Kenan Sofuoğlu'ndan nefes kesen gösteri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Sakarya'da katıldığı polis haftası etkinliklerinde muhteşem bir şov gerçekleştirdi. Lastik yakma numarasından sürat denemesine, ani kalkış ve ani duruş gösterilerinin de yer aldığı özel gösteri, ayakta alkışlandı.

Şampiyon motosikletçiden nefes kesen gösteri... Adapazarı'nda Polis Haftası etkiliklerine, 2007 Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu motoruyla katıldı. Gösteriyi yakından izleyemeyen bazı vatandaşlarsa evlerinden ve balkolarından izlemeyi tercih ettiler. Lastik yakma numarasından sürat denemesine, ani kalkış ve ani duruş gösterilerinin de yer aldığı özel gösteri, ayakta alkışlandı. Gösterinin sonunda Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, Kenan Sofuoğlu'na çiçek ve günün anısına bir plaket verdi. Polislerle birlikte yürüyüşe katılan Kenan Sofuoğlu, çocukların da ilgili odağı oldu.
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1788

saygılar kenan saruhan

Bu ülkede motosiklet adına birşeyler degişecekse bu Kenan'ın sayesinde olacak.Tebrikler Kenan:cat:

Harika bir gösteri...Bu tarz gösteriler için en uygun motosiklet hangisidir acaba ??? Supersport ile denenmesi ne kadar sakıncalı olur ??

Motosikletçilik deyince Kenan'dan başka isim sayamayacak ne kadar çok motorcu varsa,Türkiye'deki motorculuk o kadar acınası. Benimde ulusal arenada kenandan başka aklıma isim gelmiyor. dakarda 2 sporcumuz vardı,bak onların adınıda unuttum:farao:

işde kenan işde cark caddesi bnde ordaydım gerçekten mükemmel bi gösteriydi gerçi izlediğim canlı tek gösteriydi ama bn bayılarak izledm..

Evet önemli olan katılıp birşeyleri anlatabilmek.. Özellikle otomobil ve büyük taşıt sürücülerini bilinçlendirmek adına örnek bir davranış.. Kendisiyle gurur duyuyorum.

"...özel gösteri, ayakta alkışlandı" sanki oturacak yer var da :queen:
Kenan'ı seviyorum :)

Adamın birinci sırada olması şans değil. Motora o kadar hakimki motorda bu hareketleri yapıyor tabi daha ilerde daha iyisi yapacaktır.

Bende Ordaydım Harbiden Süper Gösteri Yaptı BizeBöle bi Gösteriii Yaptığı İçin Teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar