kaza yaptım

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konu motorsiklet dışı ama hepiizi ingilendiriyor. Pazar gecesi aracımla işe gidiyordum. E5'te orta şeritte giderken sol şeritte bulunan ticari taksinin önüne bir araba aniden makas attı.Taksi önce makas atan araca sonra bariyere daha sonra benim aracıma yandan çarptı. Bende taksinin çarpmasıyla sağ şerittkki araca çarptm. Kazaya ilk sebeb veren makas atan araç hiç durmadan kaçtı ve malesef plakasını alamadık. Polis tutanağına göre suçlunun kaçan araba olduğunu bizim suçsuz olduğumuzu söylemiş. Ama benım çarpan arabayla bir işim yok bana taksi çarptı. Şu an raporu göre herkes kendi aracını kendı yaptırcak. Konuyla ilgili mağduriyetimi nereye bildirmem gerekiyor. Aracımın kaskosu yok malesef. Yardımcı olmanızı rica ederim.

Bu iş seni çok uğraştıracak. Kaza bölgesinde mobese yada güvenlik kamerası var mı? Buradan bir görüntü elde edebilirseniz savcılığa başvurup olayı çözebilirsiniz.

Motosikleti
Fazer8 abs
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konu motorsiklet dışı ama hepiizi ingilendiriyor. Pazar gecesi aracımla işe gidiyordum. E5'te orta şeritte giderken sol şeritte bulunan ticari taksinin önüne bir araba aniden makas attı.Taksi önce makas atan araca sonra bariyere daha sonra benim aracıma yandan çarptı. Bende taksinin çarpmasıyla sağ şerittkki araca çarptm. Kazaya ilk sebeb veren makas atan araç hiç durmadan kaçtı ve malesef plakasını alamadık. Polis tutanağına göre suçlunun kaçan araba olduğunu bizim suçsuz olduğumuzu söylemiş. Ama benım çarpan arabayla bir işim yok bana taksi çarptı. Şu an raporu göre herkes kendi aracını kendı yaptırcak. Konuyla ilgili mağduriyetimi nereye bildirmem gerekiyor. Aracımın kaskosu yok malesef. Yardımcı olmanızı rica ederim.

Şu an raporu göre herkes kendi aracını kendı yaptırcak. UOTE]

öncelikle geçmiş olsun. bu kanaate nerden vardınız acaba? haklarınızı iyice öğreniniz sizin aracınızı taksinin sigortası yaptıracak.

aracinizda yuksek çözünürlükte oto yol kamerası olsa belki plaka alinabilirdi

herşeyi devletten beklememek gerek

Ben 1080p kamera taktım arabama. Sırf bu tarz durumlarla karşılaşmamak için. Hem de kaskom olduğu halde.

Geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun gardaş Allah daha büyüklerinden korusun inş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.Senin makas atan araçla alakan yok.Sana çarpan taksinin sigortasından yaptıracaksın.Taksinin sigorta poliçesinin fotokopisi yeter.Tabi birde kaza tutanağı.

Merhaba arkadaşlar babam bugün servise gitmiş servis kaçan arabayı bulmanız lazım yoksa sigorta karşılamaz demiş şimdi kaçan araç için zaten suç duyurusunda bulunduk. Acaba yapmamız gereken işlem nedir

Merhaba arkadaşlar babam bugün servise gitmiş servis kaçan arabayı bulmanız lazım yoksa sigorta karşılamaz demiş şimdi kaçan araç için zaten suç duyurusunda bulunduk. Acaba yapmamız gereken işlem nedir

arabanın marka modeli belli mi?
en azından rengi belli sari renk ve kazali

muhtemel guzergahlardaki yerlerdeki işyerlerinden rica edip gerekirse nakiti konusturup görüntüleri isteyin o saatte ordan geçen kazali arabanin plakasini ele gecirmeye çalışın

taksi ya cabucak yaptirmasi gerek
o tarihteki o sehirdeki kayıtlı taksilerden sigortadan aracını yaptıranların listesini polisten belki bulabilirsiniz
veya taksi garajlarini tek tek gezip şüpheli araçları inceleyin

veya taksi garajlarini tek tek arayın alo abi sizin taksiden bir araba ıstiyorum falanca abi gelsin
o isimde biri yok bizim garajda
yav abi hani geçen kaza yapmıştı ya o abi işte bizim evi biliyor
adi aklıma gelmedi
haaaaa xxx miii dedi mi iş tamamdır :)

VEYA

alo ben sigortadan arıyorum bir pürüz çıktı da sizin garajin kaza yapan aracıyla ilgili
bir aracla carpismis karşı taraf dava açmış

falan filan ara garajlari agizlarindan laf almaya çalış

adam kaçacak kadar uyaniksa arabayi cebinden degil sigortadan yaptiracak kadar da uyaniktir

veya o sehirdeki taksi garajlarini tek tek gez
arabalarin plakalarini al
sigorta şirketlerini de gez
veya bir sigortaciya durumu anlat
plakaları tek tek sorgulayin
yenilerde kaza yapan varmiymis ciksin ortaya

herşeyi devletten beklemeyin
cok çok yakıt parasi çıkar cebinden
sigortaciya da 40 50 birsey atarsin hepsi o
adami bulursan masrafını da alırsın

hadi kolay gelsin
ilk firsatta oto kamerani taktir

arabanın marka modeli belli mi?
en azından rengi belli sari renk ve kazali

muhtemel guzergahlardaki yerlerdeki işyerlerinden rica edip gerekirse nakiti konusturup görüntüleri isteyin o saatte ordan geçen kazali arabanin plakasini ele gecirmeye çalışın

taksi ya cabucak yaptirmasi gerek
o tarihteki o sehirdeki kayıtlı taksilerden sigortadan aracını yaptıranların listesini polisten belki bulabilirsiniz
veya taksi garajlarini tek tek gezip şüpheli araçları inceleyin

veya taksi garajlarini tek tek arayın alo abi sizin taksiden bir araba ıstiyorum falanca abi gelsin
o isimde biri yok bizim garajda
yav abi hani geçen kaza yapmıştı ya o abi işte bizim evi biliyor
adi aklıma gelmedi
haaaaa xxx miii dedi mi iş tamamdır :)

VEYA

alo ben sigortadan arıyorum bir pürüz çıktı da sizin garajin kaza yapan aracıyla ilgili
bir aracla carpismis karşı taraf dava açmış

falan filan ara garajlari agizlarindan laf almaya çalış

adam kaçacak kadar uyaniksa arabayi cebinden degil sigortadan yaptiracak kadar da uyaniktir

veya o sehirdeki taksi garajlarini tek tek gez
arabalarin plakalarini al
sigorta şirketlerini de gez
veya bir sigortaciya durumu anlat
plakaları tek tek sorgulayin
yenilerde kaza yapan varmiymis ciksin ortaya

herşeyi devletten beklemeyin
cok çok yakıt parasi çıkar cebinden
sigortaciya da 40 50 birsey atarsin hepsi o
adami bulursan masrafını da alırsın

hadi kolay gelsin
ilk firsatta oto kamerani taktir

Kardeş yardımın için saol ama taksi zaten hatasını kabul ediyor. Taksinin ilk çaptığı araç yani taksinin önüne makas atan araç kaçtı,bütün kazanın olmasına sebeb olan bulunamıyor malesef şuanda.

Ben 1080p kamera taktım arabama. Sırf bu tarz durumlarla karşılaşmamak için. Hem de kaskom olduğu halde.

Geçmiş olsun.

En mantıklısını yapmışsınız hocam. Bende yakında taktırmayı düşünüyorum ayrıca trafikte magandalık yapanları da şikayet edebiliyoruz diye duydum bu kamera kayıtlarından. Böyle birşey duydunuz mu hiç?

Geçmiş olsun hocam aman dikkatli olun en iyisi kamera taktir benimde niyetin var

L

lawyer_16

En mantıklısını yapmışsınız hocam. Bende yakında taktırmayı düşünüyorum ayrıca trafikte magandalık yapanları da şikayet edebiliyoruz diye duydum bu kamera kayıtlarından. Böyle birşey duydunuz mu hiç?

evet haklısınız. görüntü kaydı varsa şikayet edip trafik cezası yazdırabilirsiniz :) ancak plakanın görünmesi gerekiyor tabi ki.

evet haklısınız. görüntü kaydı varsa şikayet edip trafik cezası yazdırabilirsiniz :) ancak plakanın görünmesi gerekiyor tabi ki.

Hergün neredeyse araba ile giderken birilerine rastlıyorum gece geç saatte kullananların bazıları zaten kasap gibi ters yön mü ararsın,yolda zigzag çizmeler mi arabaya da taktırmayı düşünüyorum motor dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar