Arama sonuçlarınız

1. tororosso

Sofuoğlu'na nazar değdi..

2007 Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, sezona şanssızlıkla başladı. Şampiyon sporcu, Sakarya'daki antrenman sürüşleri sırasında ayağını kırdı. Sakarya'daki motokros pistinde arkadaşlarıyla 2010 sezonuna yönelik antrenman sürüşleri yapan Kenan Sofuoğlu'nun, sol ayak bileği...
  2. tororosso

satılık yarış tulumu kenan sofuoğlu hıç yakışık değil

Herkese merhaba kendi adıma kenan sofuoğlu hayranı ve yakın bır tanıdıgı olarak cok üzüldüğüm ve bır okadarda sınır oldugum bir koınuya rasladım , Dunya şampiyonumuz kenan sofuoğlu izmir pıstınde seyırcılere hatıra olarak verdıgı tulum u tıcarı maksatla kulanmak isteyen birisi satılığa cıkartmş...
  3. tororosso

sofuoğlu nun hedefi 2011 de motogp 2

Sofuoğlu 2011 de kurulması planlanan motogp 2 ye yeşil ışık yaktı ispanyada valencia testlerinda Honda sofuoğlun da yeni cikarttigi Moto2 yi denemesini istedi pilanları ilk gun ve ikinci gun super sport testlerini tamamlayip son yarim gunde moto2 yi test etmesiydi ancak testlerin ilk gununde...
  4. tororosso

sofuoğlu canlı yayında

Arkadaşlar Kenan Sofuoğlu bu akşam saat 20:00 de NTV de canlı yayında , bilginize , teşekkürler iyi seyirler. kenan saruhan
  5. tororosso

Kenan Testleri Lider Tamamladı

Dünya Supersport ve Superbike Şampyionası testleri San Marino'nun İmola pistinde gerçekleştirildi. Dünya Supersport Şampiyonasında Ten Kate Honda takımıyla mücadele veren Ulusal gururumuz Kenan Sofuoğlu, San Marino'nun İmola pistinde yapılan 2 günlük testlerde en iyi dereceyi elde etti...
  6. tororosso

T.T Arif in oglu Toprak tan motor show

Tekteker Arif in kucuk oglundan motor show gelecegin sampıyonu tebrık edıyorum http://www.youtube.com/watch?v=g28jgUftZcg
  7. tororosso

motoron dergisinde röportaj ım cıkmış

merhaba arkadaşlar kenan sofuoğlu hayranı bir motor sever olarak gecen haftalarda motor on dergisinden Ahmet bey le yaptığım röpertaj bu ayki sayıda cıktı , sizlerle paylaşmak istedim teşekkürler motoron teşekkürler Ahmet Köseoğlu saygılar kenan saruhan http://motoron.com.tr/last.aspx
  8. tororosso

Şampiyondan örnek bir davranış daha

2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu örnek bir sporcu olduğunu bir daha gösterdi. Sofuoğlu, Düzce depreminde hasar gören Pazarköy İlköğretim Okulu’nun 320.000 TL değerindeki arsa bedelini tek başına karşıladı. Pazarköy İlköğretim Okulu artık iyice kullanılmaz hale gelince, yeni okul...
  9. tororosso

Sofuoğlu, Monza'da piste çıkıyor

2007 Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu İtalya'nın Monza kentinde yarışacak. Nisan ayı sonunda Assen'de beşinci olan Sofuoğlu genel sıralamada üçüncü konumda yer alıyor. Assen'de gerçekleşen yarışta beşinci olan ve izleyenlere heyecan dolu bir yarış performansı...
  10. tororosso

Kenan Sofuoğlu'ndan nefes kesen gösteri

http://img17.imageshack.us/img17/9884/11272.jpg 2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Sakarya'da katıldığı polis haftası etkinliklerinde muhteşem bir şov gerçekleştirdi. Lastik yakma numarasından sürat denemesine, ani kalkış ve ani duruş gösterilerinin de yer aldığı özel...
  11. tororosso

sbk ilk yaris kenan sofuoğlu fırtınası başlıyor

Arkadaşlar merhaba herkese 2009 sezonu nun ilk yarışı bu gece saat farkından dolayı gece yarısın a denk geliyor eurosport tan canlı ,sayretme şansımız olacak yaris saati 01 Mar 2009 RACE - CET 03:25 kaynak http://www.worldsbk.com ayrıca resmı siteden de yarış anında netten canlı...
  12. tororosso

