Arama sonuçlarınız

1. stubborn

Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!

şuan sj cam dual screen kullanıyorum orjinal batarya 2 saate yakın yedek olsun diye aldığım çakma bataraya 1 saat ama güvenlik içinse yeterli haa yok manzara görüntüleyeceğim derseniz tavsiye etmem.
  2. stubborn

sorumsuz ibb

Bilgi sahibi olmadan yorum yapabilmek ne kadar acı :( Cahil olmak ne güzel,herşeyi biliyorsun...
  3. stubborn

Benelli TRK 702 için alternatif yetkili servis ?

Benelli TRK 702 için alternatif yetkili servis , mevcut servisler genelde merdiven altı havasında :(
  4. stubborn

sj cam 4000 dual screen kaska takıldığında çekim yapıp yapmadığını nasıl anlarız ?

İkinci seçenek ney , beni aydınlatırmısınız ?
  5. stubborn

sj cam 4000 dual screen kaska takıldığında çekim yapıp yapmadığını nasıl anlarız ?

ön yüzden herhangir led yok maalesef :( böylede saçma bişey... 1737471146 İade edecektim fakat günü geçti
  6. stubborn

sj cam 4000 dual screen kaska takıldığında çekim yapıp yapmadığını nasıl anlarız ? Wifi açıp cepten kullanınca şarzı çok çabuk bitiyor :(
  7. stubborn

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet eylesin
  8. stubborn

Kymco Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başladı..

Bekleyen olur evet !
  9. stubborn

Kaliteli servisleri olan marka var mı ?

Bajaj için mahmutbey çetin motoru deneyin ve görün , ben ise yeni motorum Benelli konusunda çok endişliyim :unsure:
  10. stubborn

Benelli trk 702 x ?

Çevremde gördüğüm kadarıyla RKS bu motordan baya sattı , kampanya cazipti sanırım sizce değermi ?
  11. stubborn

Benelli 702 x düşünüyorum,ne dersiniz?

İyi günler arkadaşlar Benelli 702 x düşünüyorum fakat servis ve parça konusunda tereddütlerim,sizin fikriniz nedir ?
  12. stubborn

AXOR kros kask aldım ama pınlıck u yok ?

AXOR kros kask aldım ama pınlock u yok acaba bulabileceğim bir yer varmıdır ?:silent: https://www.trendyol.com/axor/x-cross-flash-dual-visor-helmet-dull-cool-grey-green-p-823262956
  13. stubborn

İrana girerken kapıdan

Günaydın İrana girerken kapıdan vize almak mümkünmnü ?
  14. stubborn

Motosiklet Kask Çene Yapıştırıcılı Aksiyon Kamera Tutucu

Eskiden olan bu ürün şimdi sipariş vermek araştırdımda astromik rakamlara var :sunny: bildiğiniz alternatif bir satıcı varmı acaba ?
  15. stubborn

Burda Tag olayı ?

Sizce hırsızlık durumunda Burda Tag olayı iş yaparmı ? https://www.burdatag.com/
  16. stubborn

Bakarken yanlışlıkla nexx sx 100 gıgabot kask aldım , nasıldır ?

Bakarken yanlışlıkla nexx sx 100 gıgabot kask aldım , nasıldır ?:sunny:
  17. stubborn

Aksiyon kamera çene aparatı ?

Aksiyon kamera çene aparatı çeneden açılır kaska takılırmı ?:silent:
  18. stubborn

Zincir WD 40 ile yağlanırmı ?

Zincir WD 40 ile yağlanırmı,yağlanmıyacağına dair gözüme bazı yazılar çarptı . Sizce neden ?:silent:
  19. stubborn

Debriyaj sorunu ,yardım

800 km deki Dominar 250 motorumun debriyajı çok aşırı yukarda kavrıyor , kendim düşürme şansım varmı varsa nasıl ?

Yeni mesajlar