14. COQ

Yabancı Dil Bilen Arkadaşlar

Arkadaşlar şu an test aşamasında olan bir web sitesi arşivi için yabancı dil bilen çeviri yapabilecek ya da düzenleyip konu yazabilecek yardımsever arkadaşlara ihtiyacım var. Mevzu nedir diye merak edenler için söyleyeyim. Web üzerinde Türkçe kaynak çok zor bulunan motosiklet markaları ile...
  15. COQ

Araç Kiralama işi yapan MT üyeleri

Arkadaşlar aralık ortalarında Türkiye'ye geliyorum. 10 gün kadar bir otomobile ihtiyacım olacak. Aramızda oto kiralama işi yapan varsa görüşelim para yabancıya gitmesin. Genellikle Six firmasından kiralıyorum. Ama aklıma bizden birinin de bu işi yapıyor olabileceği geldi. Hiç olmazsa motorcu...
  16. COQ

Kazalar İstatistikler ve Yorumlar

Son zamanlarda üst üste açılan kaza başlıkları, forumda sık yapılan ehliyetli-ehliyetsiz sürücü, kadın sürücü-erkek sürücü karşılaştırmaları bende Türkiye’de gerçekler nelerdir konusunda bir düşünce oluşturdu ve kazalar hakkında bir araştırma yaptım. Benzin fiyatı tartışmaları, ülkemizdeki...
  17. COQ

Gaz Kontrolü

Yeni açılan bu forumun olayını iyi kavramanız için biraz katkıda bulunayım istedim. Nasıl bir katkıda bulunabilir ve hangi konuları tartışmaya açabilirim diye düsünürken az önce yolda bana selam vermeye kalktıktan sonra motosikletinin üzerinde tuhaf savrulmalar yasayan bir motosiklet sürücüsü...
  18. COQ

Trafikte rekor zarar

Sigorta pazarının 2015 yılı verileri açıklandı. Buna göre şirketler, geçen sene trafik sigortasında, 2.1 milyar lira ile son 10 yılın en yüksek zararına ulaştı. Trafik nedeniyle de sigortacılıkta karlılık yüzde 870 eridi. SİGORTACILAR 2015’i trafikteki rekor zararlar kapattı, sektörün kârlılığı...
  19. COQ

18 mart Çanakkale Deniz Zaferi

101 yil önce bugün Çanakkale'de dünya tarihine geçen bir zafer kazandik. Bu savas Osmanli imparatorlugunun kazandigi son savastir. Bir çok açidan önemli sonuçlar doguran bu savas hakkinda genis bir bilgiye internette kolayca ulasmaniz mümkün. Bu nedenle burada uzun uzun okumayacaginiz laf...
  20. COQ

Klasik Oto ve Motosiklet Fuari 2016 Fransa

Dün yani 13 mart pazar günü hava günesli yani motora binmeye müsaitti. Ayrica çok ilgimi çeken klasik otomobil ve motosiklet fuari vardi. Bende attim kendimi disari ve fuara gittim. Fuar alanina vardigimda görevliler önümü kesip beni baska bir güzergaha yönlendirdiler. Meger motosikletler için...

Yeni mesajlar