- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba. Özellikle Jinlun alacak arkadaşlara tavsiye. kesinlikle ve kesinlekle kadıköy hasanpaşa mah. motosikletcim denen adresten almayın. şiddetle uyarıyorum sizi lütfen böyle insanlara para kazandırmayın ve ellerine düşmeyin. yaz başı bir jinlun t12 comfort aldım. alırken yağlı ballı anlatımlar son derece samimi ilgili alakalı tavırlar... motorda ufak tefek sorunlar yaşadım servis servislikten çıkmış hatayı bulamıyor. yaptığını zannedip yapamıyor. verilen sözler hiç tutulmuyor satıştan sonra ilgisizlikler yalanlar dolanlar inanın ne yapacağımı şaşırdım motordan yana sıkımtım yok ama bu motorcuya ve servisine kanmayın özellikle benim gibi avrupa yakasında oturanlar. adamlar motoru alıyor 3 gün sonra veriyor ve test etmiyorlar. motordan pek anlamam ön balatada sorun var diyorum rodajda düzelir diyor. başka motorcu balata değiştirdi sorun bitti. daha neler neler... sakın sakın sakın hele büyük motor almayın yolda kalsanız gelip alamazlar... benim scooter olduğu için bir pickup araç yolladı benzin parasınıda aldı ve motor çizik ler ile geri geldi. motoru alırken çanta ve branda hediye dedi brandayı vermedi inkar etti...
ilk aldığımda
1 motor stop ediyordu (2 km sonra yolda giderken)
2 gaz teli takılı kalıyordu (77 km sonra kaç kaza atlattım bilemem)
3 ön balata sorunu hep vardı
4 akü kafasına göre bitiyor (77 km sonra neymiş farları açmayacakmışım)
bu arızaların hepsi servisten kaynaklanan arızalardır yahlış montaj ve ilgisizlikten... bence dikkatli okuyun ve ona göre hareket edin... lütfen paranızın değerini bilin...
motor arıza yapar yapmaz değil ama bu adamlar kontrol etmiyor ilgilenmiyor... kimsenin ekmeğine karışmak istemem ama bunlar bizim alın terimiz ile kazandığımız paraları haketmiyorlar...
ilk aldığımda
1 motor stop ediyordu (2 km sonra yolda giderken)
2 gaz teli takılı kalıyordu (77 km sonra kaç kaza atlattım bilemem)
3 ön balata sorunu hep vardı
4 akü kafasına göre bitiyor (77 km sonra neymiş farları açmayacakmışım)
bu arızaların hepsi servisten kaynaklanan arızalardır yahlış montaj ve ilgisizlikten... bence dikkatli okuyun ve ona göre hareket edin... lütfen paranızın değerini bilin...
motor arıza yapar yapmaz değil ama bu adamlar kontrol etmiyor ilgilenmiyor... kimsenin ekmeğine karışmak istemem ama bunlar bizim alın terimiz ile kazandığımız paraları haketmiyorlar...