WSBK Test Sonuclari kenan sofuoğlu

Gurumuz kenan sofuoğlu Portekiz dekı testlerde 3 iyi zamanı yaparak 2009 sezonu haırlıklarını sürdürmekte ,üç gündür süren testlerde çok iddealı ve çekışmeli gecen testler sonunda bugün üçüncü iyi zamanı yaptı. 2. gün 1 1 Pitt A. (AUS) Honda CBR600RR 1'46.094 2 54 Sofuoglu K. (TUR) Honda...
  13. tororosso

kenan sofuoğlu yeğenı Sinan sofuoğluyla

Kenan sofuoğlu , yunus bekır ucar hamit abbasoglu rahmetli Sinan sofuoğlu nun oğlunu görmeye gitti Ankara ya küçük Sinan sofuoğlu işte küçük sinan sofuoğlu Rahmetli Sinan bebeğini hıç görmemişti nur içinde yatsın ,Allah mekanını cennet etsın ,birkere bıle koklayamamıştı nekadar açı
  14. tororosso

600 cc nın kralı

obir şampiyon o bir muhteşem yürek o bir kahraman veeeeeeee kenan sofuoğlu portımıo yarışı 2008 ın son yarışı kenan sofuoğlu bıttı dıyenlere artık 600cc döndü başaraamaz dıyenlere kısa bır cevap http://www.evisor.tv/tv/wsbk/supersport-600-portimao-portug-6398.htm
  15. tororosso

Kenan Sofuoğlu,Türkiye'de motor sporlarına önem verilmediğini belirtti.

Kenan Sofuoğlu, Türkiye'de motor sporlarına önem verilmediğini belirtti SuperSport Superbike MotoGP. 2007 Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu,Türkiye'de motor sporlarına önem verilmediğini belirterek, artık bu sporun yaygınlaşması için altyapıların yapılmasını istedi. Kenan Sofuoğlu...
  16. tororosso

TRT1, Cumartesi 10:25 Artı programında kenan sofuoğlu

Kenan sofuoğlu kardeşimiz cumartsi Artı programında konuk olarak cıkıyor kaçırmayın , http://www.trt.net.tr/TV/Detay.aspx?kimlikid=2906&tur=TV
  17. tororosso

Kenan sofuoğlu Kyalami Test

Kenan sofuoğlu kardeşimiz fırtınalar estirdi yıne Kyalami Test inde en iyi zamanı yaparak takım arkadaşını geride bıraktı , Kenan gümbür gümbür geliyorum diyor 2009 kenan sofuoğlu nun ikinci kez Dünya şampiyonu olacağı sezon olacak , Başarılar kenan sofuoğlu yolun açık olsun . Kenan...
  18. tororosso

KENAN SOFUOĞLU KÖRFEZ PİSTiNDE

Dünya şampiyonumuz kenan sofuoğlu bu pazar körfez pistınde yarışıyor fınal yarışı , Redbull, Uspet, ve motosiklet federasyonu sponsorluğunda ,final yarışı yapılacaktır bütün motor severleri körfes pistıne davet ediyorum , Kenan kardeşimize ve tüm sporcularımıza başarılar
  19. tororosso

Kenan Sofuoğlu Gillette Fusion Reklam

Merhaba arkadaşlar Gururumuz kenan sofuoğlu kardeşimiz yeni reklam filmi çekildi kısa bir zaman sonra tv lerde dönmeye başlıcak şimdilik birkaç fotoyla haber vermek istedim en kısa zamanda video sunuda sizlere sunacağım . teşekkürler kazasız belasız günlerdiliyorum yolunuz hep açık olsun...
  20. tororosso

Kenan Sofuoğlu Casper Reklamlarında

MERHABA ARKADAŞLAR Kenan sofuoğlu reklam yıldızı oldu kenan fanatiğiolarak videoyu elde etmeyı başardım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınız lütfen teşekkürler kenan53 eeBStVkHGeY

Yeni mesajlar