Motosiklet Kask Çene Yapıştırıcılı Aksiyon Kamera Tutucu

Eskiden olan bu ürün şimdi sipariş vermek araştırdımda astromik rakamlara var :sunny:
bildiğiniz alternatif bir satıcı varmı acaba ?

Motosikleti
BWS 100
Nasıl bir şey demek istedin fotoğrafı var mı?
piyasada kayışla sabitlenenler var. onlar olabilir.
Ya da kaskın eğimini dolduracak şekilde sertleşen hamur gibi bir malzeme de kullanabilirsin. bu video'da ki gibi.
kaskın çok bulunan model ise, 3 boyutlu yazıcıdan da, tam oraya uygun bir modelde çıkartılabilir.

Nasıl bir şey demek istedin fotoğrafı var mı?
piyasada kayışla sabitlenenler var. onlar olabilir.
Ya da kaskın eğimini dolduracak şekilde sertleşen hamur gibi bir malzeme de kullanabilirsin. bu video'da ki gibi.
kaskın çok bulunan model ise, 3 boyutlu yazıcıdan da, tam oraya uygun bir modelde çıkartılabilir.
şöyle birşey https://kaanelektronik.com/urun/motosiklet-kask-cene-yapistiricili-telefon-ve-aksiyon-kamera-tutucu/

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Evet var mı yeni onerisi olan bu konuda AgV için osmo action 5 takicam bende.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Almayı düşündüğünüz ürünü Scorpion EXO 1400 Evo II Air modelinde kullanıyorum.
Gayet iyi yapışıyor. 3M çift taraflı bant kullanılıyor. Yerinden çıkartabilmek çok zor.
Yalnız bu ürünü aldığınızda yanına Vidasız Düz Pivot Takımı almalısınız. Şu an linkteki ürünün resimde de gördüğünüz kısa olanını kullanıyorum.
Daha önceleri Kask Çene Kısa Bağlantı Aparatı kullanıyordum ama uzun kalıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam kask bağlantı aparatıyla bir vida gönderiyorlardı, aksiyon kameranızda da vida mevcuttur. Ekstra vida almanıza gerek kalmayacaktır.

fpbhl5i.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar