Arama sonuçlarınız

1. crownhead

SCORPION EXO-1000AIR kask çok temiz

arkadaşlar çok temiz olan kaskımı satıyorum detaylı bilgiler aşağıdaki linkte bulabilirsiniz... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-scorpion-exo-1000air-kask-cok-temiz-39914815/detay?
  2. crownhead

çok temiz SCORPION EXO-1000AIR kask

arkadaşlar 2 ay önce alıp sadece 3 hafta kullandığım SCORPION EXO-1000AIR kaskımı satıyorum. motorum ile aynı marka kask hediye geldiği için bu kaskı satıyorum yenisi 500 tl ben kaskımı 350 tlye satıyorum ses almaz buğu yapmaz özel kilitli güneş vizörlü daha detaylı bilgi için motomax sitesinden...
  3. crownhead

Bmw f650 gs koruma demiri

arkadaşlar merhaba... çıkma 2. el bmw f650gs uyumlu motor koruma demiri arıyorum yaptırabileceğim ya da ikinci el alabileceğim bir yer varmı bilgi verirseniz süper olur...
  4. crownhead

Endurocular...

herkese selam. bir enduro almak istiyorum ve kısmetse sıfır olacak. Enduro kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. hangi motoru almalıyım neden? 1. BMW f650 gs 2. Honda Varadero 1000 3. Suzuki Vstrom sıralamayı ilk önceliğime göre yaptım... eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...
  5. crownhead

Lastik için yardım...

merhaba arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.. piaggio x9 250 için. prelli lastik arıyorum 120/70/14" ve 140/60/14" ama GTS modeli olacak hiçbir yerde bulamadım acil lastiğe ihtiyacım var.
  6. crownhead

x9 250 varyatör kayışı...

arkadaşlar selam x9 250 için varyatör kayısı almam gerek ama orijinali 120 euro+KDV daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer varmı? ama kalitesiz olmasın... yardımlarınızı bekliyorum...
  7. crownhead

İstanbullular lütfen dikkat...

arkadaşlar bu sitede hep şöyle başlıkları okuduk gitti... Kaza yaptım, araba beni görmedi, ibrende kaç gördün, ne kadar yattın, benzin vs. vs... bunlar çözüm bulunacak ya da önem lınacak bişey değil... benim en büyük sorunum yollar. özellikle çevre yolunu kullanan motorcu arkadaşlarımız bilir...
  8. crownhead

Sym Gts 250 Cc

arkadaşlar merhaba SYM GTS 250 CC motoru olanlar lütfen beni eklesin akıl fikir danışacağım... [email protected] ya da özele mesaj atsınlar geri dönüş yaparım
  9. crownhead

teknik hizmet servis

arkadaşlar merhaba, bende jinlun t12 comfort çin malı scooter var. bunun servisi hasanpaşa'da ve bu adi kazıkçı yalancı servise gitmek istemiyorum... motor 4200 e geldi ve balatalar, ön disk, buji, yağ filtresi, hava filtresi değişmesi gerek ve ufak bir problemi var... bunları yaptıracağım adam...
  10. crownhead

günün sorusu

arkadaşlar 4 zamanlı scooter a 2 zamanlı motor yağı konursa ne gibi sonuçlar olabilir bilen 1 kişi cevaplasa yeterli olur benim için...
  11. crownhead

Benzin artması ve civciv sesi

arkadaşlar bende jinlun t12 scooter var aldığımda 10 ytl ile 100 km yapardım rodaja bitti bakım yaptırdım şimdi 10 ytl ile 70 km gidebiliyorum... hani derlerya yakıt sarfiyatı rodajdan sonra düşür diye tam tersi oldu... birde dün yağmurda kaldı motor şimdi vik vik vik vik diye ses geliyor sanki...
  12. crownhead

Global Motor & St Kanuni Bilgisi Olan

arkadaşlar herkese merhaba Hyosung motoru olan veya benim gibi hyosung motor almayı düşünen arkadaşların bilgisi varmı bilmiyorum... GLOBAL MOTOR VE ST KANUNİ hyosung motorlar için mahkemelik olmuşlar... bu hyosung u olanları ve alacakları nasıl etkiler acaba çünkü hyosunglar suzuki, st...
  13. crownhead

Geri döndüm ve şikayetle döndüm...

Arkadaşlar merhaba. Özellikle Jinlun alacak arkadaşlara tavsiye. kesinlikle ve kesinlekle kadıköy hasanpaşa mah. motosikletcim denen adresten almayın. şiddetle uyarıyorum sizi lütfen böyle insanlara para kazandırmayın ve ellerine düşmeyin. yaz başı bir jinlun t12 comfort aldım. alırken yağlı...