Arama sonuçlarınız

1. tolgabindal

kaza yaptım

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle konu motorsiklet dışı ama hepiizi ingilendiriyor. Pazar gecesi aracımla işe gidiyordum. E5'te orta şeritte giderken sol şeritte bulunan ticari taksinin önüne bir araba aniden makas attı.Taksi önce makas atan araca sonra bariyere daha sonra benim aracıma yandan...
  2. tolgabindal

yine kaza

Merhaba Arkadaşlar, Bu gece servisle evime giderken Merter istikametinde motorsiklet kazası olmuş. Sanırım cbr 250 arkadan taksiye çarpmış ve görenler motorsikletin sürücüden 200 metre ileride durduğunu söylüyorlar. Kazayı görünce elim ayağım boşaldı.Sanırım sürücü vefat etmişti.(adli tıp...
  3. tolgabindal

cbf500 fren balatası

Merhaba Arkadaşlar, Motorum cbf500 ön fren balatası bitmek üzere.Honda Otosever'i aradığımda 120 lira olduğunu söylediler.Acaba İstanbul içinde daha uygun fiyatla alabileceğim yer varmı? (orjinal olması önemli değil) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  4. tolgabindal

cbf 500'ümü boyun ameliyatı ettim

motorumun yağını değiştirmek için babamın tamirhaneye soktum. yağı hallettim birde direksiyondaki boşluğa bakmak aklıma geldi.İyikide bakmışım.en üstteki civatayı ve alttakileri resmen elimle açtım.Sadece vidaları söktüm ve takarken gres yağıyla yağladım şimdi ilk gün gibi.Hem tamirciye...
  5. tolgabindal

halat killit tercihi

Merhaba Arkdaşlar, dün motorumu biyere halat kilitle kilitledim ve açmaya geldiğimde anahtarla açmaya çalıştığımda anahtar gırıyodu ama dönmüyodu.Bende kırıp çıkartıyım diye düşündüm.Motordaki alet edevatlardan penseyi aldım.Anahtar kısmına 2 kere vurdum kilit açıldı.Yani ben bile basitçe...
  6. tolgabindal

cbf500'ümle ilk 1000 km izlenimlerim.

Merhaba Tüm Mt ailesi.Motorsikletimi alalı neredeyse1 ay oldu ve ben 1000 kmyi tamamladım. Size kendi izlenimlerimi paylaşıcam. Öncelikle 3 yıl honda activa ve 250 km cbf 150 tecrübem var.Bu motoru alırken herkes dikkkatli ol büyük motorsiklet diye gözümü korkutsada ben hiç zorluk...
  7. tolgabindal

Sonunda hayalim gerçek oldu..CBF500

Yıllar boyu hayalini kurduğum cbf 500'ümü buldum 2006 model 49000 kmde 8000tl ye anlaştır.Allah herkesin istediği motoru nasip eder insallah.
  8. tolgabindal

yeni motor alıcağım

Merhaba Arkadaşlar bugüne kadar siteyi aktif şekilde takip ettim ama yorum hiç yazmadım. 4 yıllık activa kullanıcısıyım 7000 lira bütçem var.Motor kullanma amacım işe gidip gelmek ve akşamları kız arkadaşımla gezmek.Yani genel olarak 2 kişi binicez.Hız meraklısı biri değilim. Almak istediiğim...
  9. tolgabindal

motokurye

Merter Mcdonald's Şubesinde paket dağıtımı yapacak kuryeler aranmaktadır. Koşullar; 850tl maaş Ssk Yemek Prim Koruma malzemeleri şirket tarafından verilecektir. Haftada bir gün izin. Günlük 9saat 15dk çalışma
  10. tolgabindal

Türk polisinin duyarlılığı

Bizim sıfır activa çalınmıştı geçen gün polis bizim arabayı kaldırmış babam arabayı almaya otoparka gidince 40 50 tane motor hurda gibi atılıp duruyomnuş bizim çalınan motora benzeyen varmış bitane bugün motorun evraklarını alıp gidip bakalım dedik gittik otoparktaki polis bakamassın git...
  11. tolgabindal

Bizim activanın cimriliği:):)

Duyunca inanamacaksınız bizim honda activa(100cc) bi depo benzinle 69 km yapıyor:) acaba sorun nerde
  12. tolgabindal

Motoruma şikayet ettim nazar deydi:D

Geçen gün activam sabahları çalışmıyo diye yazmışstım yeni kuru aküyle hallettik ertesi gün güzel bir paza günü dolaşmasından sonra motorumdan birşey damlattığını gördüm bi baktım karüratöre giden hava hortumundan benzin geliyo marşa bastım çalışmadı bizim tamiraneye götürdük açtım kapakları...
  13. tolgabindal

Activanın ilk çalışma sorunu

Öncelikle herkeze slm sıfır activayı çaldırdıktan sonra 500 milyona 40000de activa aldık.Herşeyi iyi ama motor sabahları zor çalışıyor(jigle çekiliyken;).Hava filtresi temiz,bujiyi yeniledik yinede düzelmedi.İlk çalıştıktan sonra sorunsuz ollarak çalışıyor.Ne yapmamı önerirsiziniz???

Yeni mesajlar