teknik hizmet servis

arkadaşlar merhaba,

bende jinlun t12 comfort çin malı scooter var. bunun servisi hasanpaşa'da ve bu adi kazıkçı yalancı servise gitmek istemiyorum... motor 4200 e geldi ve balatalar, ön disk, buji, yağ filtresi, hava filtresi değişmesi gerek ve ufak bir problemi var... bunları yaptıracağım adam gibi bir tamirci gerek. bildiğiniz tamircileri değil bildiğiniz sağlam işini iyi yapan yani çin malı motordan anlayan servis biliyorsanız lütfen bana telefonunu ya da adresini verirmisiniz...

teşekkür ederim...

Bu sizin aynı firmaya yönelik mesnetsiz biçimde hakaret dolu ikinci mesajınız. Daha önce motorunuzu maslak servisine götürdünüz ve sizin ifadenize göre sağlam konjektör kablosunu söküp konjektörün değişmesi gerektiğini söylediler ve bizi aradığınızda motorunuz servise çekildi ve nakliye ücreti hariç ücretsiz olarak tamir edildi, memnuniyetinizi belirtip gittiniz. Şimdi yine hakaret ediyorsunuz. Bu davranışınızı anlamak güç. Bütün sıkıntınız motoru satın alırken bedava kask vermemiş olmaları, ayrıca motoru satın aldığınız gün Harem'den sulu benzin aldınız ve vapurdan inerken motorunuz çalışmamış ve başka bir tamircide karbüratörü temzlettirince sorunun giderildiğini söylediniz ancak bunu da bize mal edip hakaret dolu bir mesaj yazmayı uygun gördünüz.
Bu tür mesajlarınız sanırım site yöneticileri tarafından dikkate alınacak ve gereken yapılacaktır. Bu şekilde davranmaya devam ettiğiniz sürece sorunlarınıza çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum. İnsanların bir malı veya servisi aldığı yerden, aldığı mal veya servisle ilgili bir sorunu olursa, muhatabına baş vurması doğal davranıştır. Biz sattığımız malın ve verdiğimiz servisin her zaman arkasındayız, tabii ki sorunlarını bize aktaran ve hakaret etme yolunu seçmeyenler için bu geçerlidir. Motosiklet camiası bizim dürüst ve titiz çalıştığımızı bilir.

anlaşılan şu ki siz bu firmada çalışan birisiniz...

1. motorum aldığım ilk gün stop etti... elektrik sürekli gidip geliyordu gazı bırakınca stop ediyordu, dolayısıyla ayaktan çalıştırmak zorundaydım. 20 km lik yolda 8-9 kere çalıştırmak zorunda kaldım.
2. bana kask değil branda vereceklerdi... bu çok önemli değil...
3. ön disk veya balatada bir problem var. ön freni sıkınca gidon bir ileri bir geri oynuyor bana rodajda düzelir dediler düzelmedi...
4. sürekli stop etmesinden dolayı maslak siteye götürdüm dediğiniz gibi kablosu gevşek ya da çıkık olduğundan stop ediyordu demekki bunu o firma halledemedi... siz hallettiniz ama zaten aldığım ilk günder itibaren stop ediyordu.
5. sürekli stop etmesini rolantiye bağladınız düşük dediniz... tamam hallettik dediniz bu sefer yüksek rolantide bıratınız...
6. motorumun gazı takılı kalıyor kaç kere kaza atlattım motoru durduramıyorum dedim bişey yok rolanti yüksek dediniz tamirci arkadaş motoru denerken servisin duvarına giriyordu...
7. motorumdan şikayetçiyim bunu ya iade edelim yada değiştirelim dedim... tamam dediniz... alsana fabrikanın numarası git iade et dediniz...
:))))

bakın arkadaşım bunlara eklenecek bir çok şey var ben scooter alırken ne aldığımı çok iyi biliyordum... ve ben bu firmayı çok beğenerek aldım, insan oğlu yapmış hata olabilir arıza çıkarabilir ama şunu söylemeliyimki 0-90 km arası motordan çekmediğim kalmadı şimdi 4000 km de bakımı geldi sorunsuz... rodajda düzelir denilen ön fren hala sorunlu... anlıyorumki ayıplı mal almışım... özetle ben çin malı motoru ucuz diye aldım halim vaktim yerinde olsa gider japon motoru alırdım... insanlar ne şartlarda para kazanıyor bunu herkes biliyor... bu paraları sokağa atmanın anlamı yok... benimde bu mesajlarım belki sizi kızdırmış üzmüş olabilir ters etki yaratabilir... sizlerde esnafsınız müşteriye iyi davranınki iyi bahsetsin...

ayrıca motoruna sulu benzin alıp depoyu temizleten kişi ben değilim... bunu yüksel bey anlatmıştı bana ama o kişi ben değilim...

Son düzenleme:
Sizin hatalı davranışınız, konuyu bize iletmek yerine başka yerlerden yardım ummanız ve bu yardımı ararken hakaret içeren bir üslup kullanmanız. Sizin paranızın sokağa atılacak kadar değersiz olduğunu hiç düşünmedik. Sattığımız mal sorunsuz çalışıncaya kadar ne gerekirse yaparız, başka sorunlu motorlarda yapıyoruz da. Ancak bize başvurmadan bu şekilde yardım aramanız doğru değil ve sarfettiğiniz sözler kabul edilemez.

ben jinluncu değilim ama jinlunu firma olarak çok takdir ediyorum neden derseniz o sorunlu dertli 250-5 lerin yıllarcana arkasında durdunuzya helal olsun yüzlerce firma kapattı kaçdı milleti yüz üstü bırakdı siz hayla piyasada tüm iyi niyetinizle varsınız bu açıdan bu firmanın yeri bende başkadır dürüst insanlar bence..

ama artık kaliteli güzel sorunsuz bir v-motorlu chopper getirtmeniz şart hem siz sıkıntı yaşamassınız hemde piyasada adınız artık kaliteyle anılır jinlun denilince malum akla hep sıkıntılar arızalar geliyor siz ne kadar motorlarınızın arkasında dursanızda motorlar sıkıntı verdikçe sizinde elinizden bir şey gelmiyor .. ama tekrar ediyorum hakkatten takdir ediyorum

Sizin hatalı davranışınız, konuyu bize iletmek yerine başka yerlerden yardım ummanız ve bu yardımı ararken hakaret içeren bir üslup kullanmanız. Sizin paranızın sokağa atılacak kadar değersiz olduğunu hiç düşünmedik. Sattığımız mal sorunsuz çalışıncaya kadar ne gerekirse yaparız, başka sorunlu motorlarda yapıyoruz da. Ancak bize başvurmadan bu şekilde yardım aramanız doğru değil ve sarfettiğiniz sözler kabul edilemez.

siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bence ben başka çözümler aramadım... benim evim sizin servisine uzak diye avrupa yakasında sevis baktım ve siz bana güngören ve maslak ta servis olduğunu maslak taki yere gidersem garantiden çıkmayacağını bu servisinde jinlun servisi olduğunu söylediniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar