Motoruma şikayet ettim nazar deydi:D

Geçen gün activam sabahları çalışmıyo diye yazmışstım yeni kuru aküyle hallettik
ertesi gün güzel bir paza günü dolaşmasından sonra motorumdan birşey damlattığını gördüm bi baktım karüratöre giden hava hortumundan benzin geliyo marşa bastım çalışmadı bizim tamiraneye götürdük açtım kapakları karbüratöre tamamen çıkardım baktım alt kapaktan sızıyo onu açtım temizledim taktım oldu sonra motoru topladım bi tur attım motor geç çalışıyo eksozdan pat pat yapıyo acaba nedeni nedir?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nazarlık takmadığın için oluyor.
Hemen bir nazarlık tak.
Nefesi kuvvetli bir hocaya da okutup üflettin mi tamamdır.

Tabii servise götürme tercihi de var.
Artık hangisini seçersen.
Sana kalmış...:wiinkk:

ateşlemeyle ilgili bi problemi var motorunun. büyük ihtimalle gaz-hava ayarı bozludu ya da bujinin ömrü bitti. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçen gün activam sabahları çalışmıyo diye yazmışstım yeni kuru aküyle hallettik
ertesi gün güzel bir paza günü dolaşmasından sonra motorumdan birşey damlattığını gördüm bi baktım karüratöre giden hava hortumundan benzin geliyo marşa bastım çalışmadı bizim tamiraneye götürdük açtım kapakları karbüratöre tamamen çıkardım baktım alt kapaktan sızıyo onu açtım temizledim taktım oldu sonra motoru topladım bi tur attım motor geç çalışıyo eksozdan pat pat yapıyo acaba nedeni nedir?
Takarken jikleyi oturtamamışsın..Açık kalmış........

:cat:

sorun ateşlemede bujin yaglama veya bitmiş olabılır ateşleme sıstemının kablolarına bı bak ıstersen

bujiyi kontrol et.bide motor bir yerden hava alıyor.bu yüzden çalışmıyor.motor aksamında hava nerden alabilirse tek tek kontrol et.fazla hava alırsa benzinde gitmez motora.

Tahminime göre önce karbüratörü yeniden sök ve bir kez daha dağıtıp yeniden topla. Jikleyi de dikkatli tak. Bir tane de buji aldın mı iş tamamdır gibime geliyor ama yine de yanlışım olabilir. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar