AXOR kros kask aldım ama pınlıck u yok ?

Yapışan buhar camları var, onlardan kullanabilirsin. Delik yoksa pinlock da uymaz.

Daha önce bir kaskıma taktım lakin çok bulanık gösteriyor :sunny:

Motosikleti
D400
raleri pinlock kullanıyorum ben, universal.

dene derim.

Daha önce bir kaskıma taktım lakin çok bulanık gösteriyor

Buhar camını takmadan önce silmişsindir muhtemelen. Onların dış kısmında kimyasal sürülü(bilmiyorum tam olarak ne olduğunu) buğu yapmasını engelleyen. Ben de geçmişte kullanmıştım ve belli bir süreye kadar buğu yapmıyordu ve görüntü de netti. Takmadan önce kaskın camını sil ve mutlaka kurula. Buhar camına elini sürmemeye dikkat et takarken. Kaskını camında pinlock delikleri yoksa ki resimde görünmüyor, başka seçeneğin de yok zaten.

raleri pinlock kullanıyorum ben, universal.

dene derim.

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Buhar camını takmadan önce silmişsindir muhtemelen. Onların dış kısmında kimyasal sürülü(bilmiyorum tam olarak ne olduğunu) buğu yapmasını engelleyen. Ben de geçmişte kullanmıştım ve belli bir süreye kadar buğu yapmıyordu ve görüntü de netti. Takmadan önce kaskın camını sil ve mutlaka kurula. Buhar camına elini sürmemeye dikkat et takarken. Kaskını camında pinlock delikleri yoksa ki resimde görünmüyor, başka seçeneğin de yok zaten.

tesekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar