Suzuki Motoguzzi Piaggio Test Günleri İzmir ve Bursa

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Evet bu markaları test etmek isteyen İzmir ve Bursalı arkadaşlar vay haberim olmadı nasıl kaçırdım! demesin.:)
Suzuki Testleri için geniş Bilgi
Tarihler;
İzmir 13 Haziran
Bursa 17 Haziran
2017 Suzuki V-Strom 650 modeli de testte olacakmış.
Ayrıca Moto Guzzi V7 modeli de yine test edilecek motosikletler arasında.
Motoguzzi ve Piaggio testleri için geniş bilgi.
Tarihler;
İzmir 13 Haziran
Bursa 17 Haziran

Testlerden sonra motosikletleri beğenip fiyatları gören arkadaşlara Allah yardımcın olsun şeklinde dua ve toplu amin seansları da Mt üyelerine ücretsiz.:)

Gsx 250r yok vstorm-250 yok...40 binlik motoruda test etmem çünkü o fiyatlara çıkarsam servis ağı daha geniş olanı tercih ederim.

Ben Istanbul - atasehirde olana katildim, sv 650 ve v storm vardı, ikisinide kullandım. Motoguzzi yoktu :( olsa , ilk tercihim olurdu.

Suzuki'lerde bekledigim yuksek kalite ve hissiyatı bulamadım. Belki modellerdendir.

Ben Istanbul - atasehirde olana katildim, sv 650 ve v storm vardı, ikisinide kullandım. Motoguzzi yoktu :( olsa , ilk tercihim olurdu.

Suzuki'lerde bekledigim yuksek kalite ve hissiyatı bulamadım. Belki modellerdendir.

motoguzziyi test ettim bana çok dengesiz geldi ne gaz açtırıyor ne kappatırıyor beklediğim gibi değildi

Hadi ya ben nasıl kaçırdım. Üzüldüm şimdi. Dainese d store daydi ve bombostu. Hay ...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motoguzziyi bende merak ediyorum.
Fakat test etmeye Paris'e gitmem lazım
O da olacak şey değil.
Belki bi fuarda falan denk gelirse bi test sürüşü yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar